SECURITATEA GLOBALA

Vreau sa incep cu acest articol o serie intreaga de capitole in care voi incerca sa descriu din punct de vedere psihologic dar si din alte puncte de vedere ceea ce se intampla astazi in lumea implicata in procesul de globalizare. Aici ma voi opri mai mult asupra conceptiei securitatii sociale. In primul rand vreau sa explic de ce ma voi opri asupra conceptului securitatii sociale sau globale si nu asupra conceptului de securitate nationala. Pentru majoritatea oamenilor conceptual vorbind – securitatea publica semnifica, siguranta pe strazile oraselor, ordinea publica, linistea, comportament civilizat in locurile publice si alte lucruri de acest gen. Securitatea nationala este inteleasa ca un sir de actiuni si politici menite sa asigure securitatea unei natiuni, care locuieste in cadrul unui anumit teritoriu, de regula in cadrul granitelor unui stat, deaceea se si numeste securitatea nationala. Acest mod de a vedea lucurile este oarecum incorect, deoarece omenirea cat si tara noastra este compusa nu numai dintr-o singura natiune. In lume traiesc o multime de popoare, natiuni, etnii si toate acestea vor sa traiasca in securitate, in liniste si pace atat in interiorul propriilor tari cat si in afara acestora. Deaceia a vorbi despre securitatea nationala nu este tocmai potrivit cand incepem sa gandim la scara mare si se impune de a inlocui conceptul de securitate nationala cu cel de securitate sociala sau globala in urma caruia toti oamenii planetei ar trai bine si linistit.
Voi incepe a vorbi despre acest subiect pornind de la urmatoarea afirmatie. Toti oamenii normali din aceasta tara inteleg ca in interiorul tarii se intampla ceva in urma careia noi o ducem din ce in ce mai rau. ,,Sa traiti bine,, este doar o lozinca, in realitate foarte putini oameni pot spune ca traiesc bine in tara lor. Totul merge prost, atat la nivel politic, cat si la cel economic, social, cultural…Oamenii politici, sociologii, oamenii de stiinta si toti ceilalti preocupati de aceasta problematica recunosc unanim ca intr-adevar lucrurile nu merg bine deloc si asta nu numai la noi in tara ci in general pe intrg globul. Si atuni, in aceasta situatie orice om normal din tara noastra isi pune intrebare: Da de ce in tara, in care noi avem si munte si mare, avem zacaminte minerale, avem pamant fertile care este luat drept etalon al cernoziomului in lume, avem ape minerale, carbine si cate si mai cate altele, inclusive resurse umane capabile, totusi noi traim atat de prost? Ce se intampla? Alte tari nu au nici pedeparte ce avem noi si totusi acolo o duc mult mai bine. Unele tari din Europa nu au nici pedeparte resursele pe care le avem noi, dar acolo lumea traieste mult mai bine. Ce se intampla? Cine este de vina pentru nivelul de viata scazut pe care il avem? Cine se face vinovat pentru starea in care se afla economiea noastra ? Ce trebuie sa intreprindem ca sa iesim din aceasta situatie de-a dreptul stupida?
Voi incerca niste raspunsurile la toate aceste intrebari si pentru inceput vom analiza cateva lucruri, pe care oarecum le cunoasteti.
Cu totii a-ti auzit de antiglobalisti. Ii vedeti pe acestea la televizor cum fac diferite mitinguri si demonstratii in fara a tot felul de reuniuni al presedintilor de state, pe la tot felul de sumituri cu cele mai diferite ocazii. Ii vedem pe antiglobalisti si in ziare, ii vedem la stiri cum uneori se incaera cu fortele de ordine care nu vor sa le permita accesul intr-un anumit perimetru. Acestea se plimba dintr-o capitala in alta, sunt in toata Europa si America. Chiar si la noi in tara cu ocazia sumutului de la Bucuresti fortele de ordine au facut o mare actiune de prindere, arestare, izolare a antiglobalistilistilor care s-au strecurat tocmai in inima tarii ca sa-si faca simtita prezenta lor. Cunoaste-ti tam-tamul.
In aceasta situatie in mintea oricarui om normal apare o intrebare la fel de normala: Daca exista antiglobalisti, inseamna ca undeva trebuie sa existe si globalisti. Cine sunt acestea, cu ce se ocupa, care este scopul lor, de unde au finantare, cine ii sprijina? Si in general ce este un globalizator? Care ii este definitia? De unde vin acesti globalisti si incotro se indreapta si de ce nu se inteleg cu antiglobalisti? Ce au de impartit intre ei, in ce nu cad de comun acord?
Uite cate intrebari apara in mintea omului normal. Cine este globalizatorul? Nimeni nu stie. O multime de oameni de stiinta leaga notiunea de globalizare cu un singur oarecare proces concret, economic, expansiune militara si asa mai departe. In realitate daca dorim sa vedem mai departe si mai profound ce se ascunde in spatele termenului de globalizare, atunci in termenii cei mai generali putem spune ca globalizarea reprezinta un proces de concentrare a fortelot de stapanire, conducere, dirijare, mainipulare, asupra tuturor fortelor productive a umanitatii. Cu alte cuvinte putem spune ca procesul de globalizare presupune concentrarea tuturor fortelor productive ale umanitatii cat si resursele naturale, materiale si umane aleglobului in mainele unui mic grup de oameni – adevaratii stapani al procesului de globalizare.
Sa continuam aceasta tema intr-un mod mai simplu, pe intelesul tuturor. Ganditiva si singuri. Inca se mai aud ecourile acelor vremuri cand pe acesta planeta exista o perioada in care indienii din America nu cunosteau faptul ce peste ocean exista un oarecare Columb care ii va descoperi, rusii nu stieau ca la o aruncatura de bat de ei locuesc jaopnezii, altii nu stieau ca undeva exista India si tot asa mai departe. Unele tari, imparatii, triburi, orasele si satuce nu stieau de existenta altora. Si mai in trecut in general oamenii credeau ca pamantul e plat si ca sta pe trei balene care il tin sa nu se scufunde in apa. A esistat o astfel de perioada? A existat! Iata cand exista aceasta perioada pe care bine o cunoastem din istorie, oamenii diferitelor tari traiau si se gospodareau asa cum considerau ei a fi necesar si util. Fiecare traia asa cum voia. Sau cum ii placea. Uite eu asa vreau sa traiesc si asa si traiesc. Are cineva ceva de comentat? Daca nu va place mutati-va in padurea de alaturi!
Dar odata cu mersul istoriei, deindata ce popoarele au inceput sa se cunoasca, sa se descopere reciproc unele pe altele, sa se intersecteze in cele mai diferite moduri, cum ar fi de exemplu : Imparatul Rosu si-a maritat fiica cu fiul lui Verde Imparat, apoi si-au unit imparatiile ca sa fie mai puternici si asa impreuna au navalit peste imparatia vecina a lui Negru Imparat ca sa-l cucereasca cu puterea armelor si sa puna stapanire peste resursele si bogatiile acestuia . Sau asa : Eu am graul mai bun in tara mea si ti-am cucerit piata din tara ta si iata cum tu te vei supune mie si intereselor mele pentru ca te-am cucerit economic, adica cu puterea economiei. Sau poate fi si varianta urmatoare: Eu am introdus religia mea in tara ta si acum am un instrument de supunere, influenta si manipulare cat si de realizare a intereselor mele in tara ta, care se pot realiza prin acest instrument. Eu am mai multe oi, care fac mai multa lana si lapte, iar tu vrei sa mananci si sa te imbraci. Eu iti dau si tie din oile mele dar tu trebuie sa faci asta si asta…pentru mine. Altfel nu se poate, am si eu interesele mele. Iata in termenii cei mai simpli ce se petrecea cu adevarat in istorie.
In general daca analizam intreaga istorie a umanitatii usor va ve-ti da seama ca intreg acest proces nu este nimic altceva decat o concentrare a fortelor de stapanire asupra fortelor de productivitate a umanitatii. Iar astazi cu totii traim intr-o astfel de perioada in care ne place noua asta sau nu, intelegem ce se intampla pe glob sau nu, procesul de concentrare a fortelor productive a umanitatii in manele unui singur grup de interese, practic este pe sfarsite. In unele domenii ale vietii societatii umane putem spune cu fermitate ca ascest process este chiar finalizat. Acest process s-a desfasurat in istorie atat la nivel regional, statal, cat si interstatal, continental, transcontinental, global. In istoria tarii noastre ve-ti descoperi usor cum procesul de concentrare a fortelor productive erau concentrate in mainele a din ce in ce mai putini oameni. Noi ca si Romania Mare am aparut tot in urma acestui process, de concentrare a fortelor productive si a resurselor naturale, materiale si umane.
