Mai exista romantici? Din tainele unei iubiri…

Mai există romantici? Cred că mulţi (multe) ar zâmbi la astfel de întrebări… Ei bine, în această lume atât de reală, pot să spun cu mâna pe inimă că există romantici!

Şi am să-ţi demonstrez :

Locaţie : malul Mării Negre

Data şi ora : un sfârşit de săptămână din august, pe înserat

Personaje : un el şi o ea, tineri şi frumoşi

Decor : masă, două scaune, lumânări, petale de flori, farfurii….

Final : declaraţie de dragoste

Se întâmplă lucruri atât de frumoase!Nu fiţi sceptici! Nu fiţi vanitoşi, trufaşi, egoişti….Se mai poate întâmpla şi aşa!

Lumea este aşa cum vrem noi să o vedem!

Nu iubeşti? Poate că da, poate că nu! Nu-i nimic! Dar lasă-te iubit! Şi vei cunoaşte iubirea!Iubirea dulce, tandră, suavă….Romantică!

  • Când refuzi un final trist, cu siguranţă vei avea parte de fericire!!!
  • Oamenii nu fac ceea ce se aşteaptă de la ei, ci ceea ce ştiu că va fi verificat. (anglo-saxonii)A little place for a big day in our life !

Dacă te simţi uneori pus în situaţii extreme, este pentru că lumea se află într-un permanent proces de schimbare. Nu lua decizii drastice în ceea ce priveşte relaţia, prieteniile. Pentru că, de regulă, te înşeli şi regreţi. Planeta confuziei, Neptun, te poate ameţi!

M-am întrebat de multe ori : oare cum e mai bine să reacţionezi la astfel de furtuni esenţiale, unde să te adăposteşti, ce să salvezi mai întâi – pe tine însăţi sau relaţia?… Răspunsul e evident: relaţia! Pentru că, împreună treceţi peste tot! Cumpene, impasuri….dezamăgiri, probleme vor exista mereu! Dragostea le pecetluieşte!

Statistic vorbind, bărbaţii nu suferă! Sensibil vorbind, femeile suferă foarte mult! E una din cele mai acute dureri  pe care le simţi într-o viaţă de femeie. Lasă urme, deformează încrederea, frumuseţea, dereglează mecanismul de iubire, uneori chiar metabolismul.

Când se întâmplă nenorocirea, indiferent că eşti femeie sau bărbat, se adună toate forţele negative despre care nu prea ştiam că le avem. Prima reacţie, aceea de furie, vine de mână cu dezamăgirea şi în hora asta apar, pe rând, tristeţea, lacrimile şuvoi, frustrarea, gelozia, îndoiala, teama de singurătate, durerea că am pierdut ceva solid şi frumos, lipsa de discernământ în a găsi soluţia potrivită….

Dar să nu faci niciodată comparaţii…..

Când ne iubim bărbatul cu sufletul întreg, trecem ca printr-un ritual instinctiv, prin toate stările de suferinţă, dar, la capătul lacrimilor şi frământărilor, încercăm să construim iar puntea fericirii în doi!

Nu ştiu dacă există o listă, un număr de greşeli care pot fi iertate….Nici nu ar trebui….Nu ştiu decât că iubirea e minunea din viaţa fiecăruia dintre noi, e zâmbetul nostru cel mai senin  şi strălucirea de stele din ochi…Da, e exact  poezia asta, mai profundă sau mai naivă, pe care o simţim până în adâncul sufletului când ne îndrăgostim.

Dacă e adevărat că există pentru fiecare femeie bărbatul potrivit, atunci  sigur simţi. Povestea va începe fără să-ţi dai seama, drumul uneori anevoios, alteori uşor….dar acelaşi….Iubirea există!

Şi e atât de frumoasă!

Păstreaz-o!

Totul începe ca o poveste: a little place for a big day in our life

Îţi sună cunoscut?!Familiar?!

Cu ceva timp în urmă, n-aş fi crezut că voi spune asta, dar…de un an încoace, DA! Iubirea există! Şi eu am cunoscut-o alături de tine!

Am cunoscut bucuria, dar şi durerea; am cunoscut extazul, dar şi decăderea. Am descoperit fericirea!IUBIREA!

Plăcerea de a împărţi, de a dărui…un zâmbet, un cuvânt, o îmbrăţişare….DRAGOSTE! Toate, fără a aştepta altceva în schimb. Toate din suflet!

Suişuri, coborâşuri…au fost.Dar de fiecare dată am ieşit la liman. Învingători! Ne-am susţinut, ne-am completat…ne-am oferit încredere.IUBIRE!

Şi povestea noastră a început cu: a fost odată…

Să nu-i punem capăt! Să încheiem doar un capitol şi să trecem la următorul….Mai sunt atâtea file necitite, atâtea taine nedescoperite…

Te-am iubit încă înainte de a-ţi spune. Te-am iubit şi după.

Închide ochii….şi… mai dă o filă…din povestea noastră.

Te voi iubi mereu, iubitul meu….

Aceeaşi eu….

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.