www.cazare-in-brasov.com – Lux, istorie si romantism in plin centru orasului Brasov

http://www.cazare-in-brasov.com
O descoperire interesanta!

Facand un periplu la pas prin centrul istoric al Brasovului, am descoperit printre numeroasele locatii de cazare, un loc minunat.Un loc unde te poti simti ca acasa si esti primit pe langa serviciile turistice de baza, cu tot ceea ce ti-ai fi putut imagina vreodata: flori de camp, lumanari parfumate, prajiturele de casa si lista poate continua.

Aici poti profita de tot ceea ce orasul Braasov iti ofera imediat ce te intampina: locuri minunate, incarcate de istorie si romantism, si fara a exagera, de ce nu, lux.

Toate acestea ca urmare a demersurilor si eforturilor depuse de administratia locala dealungul timpului.

Acest loc se numeste Casa Romantik si este o garsoniera de lux situata exact in centrul istoric al orasului, in fata singurei parcari pentru autocare, vis-a-vis de parcul Saguna si la 2 pasi de principalele obiective turistice, istorice si administrative din urbe: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Aleea Dupa Ziduri, Biserica Neagra, Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca, Arhivele Nationale, Complexul Sportiv Olimpia, Piata Unirii, Aleea de sub Tampa, telefericul ce accede in acea zona, Drumul Poienii, Primaria Brasov, Consiliul Judetean Brasov, sediile principalelor partide politice, strada Republicii (cea mai renumita din oras) si chiar Magazinul Universal iar lista poate continua…

Prin cautarile noastre, am regasit aceasta locatie ca fiind prezentata si pe siteul http://www.hoinari.ro, imediat ce-l accesezi pe prima pagina.

Acest lucru spune multe!

De aceea, si noi, cei de la Jurnal 1235.ro, va recomandam cu caldura sa vizitati si sa incercati pe pielea dumneavoastra serviciile oferite de aceasta locatie din acest mirific loc.

Si apropo, daca ceva nu va convine, spre deosebire de alte locatii de cazare din zona, puteti reclama si contesta totul atat pe siteul locatiei http://www.cazare-in-brasov.com cat si pe siteul http://www.hoinari.ro pentru a avertiza ceilalti turisti.

Si dupa cum prea bine stiti asta face de zece ori mai mult decat o reclamatie la OPC sau la Oficiul Judetean pentru Turism care stim cu totii cum isi fac treaba.

Cum de multe ori cuvintele sunt de prisos, incheiem prin a va sugera sa vizitati cele 2 siteuri mentionate (www.cazare-in-brasov.com respectiv http://www.hoinari.ro) si sa va convingeti singuri.

Cat despre indemnuri, va lasam pe dumneavoastra sa decideti pentru sigur nici nu stit ce pierdeti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.