Cine pentru prima data a inteles necesitatea unui astfel de process de globalizare si chiar la si declansat? Foarte putini stiu raspunsul la aceasta intrebare, pentru ca toti cred ca acest process a inceput acum cativa ani, dupa 1989, cand din ce in ce mai des se auzea pretutindeni cuvantul – globalizare, globalizare, globalizare, globalizare, aproape hipnotic suna acest cuvant peste tot. Nu atunci a inceput procesul de globalizare, in 1989 doar s-a trecut la o alta faza a procesului. Nu americanii sau oricine altcineva au declansat acest proces, aceasta este doar o iluzie ca multe altele din aceasta lume. In realitate elitele Egiptului antic cunoasteau foarte bine aceasta necesitate a globalizarii si au declansat inca atunci acest proces, chiar daca pe atunci inca nu foloseau acest termen. Ei au pus la punct intreaga tehnologie a procesului si aici merge vorba de psihotehnologii, tehnologii economice, culturale, religioase…De ce elita Egiptului antic, adica faraonii si preotimea egipteana si nu cei din elita Rusilor sa zicem? Pentru ca structura si situatia politico-economica cat si cea sociala a celor doua tari erau total diferite.Imaginativa Egiptul de atunci, adica acum 3500 de ani in urma. Acesta era un stat de tip panglica, fasie. Raul Nil, de o parte si ceilalta a acestuia se intindea o fisie ingusta de pamant roditor iar mai departe doar pustiu – nisip, nu creste nimic. Dincolo de aceasta fasie viata este imposibila. Pe aceasta bucata de pamant intinsa de-a lungul Nilului locuiau o multime de oameni si toti vroiau sa fie fericiti, dar fericirea nu ajungea pentru toti.Astfel, Egiptul se vede nevoit sa duca razboaie pentru cucerirea spatiilor vitale, pentru pamanturi roditoare, pentru resurse si in aceste raboie Egiptul deseori suferea infrangeri grave, stim asta din istorie. Asa a fost? Asa a fost!
Cine conducea Egiptul. Noua ni se spune ca tara era guvernata de Faraoni – intruchiparea zeilor pe pamant. Unii dintre faraoni erau vazuti drept adevarati zei. In realitate Faraonii erau pe langa adevarata elita-preotimea nobila, adica druizii, doar niste bieti copii cu multe mofturi si naravuri, pretentii si necesitati care mereu trebuiau satisfacute. Preotimea nobila arau adevaratii guvernatori al Egiptului. Preotimea antica detinea cunostinte tainice, ezoterice care le apartinea dor lor, doar membrii acestor caste puteau avea aces la astfel de stiinte si conoastere secreta. Astfel nobilimea preoteasca isi permitea cu usurinta sa manipuleze nu numai constiinta sclavilor si supraveghetorilor de sclavi, proprietarilor de sclavi ci chiar si a faraonilor, care erau un fel de intruchipare a zeiilor pe pamant. Nu odata in istoria Egiptului antic Preotimea a pacalit, a manipulat nu numai multimea ci chiar si pe insasi Faraonii. Pe unii dintre faraoni atunci cand nu mai erau convenabili pentru diferitele interese ale preotimii acestea chiar i-au si ucis. Existau o serie intreaga de tensiuni intre Faraoni si Preotime si in disputele dintre acestea Faraonii erau deseori nevoiti sa cedeze in fara Preotimii deoarece chiar si ei intelegeau ca ultimii erau o casta extrem de puternica si bine pregatita. Pentru ca razboele ferbinti (armate) nu aduceau efectul scontat, la un moment dat Preotimea a fost nevoita sa inventeze o noua modalitate, de cucerire a inamicului si bunurile lui prin metoda care astazi noi o numim ,,colaborare culturala,, deoarece metodele vechi erau prea costisitoare si erau insotite de pierderi omenesti. Cu alte cuvinte Preotimea Egipteana a descoperit tehnologia asa numitelor razboae informationale, sau razboiul revce. Pentru realizarea scopurilor sale acestea au creat unitati de armata specifice menite sa poate duce astfel de razboie informationale. Despe aceste armate specializate voi vorbi mai tarziu.
In Rusia in schimb o astfel de atmosfera sociala, politica si economica incordata in acele timpuri nu exista. Rusia avea si ea o casta foarte puternica de preoti, aveau si zei, dar intre acestea nu existau atat de multe tensiuni. De ce? Imaginativa acum Rusia acelor timpuri. Campuri, paduri, munti, cat cuprinde. Intr-un anumit loc doi oameni sau mai multi nu se mai inteleg, nu s-au potrivit cu caracterele. Si ce se intampla? Nimic deosebit. Dupa ce isi administreaza cate o corectie fizica destul de dureroasa, acestea nu vor sa se supuna si pleaca in padurea invecinata. Parasesc tribul si isi fac altul la cativa zeci de kilometri mai incolo. Conflictul s-a stins. Toata lumea e fericita. Si unii si altii traiesc in continuare multumiti. Nu ti-a placut in padurea asta, ai plecat in alta, nu ti-a placut in varf de munte, cobori la poalele muntelui sau undeva si mai departe, unde poate fi chiar mai bine. Trebuie doar sa descoperi acele locuri si sa incepi a trai acolo luand de la natura tot ce acel spatiu iti ofera. Iti faci o noua casa sau bordei, in jurul tau fructe salbatice cate vrei, exista peste in rau, vanat cat doresti si uite asa te descurci, raiul pe pamant, viata continue Dar in Egipt sa faci toate aceste nu prea ai cum. Nu ai unde pleca, deoarece in jur e numai pustiu. Pustiul pustielor. Anume aceasta diferenta sociala a impins preotimea antica Egipteana sa elaboreze tehnologia razboaelor prin metoda colaborarii culturale.
Ceea ce astazi unii politiceni dar si oameni obisnuiti inteleg prin cuvintele, guvernul mondial, guvernul conspirativ, teoria conspiratiei, papusarii, guvernul din umbra nu este nimic altceva decat ceea la ce s-a ajuns in urma acelei tehnologii de care vorbeam mai sus, initiata inca pe timpurile Egiptului antic de catre preotimea nobila de acolo. De atunci si pana in prezent reprezentatntii acelei caste au migrat, au devenit mai degraba o mafie transnationala care are scopuri exacte si linii bine trasate de concentrare a tuturor fortelor productive mondiale in mainele lor. In present staful general al lor se afla in Elvetia.
Iata voua acum o informatie spre gandire. Al doi-lea razboi mondial. Toata lumea arde in falacari, peste tot ruinare, foame, moarte, distrugere, lagare de concentrare. Dar in acelasi timp marii mafioti ai lumii de atunci hraneau lebedele de pe lacul din Geneva. La Geneva era o alta lume, ocolita de razboi. Apare intrebarea; daca Fiurerul era un baiat inferbantat atat de pornit si nazdravan, de ce nu a declansat razboiul direct asupra Elvetiei? Nu cred ca era atat de prost ca sa nu stie ca acolo erau cele mai puternice banici mondiale, acolo era aurul necesar pentru un astfel de razboi in care iti propuneai sa-i distrugi pe rusi? De ce nu a facut acest pas? Era logic. Hitler in Elvetia nu s-a bagat, ca si cum aceasta era o tara deneatens, cu imunitate. De ce? Pentru ca Hitler intelegea perfect ca in Elvetia se afla sefii lui, staful general. Tot el era acela care intelegea ca intreg razboiul de pana atunci si acea defilare victorioasa a armatelor lui prin Europa nu era nimic altceva decat o inmanare a intregului potential militar, material, economic, politic, ideologic in propriile lui mani pentru a se arunca mai tarziu asupra Rusiei. Dar de ce era nevoie de asa ceva, adica de ai oferi lui Hitler intregul potential economic, militar si ideologic sub propria lui stapanire? Pentru ca globalizatori de atunci in desfasurarea demersurilor pentru atingerea scopurilor proprii au aplicat diferite tehnologii, inclusiv psihologige care nu totdeauna au avut success si astfel au adus umanitatea acelor timpuri catre o criza globala de sistem. Existenta aceste crize globale de sistem o resimtim si astazi o traim si este accepta de catre majoritatea oamenilor de stiinta. Fiecare dinte voi ati auzit de criza ecologica, criza politica, criza sistemelor de creditare si financiar bancare, criza militara, energetica, politica… Unde nu ai arunca o privire peste tot e numai criza, decline, probleme si aici si acolo, si la noi si la ei. Ceia ce va pot eu spune este faptul ca toate aceste crize au capatat contur la conferinta de la Johannesburg.
In augus 2002 s-au adunat la cea de-a doua conferita presedintii si conducatorii tuturor statelor planetei Pamant, unde toti acestea au incercat sa clarifice modalitatea in care noi toti trebuie sa traim, sau sa supravetuim pe acesta planeta comuna. Prima conferenta de acest gen a avut loc in 1992 la Rio de Janeiro. Atat la prima conferinta cat si la cea de- a doua s-a discutat sa zicem asa, modalitatile prin care noi trebuie sa traimi unii cu altii, unii printe altii sau unii langa ceilalti. Dupa prima conferita s-au adoptat un sir de masuri, cum ar fi cele legate de ecologie-criza ecologica, efectele poluarii si altele de acest gen. La cea de-a doua conferita toti cei care au fost prezenti acolo au constatat ca dupa 10 ani situatia globala nu numai ca nu s-a inbunatatit ci dinpotriva s-a deteriorate si mai mult in ciuda tuturor conventiilor si masurilor luate.Tot in cadrul acelei conferinte s-a aratat ca 15% din populatia globului, asa numitele tari cu un mare nivel de bunastare si prosperiatte, tarile puternic industrializate ale Europei si SUA consuma 75% din resursele dobandite pe planeta Pamant de catre intreaga umanitate, iar celor 85% din populatia Glabului le raman farimiturile cazute printre degete celor bogati, adica 25% dintre resursele mondiale. Acestea sunt tarile sarace sau slab industrializate ale Europei si a restul lumii.
