Cereri

Ai intrat pe site si nu ai gasit ce cautai sau te interesa ?

Doresti o carte, o lucrare sau o tema (indiferent care ar fi aceasta) in format electronic word/pdf/ppt ?

Nimic mai simplu

Atunci anunta-ne pe adresa de mail andreivocila@yahoo.com iar noi vom posta in cel mai scurt timp posibil cel putin trei materiale de cea mai buna calitate si la cel mai inalt nivel cu privire la subiectul cerut sau iti vom expedia direct ceea ce doresti prin intermediul mailului.

Nu uita ca o mare parte din ceea ce vezi aici sunt lucrari elaborate ca si teme de cercetare stintifica pe langa unele dintre cele mai prestigioase institutii din domeniu.

Totodata avem marea rugaminte ca daca esti in posesia unor materiale sau teme interesante si utile din cadrul domeniilor abordate pe acest blog sa ni-le trimiti spre publicare la adresa de mail sus mentionata pentru ca si ceilalti colegi ai nostrii sau oameni interesati de cunoastere sa poata avea acces la o informatie veridica, coerenta si de buna calitate

Fii activ si implica-te !

Cei ce cunosc sistemul stiu cel mai bine ca numai astfel poti schimba binomul opinii – judecati – convingeri restul fiind vorbe.

Va multumim si va transmitem cu consideratie distinse salutari

2 comentarii la “Cereri

  1. M-ar interesa comentarea din punct de vedere juridic a prevederilor art 102 (fost 96) din legea 272/2004 modificata2014. Concret ce se intampla daca angajatorul unei unitati de invatamant refuza sa aplice prevederile legale mentionate pe motiv ca el respecta legea invatamantului !… sau chiar daca exista plangere penala impotriva subordonatului invoca faptul ca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila care sa dovedeasca faptul ca minorul a fost abuzat.Eu consider ca in aceste conditii nu mai putem vorbi de protectia minorului sau de interesul superior al copilului,pemitand astfel celui ce abuzeaza minorul sa continue abuzarea minorului.
    20 aprilie 2014 VSV

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.