Cea mai puternica arma a Serviciului Roman de Informatii – TRANSPARENTA – Vezi aici de ce (VIDEO) – o idee initiata de Andrei Vocila


Cu totii ne temem, ne speriem sau dam un pas in spate din pacate, avand tendinta instinctiva de a ne feri cand auzim de Serviciul Roman de Informatii.

Si toate acestea datorita numeroaselor mituri, informari si dezinformari ce au penetrat spatiul public de a lungul timpului reusind sa induca in mentalul colectiv o perceptie gresita si negativa despre ceea ce inseamna Serviciul Roman de Informatii sau actual S.R.I ori vechea „SECURITATE”.

Ei sunt de vina pentru tot ce s-a intamplat sau se intampla rau in tara asta. Ei bine din pacate, dupa cum prea bine stiti legea spune ca tot ceea ce pare intr-un fel este exact invers si putem exemplifica simplist prin numeroase feluri cum ar fi: De ce o fata cuminte vrea sa arate asta daca ea stie deja ca este, de ce un om de afaceri vrea si chiar spune ca este serios daca el deja este, de ce cineva sau ceva pe care dorim sa-l reliefam intr-un fel sau altul, incercam sa-l punem intr-o alta lumina daca el deja este si exista astfel – (Vezi proiectul primarului Johanis de la Sibiu care nu este nimic altceva decat un produs al mediei si nicidecum ceea ce pare).

Oare nu putem doar observa fara a mai judeca ??? Tocmai de aici si zicala biblica „Nu judeca pentru ca masura cu care judeci vei fi judecat” – dar de catre cine ? De Dumnezeu, de propriul subconstient, de tine insuti, de societate ??? Raspunsul il veti regasi singuri mai mult ca sigur doar daca veti aplica metoda OBSERVATIEI, fara a mai trece prin filtrul ratiunii fel si fel de idei preconcepute sau inoculate de orice fel de canal de comunicare.

Tocmai de aceea o mana de oameni extrem de importanti si cu functii inalte sau coagulat in ceea ce inseamna A.C.M.R.R., in traducere libera Asociatia Cadrelor Militare in Retragere si in Rezerva din cadrul serviciului Roman de Informatii pentru a scoate adevarul la suprafata si a demonstra prin probe si argumente veridice, scrise si de necontestat cum au stat, stau si vor sta lucrurile in continuare in si cu societatea romaneasca.

Astfel sub umbrela conducerii mainii forte a domnului presedinte al A.C.M.R.R.-S.R.I. Romania, col.(r), dl. Filip Teodorescu (singurul spion roman care a reusit sa nu fie deconspirat timp de 34 de ani de activitate in slujba S.R.I.), alaturi de oamenii de cultura stintifia si cu o pregatire de un inalt nivel calitativ precum istoricul profesor universitar doctor Corvin Lupu, dl. general de brigada in rezerva Vasile Malureanu, dl.profesor universitar doctor Cristian Troncota, dl. Paul Carpen si domnul profesor Andrei Vocila au initiat proiectul revistei „Vitralii – Lumini si Umbre”.

De ce? Pentru ca daca ar fi sa definim cultura, asa cum a spus si parafrazandu-l pe marele si raposatul duhovnic Arsenie Papacioc – Cultura=Armonie – Vezi exemplul inclusiv fata de cele relatate mai sus in urmatorul filmulet video.


De aceea si nu intamplator, Vineri 18 ianuarie 2013 in sala de conferinte Europa 2 a hotelului Aro Palace din judetul Brasov s-a lansat nr. 13 al revistei „Vitralii – Lumini si Umbre” sub egida simpozionului „Serviciul Roman de Informatii in Ancora Istoriei” ca semn de perseverenta si seriozitate.

Dam si vom da in continuare o dezvoltare si o abordare din ce in ce mai documentata, amanuntita si precisa pentru toti cei pasionati si nu numai, nu pentru a confirma tot zicala biblica conform careia „Adevarul ne va face liberi” ci pentru a putea descoperi in cel mai transparent mod cu putinta ADEVARATA REALITATE !

In final dorim sa va informam ca puteti regasi in format electronic toate numerele revistei precum si alte informatii de interes daca veti accesa in mod direct siteul asociatiei la adresa www.acmrr-sri.ro

Va multimim.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.