In lumea aceasta exista un numar foarte redus de reviste si publicatii foarte bine documentate. Acestea sunt asa numetele reviste si publicatii ale elitelor. Nu oricine citeste astfel de reviste. Informatia se adreseaza unui numar restrans de oameni, cunoscatori. Iata ca in una dintre aceste reviste se mentioneaza faptul ca in lume exista asa numita a tre-ai putere. Se spune in continuare ca anume la conferinta de la Johannesburg aceasta a tre-ia putere si-a spus cuvantul foarte respicat, chiar cu tupeu, punand umanitatea in fata unui ultimatum. Daca tarile prospere isi pun problema ecologiei si ecologizarii, sa avem rauri curate, izvoare cu apa potabila, paduri mai multe, rauri curate, mancare ecologica, haine ecologice si asa mai departe, tarile slab dezvoltate printre care ne numaram si noi, vin si spun; Voa va arde de aer curat, de terenuri de golf, piscine ecologice etc, iar noi ne punem problema sa mancam totusi ceva, sa ne incaltam cu ceva sa hranim populatia cu ceva, sa o imbracam, nu mai conteaza cu ce, este ecologic sau nu, noi ne gandim cum sa supravetuim nu cum sa traim frumos si ecologic. Voi vorbiti aici de ape curate in rauri, de aer curat, iar noi ne chinuim sa ne hranim armatele si generalii ca acestea sa nu porneasca vre-un razboi sau te mai miri ce rascoala nationala. Generalii nostri si fostii KGB-isti vor si ei, sa manance si asta e cel mai important pentru noi, au spus Rusii. Astfel intre aceste tari a aparut un conflict nu numai de interese ci si de realizare a celor adoptate la conferinta. Atunci ce-a de-a treia putere reprezentata de conducatorii marelor corporatii transnationale cat si marelor banci transcontinentale au pus in fata umanitatii un ultimatum si au afirmat. Stati linistiti, noi va vom rezolva toate aceste probleme, nu va mai trebui sa va bateti capul cu asa ceva, ii vom multumi si pe cei bogati si pe cei saraci, dar pentru asta voi toti (adica toate tarile) va trebui sa ne transferati in mainele noastre si in administrarea neconditionata a noastra toate resursele si infrastructurile raspunzatoare de aprovizionarea vietii si activitatii oamenilor. Aceastea inseamna in primul rand tot ce tine de resursele energetice ale pamantului, apa, hrana, resuursele naturale in integime cat si multe alte structuri si infrastructuri ce stau la baza vietii si activitatii oamenilor si statelor. Iata care sunt scopurile aceste mafii internationale, mai corect – globale, care si-a ridicat capul sus si cu tupeu chiar la o astfel de conferinta a tuturor conducatorilor, presedintilor si liderilor tuturor tarilor de pe Pamant, afirmand si cerand ceea ce au cerut. Aceasta mafie este una ascunsa, invizibila, compusa din niste baieti care actioneaza absolut legal si la un anumit nivel este reprezentata de sefii marelor corporatii transnationale, bancilor transcontinentale… Se poate crede ca in aceasta structura intra un numar destul de mare de oameni. Nu este adevarat. In totalitate aceste numara aproximativ 350 de familii si clanuri financiare mondiale care detin in present 50% din toate bogatiile acumulate de intreaga umanitate de-a lungul timpului. Familiile acestea odioase sunt bine cunoscute de cei care se intereseaza si poate deloc cunoscute pentru cel care in fiecare zi se trezeste si pleaca la munca iar seara vine acasa, toarna bere in el si priveste fotbal, sau oricare alta emisiune de divertisment.
Va voi spune aici cateva astfel de familii cum ar fi Oppenheimer, Rotseld, Morgan, Abramovici, Hodorkovski, Abraham, Fridman, Brudno, Rockefeller, Vanderbilt si multe altele, familii si clanuri familiare care detin controlul a celor mai multe banci inclusiv si Elvetiene.
Acum imaginative cum pe un taler al cantarului se afla 6 miliarde si ceva de oameni care traiesc pe planeta asta si in celalalt taler aveti nu 350 ci sa zicem 600 de oameni, fie impreuna cu toate rudele lor si cu servitorii sa fie 6000, hai 10000 de oameni iar cantarul bunastarii se afla in pozitie de egalitate. Iata voua si intreaga poveste despre Harap Alb, despre valorile umanitatii, echitatii sociale, dreptatii si egalitatii in drepturi, drepturile omului, democratie si asa mai departe folosind tot felul de cuvinte goale, fara continut de cele mai multe ori cu care suntem imbatati zilnic de catre aparatul de propaganda a globalistilor prin inermediu a tot ce doriti, pornind de la reviste, masmedia si terminand cu tehnologii de manipulare in masa, arme psihotronice si tot ce mai doriti. In realitate noi asa cum am trait asa si traim in continuare intr-o societate globala nelibera si expluatata. Suntem o civilizatie nelibera, subjugata, expluatata de catre o maina de oameni. Asa am fost mereu si asa suntem in continuare, desi in tot acest timp omenirea a avut doar iluzia libertatii, dreptatii, adevarului…Tine-ti minte, in tara unde se vorbeste cel mai mult de democratie, libertate, sanse egale…tocmai acolo aceste lucuri nu exista, dar in schimb exista o puternica iluzie a acestora si aceasta iluzie se intretine prin multipla repetare a acestor cuvinte. Daca intr-o tara exista libertate, acolo oamenii nu vorbesc despre asa ceva, deoarece o au, li se pare firesc si sunt inclinati sa vorbeasca despre ce nu au sau ce ar dori sa aiba. Asa e facuta mintea umana.
Toti acesti globalizatori au tot felul de probleme, care nu au aparut acum, le aveau de mult timp in urma si ca rezultat al acestora a fost nevoie de aparitia atat a primului razboi mondial cat si celui de-al doi-lea odata cu aparitia lui Hitler.
Astazi globalistii nu au scapat de probleme, unele dintre ele inca nu au fost rezolvate pana in present. Una dintre acestea este asa numita problema a excesului de populatie. Ei considera ca pe Pamant traiesc prea multi oameni, 6 miliarde, iar resursele naturale ale globului nu permit vietuirea decat a 2,5 maximum 3 miliarde de oameni. Globalizatorii au o intreaga teorie despre aceasta problema, teoria miliardului de aur. Ei sunt convinsi ca pe Pamant trebuie sa existe un milliard de aur de oameni care sa fie – elita, unsii, alesii, cei care traiesc ca in rai, au de toate si nimic nu le lipseste, plus inca un milliard de oameni ca personal de servicii pentru cei alesi, si maximum inca un milliard de personal ajutator. Acestea din urma sunt un fel de gandaci sau raime care fac toata munca neagra, sapa prin pamant in cautare de aur, diamante, carbine, petrol, cultiva fructe si legume…ara pamantul pentru viitoarele plantatii, dau cu sapaliga… Atat. Ce facem cu ceilalti trei miliarde, care sunt in viziunea lor, populatie in exces? Acest aspect pentru ei este o mare problema si cauta modalitati si tehnologii de a o rezolva. Va imaginati ce termen au gasit? Populatie in exces! In viziunea lor si conform strategiilor globale toata aceasta populatie in exces trebuie sa moara de la sine, prin foame, droguri, SIDA, cancer provocat de produse alimentare de tot felul, boli pe care sistemul medicam global sa nu le poata rezolva pentru ca nu va avea puterea economica si informatii din cercetare, alcoolul un alt factor de decimare. Pentru asta trebuie sa loveasca din ce in ce mai mult in sistemelel de ocrotire a sanatatii, sa faca in asa fel incat serviciile medicale sa coste din ce in ce mai mult astfel incat nu oricine sa-si permita vizita la medic de specialitate, sa pregateasca specialisti cu o specializare din ce in ce mai ingusta, astfel incat medicii sa nu poata vedea omul in intregime ci numai pe bucatele si astfel sa nu poata face conexiuni de cauzalitate si efect asupra diferitelor boli, sa le bage oamenilor in cap ca medicina oricum nu se prea descurca si ca e mai bine sa te tratezi dupa ureche sau prin metode babesti…O intreaga stiinta. Dar in tot acest timp globalizatorii se vor comporta ca si cum nu au nici o implicare in toata aceasta treaba. Ei doar mor singuri, singuri aleg sa bea, sa se drogheze, sa manance produse ,,Europene de buna calitate pentru decimarea populatie Globului,, Ce treba avem noi? Fiecare face ce vrea! E democratie. Drepturile omului, Libertate.Nu?
A doua problema este materia prima. Pamantul e rotund, nu e patrat ca prin colturi sa mai fi ramas poate cate ceva. Totul este cercetat, totul este exploarat si expluatat. Putine au mai ramas fara ca maina si piciorul omului sa nu se atinga de ele. Totul este cunoscut. Totul este limitat. Din acest motiv, ceea ce a mai ramas trebuie luat in mainele proprii. Europa pentru care foarte mult tineret freamata, oaaauuu Franta, oaaauuu Germania…Dar daca stati si va ganditi in toate aceste tari nu exista nici pedeparte acele resurse naturale pe care le avem noi sau Rusia de exemplu. Si totusi in Rusia ca si la noi nu se traieste atat de bine ca in unele tari europene, sarace de altfel sub aspectul resurselor naturale. In majoritatea dintre aceste tari europene exista niste parcuri minunate, dar paduri cum inca mai avem noi acolo nu exista. Si totusi traiesc mai bine. Noi insa care avem aproape de toate, gaz natural si padure, aur, argint, minereuri de fier si carbine, rafinarii, si ce mai vrei, traim prost. Cum e posibil asa ceva? De ce? Cum se explica ca intr-o tara bogata oamenii traiesc prost si in tari sarace sub acest aspect oamenii de acolo totusi traiesc mult mai bine? Noi pur si simplu in fiecare ora, in fiecare zi suntem furati, fraeriti ca pe niste taranoi prosti care nici macar nu incearca a se clarifica ce se petrece in propria curte. Uneori chiar noi suntem aceia care prin guvernantii nostri alesi si iubiti ne vindem ieftin ca si prostituatele de pe centura si ne mai si bucuram de acest lucru. Ne vindem tara, de fapt chiar o tradam, ne vindem unii pe altii, apoi resursele, apoi creerele, specialistii, geniile… Iata cum rezulta ca noi care avem multe traim atat de prost, iar acolo unde aproape nimic nu exista sub aspectul resurselor, oamenii traiesc mult mai bine. Lumea se afla intr-o mare criza de resurse de tot felul. Unii oameni de stiinta vorbesc ca exista posibilitatea ca in urmatorii 15-25 de ani sa purtam razboaie pentru apa potabila. Alti oameni de stiinta din Rusia vor sa intoarca cursul raurilor siberiene ca sa le aduca mai aproape, pentru a face negot cu apa potabila. Astfel am ajuns la cea de-a treia problema a globalistilor. Problema ecologica.
