2 comentarii la “Stop accidentelor rutiere ! Viata are prioritate !

 1. Buna ziua domnule Vocila,

  Va felicit pentru blog-ul dumneavoastra si in mod special pentru sectiunea dedicata sigurantei ruiere. Mentionez aceasta sectiune pentru ca mi-a fost/imi este deosebit de utila in activitatea profesionala. De altfel continutul acestei sectiuni este si motivul pentru care va trimit acest e-mail.
  Ma prezint pe scurt:sunt psiholog in transporturi rutiere de 8 ani si tot de atunci predau cursuri de conducere preventiva (dar si altele) la Institutul de formare profesionala in transporturi rutiere IFPTR -Bistrita, centru care l-am si coordonat 3 ani, fiind lector atestat de MT. In cadrul acestor cursuri am ajuns sa consider foarte important in pregatirea conducatorilor auto informatiile cu un puternic impact emotional (ca forma de educare a atitudinii in trafic) pe langa cele tehnice care le sunt predate. Astfel la ultimele cursuri am accesat blogul dumnavoastra pentru a prezenta filmele destinate sigurantei rutiere. Acum doresc ca programul de preventie a accidentelor rutiere care il sustin conducatorilor profesionisti sa il pot prezenta si viitorilor conducatori auto din scolile de soferi si chiar la copii de clasa 11-12 din licee. Acesta este in fapt motivul principal pentru va solicit ajutor si in concretizarea lui sper sa ma puteti ajuta cu filmele care le gazuiti pe blog si care nu stiu de unde sau cum le pot copia pentru a le prezenta in locatii unde nu am internet. V-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi o modalitate de a primi/copia/ detine aceste filmulete educative.

  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra!

  In masura in care considerati de interes pentru dumneavoastra acest demers mi-ar face placere sa v-il prezint intr-un mesaj ulterior!

  Va multumesc anticipat!

  Cu stima,
  psih. Simionca -Bistrita
  0745/020717

  • Aceste materiale vor fi prezentate nu numai conducatorilor auto, ci si in scoli de soferi si chiar gimnaziale?
   La ce va referti cand solicitati o modalitate de a primi/copia/detine filmele in vederea prezentarii in locatii unde nu aveti internet? Pt. ca acestea se pun foarte usor pe steak, CD,DVD sau pur si simplu se copiaza in calculatorul personal si se salveaza.
   Astept raspunsul dumneavoastra.
   Va multumesc.
   Cu consideratie, Andrei Vocila.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.