Cu totii vedem ca apa potabila devine din ce in ce mai mult un deficit. Deja cumparam apa plata, minerala, gazoasa in bidoane si sticlute. In trecut deschideai robinetul de la bucatarie sau al unei cismele de prin vre-un parc sau alee si poftim tie apa potabila. Acum nu mai e asa, efectele crizei ecologice nu ne mai permit sa biem apa de pe unde apuci. In trecut puteai sa bei apa direct dintr-un rau de munte, sau izvor de pe marginea drumului. Nici asta nu mai e posibil atat de usor. In Japonia se vinde deja si oxigen in butelii speziale dotate cu un sistem prin care sa poti respira. Vrei sa respiri ceva aer curat? Poftim oxigen la butelie. Costa. Nu ai bani, respira aerul schimbarii si a libertatii.
Sa ne imaginam acum ca suntem aceasta mafie a globalizarii. Ce facem noi ? Noi stam in Elvetia, si pana una alta, aici e totul bine.Ne facem planuri diabolice de ingenunchere a economiilor diferitelor tari. Dar, brusc acolo undeva intr-un oras numit Cernobali a expluadat o centrala nucleara. Astfel norii radioactivi manati de vant pot veni si peste noi si foarte usor sub forma de ploaie radioactiva ne poate stropi putin. Mmmm, nu e prea bine. Starea ecologica a planetei a devent extrem de fragila si complicata. Nu e bine. Ce e de facu? Trebuie sa reamenajam, sa restructuram intregul complex productiv economic al planetei in asa fel incat pe undeva sa pastram zone curate ecologic, pentru a avea unde sa traim in siguranta, iar restul teritoriilor sa devina zone murdare pentru tot felul de complexe chimice, metalurgice, expluatarea resurselor naturale si a zacamintelor si la aceste teritorii le vom da un nume – zone industriale. Aceste zone nu vor fi locuite de noi ci de sclavi, pentru acestea e bine si asa, au locuri de munca, castiga un banut si sunt fericiti. Nu au acestea nevoie de nustiu ce confort, ca si asa sunt in exces si trebuie sa mai scapam de ei. Asa ca ii bagam in zonele industriale, poluate si poluante si astfel au ei grija sa moara si singuri, de dorit cat mai repede, adica brusc, fara sa mai chieltuim bani cu sanatatea lor si pensii. Noi insa vom locui in zone de recreatie si odihna, adevarate rezervatii naturale curate ecologic precum Crimeia de exemplu. Da. Dar mai intai trebuie sa punem maina pe aceasta zona. Cum facem ? Simplu, o cucerim economic sau prin razboiul informational, adica rece.
Iata prin prisma acestor trei probleme trebuie vazut si analizat tot ce se intampla cu noi ca tara, cu Rusia mai ales si alte tari de acest gen. Daca vorbim de aceasta a treia problema atunci trebuie sa ma intorc la Crimeia. Ce se intampla acolo. Aceasta este o zona extreme de favorabila din punct de vedere ecologic. Astfel de zone pe pamant au mai ramas foarte putine. Putem spune ca este o zona in intregime climo-balniara. Aer curat, rauri si izvoare curate, aer ce contine o multime substante volatile foarte sanatoase pentru viata si sanatatea omului. Globalistii inteleg asta si o stiu mai bine decat chiar insasi locuitorii acelor zone. Astfel acestea declanseaza acolo o intaratare a localnicilor impotriva ucrainenilor, a rusilor, rusii impotriva ucrainenilor si ambii impotriva Crimeei. Cine urmareste ziarele poate usor vedea cum in Crimeea se acumuleaza o tensiune extreme de mare, menita sa duca la un nou conflict posibil chiar si militar. Sunt sigur de asta. Este vizibil pentru cine are ochi sa vada. Oameni de acolo au ajuns sa se spintece unii pe altii manipulati fiind de anumite grupuri de interese. Cand situatia se va incarca suficient, vor introduce armatele cu castile albastre, ca in varianta Cosovo, vor incercui Crimeea si vor face legea pentru propria lor vietuire acolo. Uite asa globalistii isi vor deschide o nou zona ecologica sigura, unde aproape nimic industrial nu se va produce dar unde va fi foarte frumos si sanatos pentru viata dansilor. Imediat cele mai bogate familii din lume isi vor construi acolo case si vile, vor avea drept asupra pamantului, drept de mostenire si iata cum tara se va trezi asediata. Ceva aproape la fel se intampla in muntii Altai si in zona lacului Baical. Nu se permite de a construe case, drumuri, uzine si fabrici, nu se permite nimic. Totul trebuie sa ramana la nivel de zona ocrotita prin lege, totul trebuie sa ramana natural, rezervatie naturala. Zona se curata intens, se pompeaza suficienti bani pentru asta. Toti ceilalti vor merge in rezervatia industriala, unde e fum, poluare, toxine, noxe, criminalitate…Iata doar cateva exemple din ceea cum se realizeaza anumite proiecte a globalizarii legate de criza ecologica.
Daca vreti sa apreciati corect o situatie sau alta al unei oarecare tari trebuie in primul rand sa priviti lucrurile sub aspectul acestor trei probleme de care am vorbit mai sus. Astfel ve-ti putea vedea mult mai bine starea de fapt a lucrurilor si in ce directie tind sa aiba dezvoltare.
Inca o problema importanta a pe care trebuie sa o aveti in vedere atunci cand apreciati o stare a lucrurilor este criza mondiala a sistemului financiar bancar. De fapt fiecare om normal vede aceste probleme dar fiecare este inclinat sau impins, ajutat sa creada ca aceste lucuri se intampla undeva departe, la un nivel inalt si ca pe noi asta nu ma atinge. In realitate insa nu este deloc asa. Ne va atinge pe fiecare dintre noi, vrem noi asta sau nu, ne place sau nu, stim ce se petrece sau nu, ne va afecta. Ideea principala aici este ca noi cu totii traim in imparatia oglinzilor strambe in sensul cel mai direct. Nimic nu este asa cum pare, nici o problema nu este asa cum pare a fi, in realitate totul este altfel decat ne permitem sa banuim sau sa ne imaginam.
Pentru a intelege catusi de putin din ce se intampla in aceasta lumea, daca nu absolute toate manifestariule, atunci marea lor majoritatea trebuie puse invers, de pe cap in picioare. Una dintre aceste oglinzi strambe este cea care ne arata sau ne sugereaza ca banii produc bani. Toti au devenit maniaci, au un comportament maniacal majoritatea dintre oameni. Vreau bai, imi trebuie bani, vreau mai multi bani ca sa pot face si mai multi bani, bani, bani,bani. Banii vorbesc, banii intretin fericirea, banii sunt putere, banii, banii, banii, banii este totul si totul este ban, banii, banii, banii. In realitate insa banii nu produc nimic. Aceasta este o munciuna gogonata in care numai omul de nivelul robului crede. Am zis rob? V-ati gandit vre-o data ca structura statala a Egiptului antic poate fi doar o trecere catre noua ordine mondiala? Ca in viitor desi nimeni nu ii va numi pe oameni – robi, acestea totusi vor fi impartiti exact ca in Egiptul antic, undeva acolo sus in varful piramidei este si va fi un numar mic de oameni numiti – zei, sub ei altii mai multi la numar, numiti – faraoni, sub acestea un numar si mai mare de oameni numiti – preotimea, consilieri, tehnicieni, specialisti de inalta calificare. Dar asta se intampla e la varf. Mai jos urmeaza supraveghetorii de robi, iar inca mai jos sunt cei mai multi – simpli robi, forta de munca necalificata, slab calificata, calificata, foarte calificata si supracalificata care nici macar nu inteleg in prezent si nu vor intelege nici in viitor ca sunt banala carne de tun? In structura statelor din timpurile Egiptului antic si pana in prezent s-au infaptuit foarte putine schimbari. Totul e la fel, doar ca poarta nume diferite.
Banii produc bani? Noi cu totii nu mancam bani ci mere si pere pe care le-a produs undeva prin munca lui un taran sa zicem, un agricultor (rob calificat in productia agricola nu si in industria agricola). Mancam cu lingura si furculita pe care le-a facut un muncitor intr-o fabrica pe undeva, stam la o masa oarecare pecare un alt om sau grup de oameni au facut-o in alta fabrica de mobila…Si atunci la ce ne servesc banii? Banii insotesc circulatia marfurilor si bunurilor produse, cat si a serviciilor. Adica eu fac televizoare, tu faci geamuri, celalalt produce mobila, altul produce incaltaminte. Acum ce facem, imblam prin piata fiecare cu produsul lui? Nu. Noi aruncam toate aceste produse in comert, in circuitul comercial. Acum imaginativa cum intr-o directie ca intr-o roata se invart marfurile, produse de tot felul si serviiciile, iar in directia opusa se invart banii, astfel incat trebuie sa existe o corespondenta intre masa produselor si serviciilor si masa monetara. Daca masa monetara este mai mare, acest fenomen se numeste inflatie, daca bani sunt mai putini decat produse, acest fenomen se numeste – deflatie. Statistc vorbind media cresterii volumului marfurilor si serviciilor in tarile dezvoltate nu depaseste anual 1%, poate 2%, maxumum3% pe an. Acest lucru este determinat de cresterea potentialului energetic al tarii, de cresterea productiei elictrecitatii deoarece in present majoritatea marfurilor si serviciilor se infaptuesc pe tractiune electrica sa zicem asa. Marfurile se produc in majoritatea absoluta a cazurilor prin intermediul energiei electrice.
Acum inca odata ne punem in pielea globalistilor, noi suntem aceasta mafia globala. Imaginativa asta, ca sunteti un Abraham, un Cuperman sau cineva de genul. Ce facem noi? Noi traim dintr-o camatarie oarecum legala, de fapt chiar legala de tot, cu acte in regula si cu legea de partea noastra. Adica noi va imprumutam pe voi, adica diferite tari si guverne, cu bani, ca sa va faceti autostrazi, uzine, sa va modernizati, sa invatati noi tehnologii Europene, sa va recalificati robii, sa va platiti functionarii, generalii ca sa stea cuminti la locul lor si nu cumva sa apese pe vre-un buton rosu sau verde asa de capul lor, iar voi ne ve-ti intoarce aceste sume inapoi cu dobanda. Adica eu iti dau un miloun si tu imi intorci in ceva timp un million si doua sute de mii de euro. E ok? E ok! Zis si facut. E legal, e contractual. Acum, pe langa faptul ca eu nu produc nimic, traiesc din munca altora si traiesc destul de bine vreau sa zic, nu imi bat capul cu nimic de genul productivitate, accident la locul de munca, securitatea la locul de munca, angajati, sindicate…, acum mai devin pe de asupra si cauza a inflatiei in propria ta tara. Eu creditezi o tara cu un milliard iar acea tara imi intoarce inapoi un milliard si doua sute sau trei de milioane, depinde de tarifele practicate. Iata aceasta situatie, aceasta camatarie la nivel global a impins lucrurile pana la aceste crize financiar bancare pe care chiar acum le traim cu totii.
Dolarul este inca considerat valuta mondiala fata de care se fac toate calculele financiare. Acum trebuie sa va spun ca masa monetara, adica dolarii existenti astazi in lume depasesc cu peste 50 de ori masa marfurilor si bunurilor existente pe glob. Anume aceasta situatie mondiala a devenit motivul pentru ceea ce s-a intamplat in Rusia sub numele de – Perestroica. Cu alte cuvinte, noi suntem mafia si intelegem ca in piata sunt mult mai mult dolari decat exista marfuri. Trebuie sa facem ceva, ca sa scapam de aceasta masa, dar ce anume? Pai hai sa conectam toata aceasta masa monetara neacoperita de marfuri la Rusia prin nepriceputul de Gorbaciov si astfel vom reusi pentru un timp anume sa evitam caderea spectaculoasa, prabusirea dolarului. Dar in tot acest timp noi vom crea repede o noua unitate monetara care se va numi Euro si care in viitor in general va inlocui dolarul. Dar apare o problema si anume, noi nu putem tipari la imprimarie timp de o noapte intreaga suma necesara de Euro, astfel vom introduce aceasta moneta in prima faza doar pentru platile bancare, cecuri, iar din 2002 o vom introduce si in sistemul de palta cu chesi. Astfel Rusia a devenit un fel de groapa de gunoi pentru aceste banale hartiute verzi neacoperite de produse. Si uite ca asa am reusit sa nu prabusim dolarul inainte de vreme. Acum noi odata ce avem o alta unitate monetara mai avem nevoie de dolar? Nu? Cine are dreptul exclusiv de a tipari dolarul? SUA! Foarte bine, sa ramana cu acest drept. Iata ca ceea ce se intampla astazi in SUA este determinat de aceasta manifestare.
Ceea ce s-a intamplat cu avioanele care au aterizat direct in WTC nu este nici pedeparte opera lui babuinul de Osama bin Laden. Acest sarac ca si cum sta ascuns in pesterele lui si mai mult decat sa expluadeze cate o masina militara sau ceva de genul cu bombe artizanale nu este capabil si nici nu a fost vre-o data. Intreaga aceasta operatiune a fost o creatie puternic pregatita de serviciile speciale si secrete ale aceste mafii globale pentru a atraga SUA in razboiul impotriva lumii islamice. Pentru asta noi avem nevoie si de un slogan, de o lozinca, de un cuvant. Asa a aparut terorismul care ca o avalansa pornita din varful muntelui se rostogoleste la vale, terorismul, terorismul, teroristii, teroristii, teroare, teroare, terorism, terorism, terorism, iarasi aproape hipnotic pretutindeni – terorism. Orice cuvant ascunde in spatele lui un sens, iar acesta genereaza o stare emotionala, psihica si chiar fiziologica care insumate duc inevitabil catre o anumita actiune, chiar daca nu le constientizam.
Dar la ce bun asta? Cum incercau Americanii sa distruga Uniunea Sovetica. Simplu, afirmau sus si tare ca URSS este puscaria popoarelor, este Imperiul Raului, Imparatia Deavolului si asa mai departe. Soveticii, imparatia raului, imperia raului, imperia rosie, dusmanul pacii si a democratiei, dusmanul capitalismului si a libertatii, dusmanul, dusman, dusman. Vom mai vorbi despre asta mai tarziu, acum vreau sa observati ca acelasi lucru li se face acum chiar americanilor. Aceiasi tehnologie, aceiasi psihotenhologie, doar ca se aplica la celalalt capat. America imperiul raului, tara lui Satan, diavolul, tara necredinciosilor, imperiul raului…
Atunci cand Clinton bombarda Belgradul intreaga lume slavona a intrebat: Da tu in general ce cauti pe aici, unde te bagi? Imaginativa ca traiti undeva pe aproape de Iugoslavia in Viena de exemplu, sau la Sofia, chiar si la Bucuresti si foarte alaturi undeva, la tine in Europa o capitala a unei tari europene este bombardata de armata unei tari care vine in general de pe alt continent. Lumea slava imediat s-a inversunat, adica ce cautati voi aici mai baieti, nu aveti treaba prin alte zone, pe la voi pe acasa, sau macar prin vecinatatea voastra? Plecati mai copii si vedeti-va de treaba voastra, noi aici in Europa ne descurcam si singuri. E treaba noastra, e intre noi, o scoatem si singuri la capat. Noua toate aceste imagini nu ni le aratau la televizor dar poporul Iugoslav stie exact cine ii bombarda si ca acei soldati veneau de peste ocean.
Iar acum cand SUA a intrat in Irac si s-au inpotmolit acolo multi analisti politici si militari exclamau admirativ pe la tot felul de televiziuni, ca iata ce puternici sunt americanii, iata ce armata puternica detin, iata ce lideri mondiali ai pacii si luptei impotriva terorismului sunt ei. Era un entuziasm total peste tot, chiar si la noi in tara. Din punctul meu de vedere, intuziasti sunt doar prostii si cei care habar nu au pe ce lume traiesc. De multe ori ascultam si nu imi venea a crede ca acele lucruri puteau fi spuse de oameni care sunt intregi la cap, opameni care habar nu aveau despre ce vorbesc si se aflau mai mult sub imperiu admiratiei, entuziasmului si emotiilor de moment. Diferite ziare si ziaristi scriau tot felul de prostii de care sunt sigur ca peste ceva timp le va fi rusine si nu le va veni a crede ca atat de prosti puteau fi la alcel moment. Tot felul de analisti cu tot felul de analize venite pe cai anale si tot felul de fatuce entusiasmate exclamau tot felul de prostii cu un debit incredibil. Daca ii spuneai uneia, mai fetita, tu te bucuri ca acolo mor mii de oameni ? Imediat iti reprosa – esti antiamerican? Ai ceva cu America? Sprijini teroristii cumva? Atat ii duce mintea, atata pot, asta e lumea in care traim si incep sa cred ca o meritam deoarece pretutindeni numai idioti, maniaci, societati maniacale, comportamente sociale maniacale…si o lume plina de semitreji, semidestepti, semicalificati, semispecializati. Lumea lui Semi. Sa ma ierte cei care se simt.
Si Rusii au intrat in Afganistan, mai tineti minte cum s-a terminat intrega poveste? La fel acum patesc si americanii. Intreaga lume islamica a ajuns sa-i urasca pe americani pentru ceea ce au facut acestea in tarile lor, iar la momentul in care intreaga lume islamica nu va mai avea ochi sa-i vada pe americani, mafia globala va prabusi dolarul care se tipareste doar in SUA si atunci intreaga lume si nu numai cea islamica de data asta va spune: asa va si trebuie voua fraerilor, care va considerati invincibili si dumnezeu pe pamant, detinatorii adevarului si dreptatii absolute, facatorii de pace cu arma in maina prin lume, fauritori de vise, adica de iluzii, asa va trebuie. Asa va trebuie si vor exclama de bucurie.Dar ce vom face atunci noi, o tara mica care dinadinti vrem sa fim in NATO si cu americanii? Cum ne va privi pe noi lumea noua, bazata pe euro si nu pe dolar, cu un alt centru de gravitatie, cu alt sistem de guvernare si aplanare a conflictelor, cu alt sistem de interventie rapida? Vom ramane si in NATO si vom intra si in Blocul Armatei Europene pentru interventie rapida? Vom fi in doua locuri deodata? Greselele unor politicieni si guverne sunt platite de intreg poporul care i-a lasat pe acei oameni sa le guverneze viata , destinele si istoria.
Ma uit astazi pe canalele de televiziune. Iarasi aceiasi isterie, acelasi intusiasm, fatuce care exclameaza, analisti cu tot felul de analize bune de administrat pe cale anala. America, America, Visul american, america alege, Romania alege America, Romania alege schimbarea, Romania este alaturi de America, uitati-va cum au reusit americanii, inca o frontiera a democratiei si libertatii a fost depasita odata cu venirea celui de-a 44-lea presedinte, Barack Obama, Barack Obama, Obama, Obama visul american, victoria democratiei, dar in acelasi timp:,, Fondul Monetar Internaţional a aprobat, miercuri, împrumutul de 16,4 miliarde de dolari pentru Ucraina,,
Dar in urma la toate aceste ii va fi oare mai bine lui matusa Maria care toata viata a pus deoparte acei cateva sute nenorociti de dolari pentru a fi inmormantata crestineste- este inca o mare intrebare. Ne va fi noua ca tara mai bine ca Obama a castigat alegerile in SUA, e o alta la fel de mare intrebare, chicitoare. Va spun ca nu. Nu se va schimba nimic mai ales in bine. Totul va decurge si in continuare conform planurilor si strategiilor globalistilor si ne va veni si nou randul cand FMI ne va imprumuta cu o suma enorma de bani, adica ne va cumpara, ca daca nu poti intoarce banii inapoi asa cum i se cuvine unui camatar, iti ea casa si terenul de langa si fantana, si ferma, livada, pivnita…Vor avea ei grija sa nu putem intoarce banii inapoi. Deja se scrie in ziare ca agentii straini si-au intensificat activitatile pe teritoriul tarii noastre. Fireste. Au venit deja sa faca presiuni, sa corupa, sa ameninte, sa planifice, sa construiasca situatii orientate catre un anumit efect. Acestea nu se feresc de nimic si aplica orice strategie ca sa ajunga la efect, iar efectul este de a pune maina pe resursele noastre, pe infrastructura, pe noi. Deja am si aflat ca in Romania un km de autostrada va costa o suma record in Europa, poate si in lume. Pe ce bani se va face aceste autostrazi ? Pe banii nostri ? Nu prea cred. Ne vor imprumuta ei sumele necesare, iar noi le vom intoarce cu dobanda si pana nu vom scapa de acele credite, suntem ca si vanduti, iar pana intoarcem sumele cuvenite Fmi-ul va avea grija sa ne mai imprumute si la alte capitole. Si uite asa e ca la restaurant, cine plateste acela comanda muzica, iar restul danseaza pe muzica platita de acel cineva.
Iata prin ce prisme trebuie sa privim asupra evenimentelor. Mai mult ca atat, trebuie sa luam in consideratie si faptul ca in SUA locuesc 5% sin polulatia globului, dar anume aceste 5% consuma apropate 50% din resursele energetice dobandite de intreaga umanitate. Cu alte cuvinte intreaga umanitate lucreaza jumatate din zi pentru ai aproviziona pe americani si doar restu zilei pentru ai aproviziona cu resurse energetice pe retul lumii care a mai ramas.
Acum inca odata ne punem in pozitia de mafie globala. Iata noi privim la aceste lucruri si nu ne vine a crede. America adica 5% consuma 50% din resurse? Chiar si romanul care a fugit candva in America traeste astazi mai bine acolo din ajutorarea de somaj decat daca ar veni in Romania si ar munci. Cum este posibil asa ceva? Noi suntem proprietarii de sclavi si nu ne vine a crede vazand ca in America care este un fel de far stralucitor pentru restul omenirii robii nu muncesc dar traiesc mai bine decat robii din Romania sa zicem care se spetesc din greu si o duc mai prost. Si acum, avem noi oare nevoie de o astfel de masa de robi grasi care consuma atat de mult si pe langa asta nici macar nu muncesc? Avem nevoie de asa ceva? Nu! Evident. Deaceia America chiar si numai din acest sens este sortita perzaniei. Si visul american are un sfarsit, pentru ca odata trebuie sa se trezeasca si ei.
Asa deci, multe notiuni noua nu ne sunt intelese nu pentru ca acestea sunt de neinteles ci pentru ca ele nu intra in cercul nostrum de notiuni. Noua asta nu ne-au predat. Noi in scoala asta nu am invatat, iar daca am imvatat totusi ceva atunci am invatat ca lucrurile stau cu totul altfel. Asta e problema. Ce am invatat si ce am inteles, nu mai vorbim de ce am si retinut. De exemplu, eu candva am invatat ca exista doua poiltici. Politica interna a unui stat si ploitica externa. Cea interna este politica pe care noi o infaptuim fata de propria tara, proprii cetateni, economie, strategii economice si financiare, educationale, orientare religioasa si asa mai departe. Clar, parca totul este de inteles. Politica externa este acea politic ape care un stat o infaptueste in raport cu alte state vecine si alte popoate din lume, prietenie si colaborare, schimb de tehnologii si informatii, proiecte comune pentru dezvoltare, asociere… Si aici pare ca e totul clar, totul e limpede, ce poate fi aici de neinteles. Atat. Aceste doua ramuri ale politicii au fost predate, acestea le-am invatat, inteles si retinut. Este adevarat ca pana la o anumita varsta a trebuit sa invat politica economica si dupa o varsta cand s-a trecut de la comunism la capitalism a trebuit sa invat economia politica. E acelasi lucru, numai ca intr-un sistem politica dirijeaza economicul, iar in celalalt economia dirijeaza politicul. Adica ai bani faci politica nu ai bani, stai acasa si asculta de ce iti spunem noi. Dar nu mi s-a spus ca mai exista si alte ramuri ale politicilor. Singur am descoperit o a tre-a notiune si anume – politica globala – acea politica care se infaptuieste referitor la intreaga omenire a planetei Pamant. Mai mult de atat, am ajuns la concluzia ca omul, guvernul, statul care nu intelege mecanismele si tehnologiile, ideologiile de infaptuire a politicii globale si mai ales daca nici nu accepta sau recunoaste existenta unei astfel de politici, foarte usor ajunge ostaticul acelui om, guvern sau stat, organizatie sau SRL care intelege si accepta existenta politicii globale, intelege modul si tehnicele prin care aceasta se infaptuieste. Astfel poti sa fii presedintele unei tari mari si puternice precum Rusia si America dar daca nu intelegi politica globala nu cunosti aceste mecanisme si tehnici de implementare foarte usor devii un prezonier al celor care cunosc toata acesta poveste iar acestea sunt exact mafia globala – glabalizatorii. Asa s-a intamplat ca si presedintii americii si cei ai Rusiei nemaivorbind de ai Romanie multi ani la rand faceau si infaptuiau numai politicile interne si externe pe cand globalistii infaptuiau si infaptuesc politica globala. Din acest motiv a cazut URSS si exact aceiasi soarta ii este pregatita si pentru SUA. Tuturor le va veni randul.
Aici trebuie sa mai luam in calcul inca o notiune si anume. Noi toti eram invatati sa gandim in termini de cincinale, mai departe de cinci ani nu eram in stare sa vedem nimic. Viitorul insemna cinci ani inainte. Asta se intampla si astazi numai ce viziunea s-a redus la patru ani, cand au loc alegeri si de regula vine un alt partid sau alianta la putere care si ei la randul lor vad viitorul in programele lor de guvernare nu mai departe de patru ani. Dupa noi – potopul, iar daca tot noi vom castiga alegerile urmatoare – anulam noi cumva potopul. Dincolo de patru ani mintea sa zboare nu este capabila la majoritatea politicienilor. In acelasi timp globalistii au avut si au planuri bine trasate pentru 50 ani inainte, pentru 100, 150, 1000 si care vizeaza intreaga umanitate. Iata daca ve-ti avea un plan pentru macar 50 de ani inainte multe lucruri si manifestari se vor deschide in alta forma si continut. Lucrurile se vor vedea deodata altfel pentru toti, atat pentru guvernanti cat si pentru oamenii simpli. Avem o directie, stim incotro mergem. E altceva. E alt orizont, ceva se intrevede, e acolo, e posibil, putem, hai sa o facem cu totii, sa puna umarul fiecare si sa ne bucuram cu totii de victorie, de reusita. Cu totii va aduceti aminte cum parintii nostri munceau o luna intreaga pentru cateva sute de lei, pe la canal sau sapand tunele prin munti si erau ferititi. Se duceau cu cantec la munca, cu bucurie. Puteti sa mai vedeti prin arhive cu ceta frenezie aplaudau acestea noile realizari ale partidului si poporului.Au construit hidrocentrale si cai ferate, sosele, flote maritime de comert si de razboi, au construit drumuri prin inima muntilor, au facut canalul Dunarea-Marea Neagra au costruit rafinarii si giganti de prelucrare a metalelor, uzine performante de metalurgie…iar acum toate acestea sunt transmise cu usurinta, aproape dratis in mainele a tot felul de oameni, proces care se numeste – privatizare. Privatizare, privatizare, sa privatizam, statul este un administrator prost, ce e al statului e al nimanui, privatizarea, privatizam, privatizam asta a fost o alta manie care a trecut prin tara si in urma careia noi am ramas cu nimic. Am privatizat chiar si resursele naturale, petrolul, gazul…Avem in Romania astfel de privatizari cu carul. Si nu ar fi o mare problema daca acestea ar ramane in tara, problema este ca dupa ce au fost privatizate la scurt timp sunt vandute pe mai multi bani si sunt transmise in mainele altor proprietari din afara tarii, reprezentatii mai mici sau mai mari, instrumentele ale aceste mafii globale. Deaceia, astazi ce noua ni se pare ca pur si simplu se intampla, este de fapt rezultatul actiunilor dirijate si sustinute a celor care au planuri pentru 50 si 100 de ani din trecut pana acum si de acum in viitor. Nimic in lumea asta nu se intampla pur si simplu. Mai ales in lumea financiar bancara. Totul este bine controlat si orientat catre anumite scopuri bine definite, dar necunoscute de toti cei care gandesc si vad viitorul doar in 4 ani.
Acum imaginativa din nou ca sunteti unul dintre acesti globalizatori. Iata tu cureresti Rusia de exempu, sau Romaia. Ai tu oare nevoie de oamenii foarte bogati din aceste tari, care s-au dobandit averile peste noapte numai pentru ca au facut parte din fosta numenclatura si au avut acces la informatiile la care omul de rand nu a avut ? Ai tu nevoie de acesti oligarhi si numenclaturisti care oricum nu sunt in stare sa gandeasca decat la bani si la alte cateva lucruri meschine si care in marea lor majoritate sunt niste inculti, slabanogi intelectual, aroganti, imaginati, tupeisti …? Raspunsul este evident. Nu ai nevoie de astfel de oameni. Acestea sunt doar niste copii naivi care inca nu au inteles in ce jocuri sunt deja implicati fara voia lor si cu cine in general joaca aceste jocuri. Deaceia toti acestea sunt sortiti perzaniei daca nu vor iesi la timp la nivelul de intelegere si pricepere a ceea ce se numeste politica globala si a proceselor globale care se deruleaza. Da, acum toti acestea sunt smecheri, sunt tari si de neatens, dar priviti in lume si veti vedea cati dintre ei s-au sineucis, au murit in condtitii dubioase, s-au impuscat intre ei pe camburile bataliilor pentru bani si avere, cati soldati au murit pe campurile de lupta, numite teatre a actiunilor militatre tot din cauza unor astfel de oameni. Astfel le va veni timpul si celor care au mai ramas si care astaui sfideaza uneori prin comportamentul lor de nesimtit intr-o tara unde copi nu pot merge la scoala in comditii omenesti.Eu nu zic ca asta este ilegal, nu doamne fereste. Odata ce legea permite poti sa faci orice, mai corect ceea ce permite si nu este pedepsit de lege. Insa nici odata nu va fi o lege care sa pedepseasca lipsa bunului simt, lipsa simtului de patriotism, iubirea fata de neam…Astazi chiar si unele forme de tradare nu se mai pedepsesc ci chiar dimpotriva sunt ridicate la rang de valoare. Tuturor imbogatitilor de pe urma privatizarilor le va veni randul, asta este limpede, dar ne va fi noua tuturor de la asta mai usor? Vom avea un salariu mai decent, va ve-ti simti mai fericiti? Nu prea cred.
Facand un rezumat referitor la ceea ce se intampla astazi in lume trebuie sa spun. Astazi in lume exista o criza globala de sisitem in toate directiile si domeniile. In incercarea oarecum disperata de a rezolva aceasta problema globala, mafia globala a luat hotararea de a pune capat acestei crize bagand-o pe Rusia dar si alte tari la inaintare, adica la bataie. Se infaprueste aceasta politica prin metoda colaborarii culturale. In al doilea razboi mondial cand au incercat sa puna maina pe toate resursele naturale si nu numai a Rusiei, aceasta mafie globala a primit in schimb o puternica riposta de care nu uita prea usor. Parintii si bunicii rusilor, au murit pentru a nu fi cuceriti si a nu li se lua ceea ce le apartine de fapt si de drept pana si astazi. Vazand ca prin meetoda razboiului classic, adica prin puterea armelor Rusia nu poate fi atat de usor ingenunchiata atat in trecut cat si in present, mafia globalistilor a trecut foarte usor la o noua metoda de a duce razboaie de cucerire, dar de data asta acest razboi este unul informational, economic, razboiul rece. Exista documente in acest sens, desi nu foarte multe iar accesul la ele nu este atat de facil.
Sa va adresezi tuturor o intrebare. Cu totii stiti sau cel putin ati auzit ca URSS a suferit infrangere in razboilui rece. Ati auzit sunt sigur. Si acum vine intrebarea: care este parerea si atitudinea ta fata de ceea ca URSS a suferit infragere in razboiul rece? Majoritatea oamenilor cu care eu am vorbit despre asta mi-au spus: ,,Anatol, care razboi, care rece? Ce tot vorbesti? Nu vezi ca in jur e democratie, totul e bine, toti sunt fericiti, numai tu ai ramas fixat pe razboiul rece,, Majoritatea oamenilor au fata de acest lucru o atitudine absolute detasata, de indiferenta. Pacat! Mare Pacat! Pe noi asta nu ne intereseaza, nu ne afecteaza. Si mai Mare Pacat! Daca nu ne–a afectat pana acum ne va afecta poate in viitorul cat de apropiat.
Haide-ti sa intelegem mai bine aceste doua cuvinte- razboiul rece. Razboiul in toate timpurile a avut niste scopuri foarte concrete. Razboaele dintotdeauna s-au purtat anume pentru a atinge ecele scopuri, care puteau fi atinse la acele timpuri numai prin puterea armelor. Scopurile erau – cucerirea resurselor si bogatiilor altei tari incluzand aici si resursele umane, femei mai frumoase, robi mai puternic…si astfel parazitand pe manca straina si resurse, sa poti trai si mai bine. In mare acestea sunt scopurile oricarui razboi, adica a cuceri resursele de tot felul, inclusive energetice, impunerea unei alte ordini sociale, legi noi convenabile si parazitarea in folosul cuceritorului. Cel care castiga ia totul. Acelasi scop in principiu poate fi atins prin doua modalitati total diferite. Prin lupta sau prin dans si distractie, general vorbind.
1. Razboiul ferbinte numit si clasic, adica bagi armata la inaintate pentru a descuraja inamicul si pentru al supune. Scopul oricarei armate este de a aduce inamicului cat mai multe daune morale si fizice, economice si materiale, distrugere si moarte pana cand scopul va fi atins si tara va fi ocupata, adica va fi sub ocupatie. Pe strazi si in intersectii pui patrule, ordoni starea martiala pana poporul se obisnueste cu noile reguli si gata. Noi suntem stapanii situatiei.
Dar acesta metoda este costisitoare si aduce cu sine multe jertfe omenesti atat din randurile inamicului cat si din propriile randuri. Pe langa asta, oameni care vor sa lupte pentru o idee sunt din ce in ce mai putini. Nici macar cei care sunt gata sa lupte pentru bani nu prea se inghesuie la portile agentiilor de recrutare si incadrare in randurile armate. Aici e nevoie de multa tehnica militara si tehnologie, forte umane – soldati bine pregatiti si echipati, altfel se distribuie informatiile si se pastreaza secretele. Apoi chiar daca sunt sub ocupatie, o parte din popor pleaca in partizanat, apar forte de rezistenta, o multime de nenorociri si batai de cap.
2. Ce este razboiul rece? Acesta este un razboi informational. Este un astfel de razboi in care in loc de arme de foc se folsesc de informatii, zvonuri, propaganda, ideologie, schimburi culturale, religie, doctrine, paradigme… si in urma acestor arme, lumea cu atata fericire se misca prin viata si tara incat nici macar nu va intelege ca se afla sub ocupatie. Scopul este atins ca si in razboiul ferbinte, dar metoda atingerii scopului este total diferita. Uitativa si voi sa vedeti cum padurea noastra dispare maine poimaine in totalitate si se duce undeva in strainatae. Noi o taiem, noi o incarcam, noi o transportam, noi facem tot, ei doar platesc. Ne mai si laudam cu asta, cica au crescut exporturile si asta e bine. Benefeciarii ne mai si pun tot felul de standarte de calitate, doar ca sa ne vindem lemnul la prêt de nimic. Vezi ca lemnul asta nu e prea uscat, asta e prea mare, asta e prea mic, nu are numarul necesar de inele, e prea, e prea, e prea – nu e bun. Plecati cu el inapoi acasa ! Daca eram cuceriti prin razboiul ferbinte avea sa se intample exact aceleasi lucruri, adica resursele noastre aveau sa plece din tara noastra in curtea invingatorului, doar ca atunci avea sa se numeasca jefuire, acum se numeste export.
Avantajul razboiului rece este ca ocupatia noi o infaptuim cu propriile noastre mani fara macar a ne da seama de asta. Nu vedem la nici o intersectie de pe drumurile patriei nici o patrula in casti albastre, dar de fapt traim intr-o tara ocupata, cucerita. Scopul razboiului este atins? Este !
Unii din concetatenii nostril jefuesc tara si o exporta pe bani marunti, altii ii ocrotesc pe jefuitori uneori chiar prin intermediul legii, altii gasesc acestot jefuri unele explicatii stiintifice si isi fac doctorate pe aceste subiecte, altii dezvolta tot felul de teorii istorice, economice pe marginea acestor jafuri, altii prostesc populatia prin tot felul de curente si miscari spirituale si religioase ca acestea sa munceasca linistiti si sa nu mai aiba niciodata intentia de a descoperi ce se intampla chiar sub nasul lor, important este sa te integrezi in absolut, nu ce fac altii cu tara ta.
Credeti ca intampalator in tara noastra astazi exista un numar atat de mare de tot felul de miscari si curente religioase, altele si ca si cum spirituale? Desigur ca nu. Am spus si ma repet, in lumea asta foarte putine lucruri se intampla spontan si necontrolat de nimeni. Chiar si acele lucruri care par a fi extrem de spontane si de la sine venite, de cele mai multe ori au in spate o pregatire de cativa ani daca nu chiar zeci de ani. Astfel o parte a populatiei este inebunita si tampita de-a dreptul prin toate aceste curente, o alta parte este lasata sa se inece in proprii vapori de bahus. Uitati-va in jur sa vedeti cati alcoolisti si drogati sunt prin tara. Femeile care traditional nu consumau prea mult alcool au inceput sa bea pe la tara de usuca butoaele, copii in reacreatii alearga pana la chioscul din vecinatate pentru a da peste cap o berica, sau alearga repede pana in wc ca sa-si mai bage o doza in vene. Un narcoman traieste in medie 30 de ani, plus minus 3 dar acesta mai si plateste bani grei pentru propria siucidere. Acestea isi cumpara chinul si moartea. Va dati seama cat costa toate drogurile pe care trebuie sa le cumperi pana iti va veni sfarsitul, asta in caz ca nu iti vei administra o supradoza inainte de termen?
In general daca am vorbi despre droguri trebuie sa mentionezi ca in lume exista trei mari piete diferite. Prima mare piata care aduce cei mai multi bani este cea a resurselor, a materiei prime. A doua mare piata este cea a armanentului si abea dupa asta vine piata drogurilor. In present piata drogurilor ii ia locul pietii armelor si munitiilor lasand-o pe ultima sa cad ape locul trei.Anume acesta este cauza ce ii datoreaza victoria lui Bush asupra lui Clinton. Bush face parte din dinastia regala engleza care controleaza piata drogurilor inca de pe vremea razboaelor opiumului din China, iar printesa Diana a dorit sa treaca dintr-o mafia in alta, iar la ei la acel nivel astfel de lucruri nu se iarta. Clinton insa este un democrat iar atunci cand vin alegerile aceste amanunte sunt extrem de bine luate in calcul. Atunci cand ne arata la televizor ca o armata sau alta alearga prin jungla cate o mafie columbiana este numai pentru ca acei baieti au incalcat principiu care spune:,,Trebuie sa te imparti. Dumnezeu a poruncit sa ne impartim,, Daca un oarecare mafiot local incepe sa emita pretentii pentru ca nu stie cu cine are de aface si pe ce lume traieste, atunci pur si simplu se trimite o armata, o excadrila de elicoptere si foarte repede se instaureaza ordinea. Dar nimeni nu ne spune ce fel de ordine s-a instalat si a cui este acea ordine, incotro este orientata si care sunt beneficiile atat pentru localnici cat si pentru cei care au instaurat noua ordine. Astfel sefii acestei piete impreuna cu diferite guverne satisfac atat ilizia intretinerii ordinii si a luptei impotriva drogurilor, cat si propriile lor scopiri. Toata lumea e multumita. Multimea e extaziata ca cineva totusi face ordine, se lupta cu mafia drogurilor, iar adevaratii mafioti globalisti sunt extaziati ca scopurile lor sunt la fel de bine satisfacute. Iata ce se petrece in lume. Razboiul rece se desfasoara diferit iar scopurile sunt atinse la fel ca si in razboiul ferbinte.
Exista documente in aceasta directie cum ar fi de exemplu documentul numit ,,Perfectionarea planului Dalles,, pe care cunoscatorii il mai cunosc sub numele de directiva 20/1 din 18.08.1948. Observati ca aceasta directiva a fost semnata in consiliu de securitate nationala a SUA chiar nu cu mult timp dupa terminatea razboiului si in acest document se spune ceva de genul: Rusii nu pot fi invinsi prin forta armelor, iar daca acest lucru a devenit evident atunci trebuie de semanat vrajba intre diferitele popoare si natiuni ce compun URSS deoarece aceasta uniune detine un numar mare de popoate, natii si nationalitati, etnii. Sa se semene ura si vrajba intre cele mai diferite confesii religioase si curente spirituale, a desprinde obligatoriu tineretul de generatia mai varstnica si ai invrajbi pe acestea, a introduce cultul sexului, desfranarii, rebeliunii, alcoolului, libertatii, drogurilor. A sustine tot felul de pictori, scriitori, artisti, cantareti imorali, ai face vedete pentru publicul larg si exact invers- a strivi oamenii morali, discipilinati, modesti, valorosi, integri, ai evita pe cat posibil, a nui scoate in fata bublicului. A promova sexul si sexualitatea in cea mai puternica forma. Si astazi cu totii vedem cum adevarate capodopere a porcariei ne sunt prezentate pe televiziuni ca niste autentice opere de arta si cultura. In realitate asta nu e nimic decat o stanizare a mintilor umane in forma directa si deschisa. A sprijini diferite trupe roc, hard-rock, power metal, horrorshock rock, care prin muzica lor nu fac nimic altceva decat o satanizare a mediului incunjurator si o agresiune sonora asupra oamenilor ( demonstrat stiintific) ,,muzica,, care daca este prezentata profesional, subtil, diversionist chiar, ai impresia ca esti debil daca nu intelegi o astfel de cananada si bubuiala. Acest proect se perfectiona tot timpul din 1948 si implementarea lui vizeaza nu numai Rusia ci si Romania, dar si alte tari din fostul tratat de la Varsovia.Astazi proiectul vizeza intreg globul. Abea inaintea de a incepe ceea ce numim Perestroica proiectul a capatat o forma completa, perfecta si s-a redenumit – proiectul de la Harvard, dupa numele universitatii din SUA unde multi ani la rand s-au cercetat, experimentat si dezvoltat tenhologii de distrugere a Rusiei si a oricareai alte tari de pe glob care nu vrea sa se supuna…
Proiectul Harvard presupune a descompune fosta URSS formata din 15 republici in aproximativ 30 – 40 de state mai mici impartite pe baze de dominatie etnica, religioasa, culturala, cu autonomie proprie sau regionala…iar populatia Rusiei sa fie adusa la un numar de aproximativ 50 milioane de robi implicati in sfera de dobandire si prelucrare a resurselor si materiei prime. Asta inseamna ca numai in Rusia aproximativ o suta si ceva de milioane de oameni trebuie sa dispara. Si pentru Romania exista acolo ceva planuri, desi noi astazi ca si cum suntem aliatii lor. Proiectul de la Harvard nu a fost niciodata eliminat sau scos din uz. El actioneaza si in zilele noastre si se refera la o multime de tari, de fapt la intreg globul pamantesc.
Ca sa vedeti ca aceste documente exista va voi da cateva exemple. In mare Britaine exista un astfel de ziar, The Guardian se numeste. In acest ziar scrie negru pe alb cum fostul primministru a Angliei, Djon Maidger a spus, citezi din memorie: Noi am invins Rusia in razboiul rece. Sarcina acesteia este sa devina comoara de resurse a Vestului, iar pentru asta populatia Rusiei nu trebuie sa depaseasca maximum 50 de milioane. Margaret Tetcer, pe care muti o idolatrizeaza in acelasi ziar cu un cinism si o sinceritate absolut zguduitoare afirma ca din partea rusilor e suficient si 15 milioane de oameni. Iata voua si realitatea in care traim.
Deseori merg prin tara si ma intalnesc cu o multime de oameni. Imi place sa fac cunostinte noi si sa stau de vorba cu oamenii, mai ales cu cei in varsta. Acestea imi tot spun: Anatol draga, cum asa? Cum e posibil sa faca din tara noastra ceea ce fac. Nu ne ajunge bani de medicamente, pensia e mica si ei au milioane. Nu era posibil asa ceva in trecut. Mai venea un haiduc, mai golea pungile boerilor, mai dadea la saraci. Nici pe vremea lui Ceausesc nu era posibil asa ceva. Preturile cresc mereu pe cand in trecut scadeau uneori preturile si cresteau salariile. Acum nu se mai intampla astfel de lucruri bune. De ce? Ce sa le raspund? Dragii mei voi nu vedeti sau inca nu v-ati dat seama ca pe voi constient cineva va lasa sa murit, pentru ca sunteti populatie in exces, pentru ca sunteti robi care nu mai munciti, dar cheltuieli cu voi sunt mari? Voi nu mai aveti ce cauta in acesta lume, nimeni nu mai are nevoie de voi si deaceia vor sa muriti cat mai curand posibil si sa-i scapati de toate aceste probleme. Asta sa le spun? Si din Romaia trebuie sa dispara cateva milioane bune ca restul sa poata trai mai bine, sa aiba salarii mai mari, o viata mai buna, da pentru asta suntem prea multi. Fericirea nu ajunge pentru toti deaceia este atat de rarifiata. Vreti o fericire mai concentrata, trebuie sa o impartiti la un numar mai mic de oameni. Asta sa le spun? Nu am puterea asta. Sa le-o spuna cei care implimenteaza in viata aceste proiecte de globalizare. Toate acestea sunt inscriptionate in scenariul globalizarii. Sa vina scenaristul sef si sa le spuna acestor amarati ce e cu viata lor.
Deaceia in aceste conditii a spera de la stat in urmatorii cativa ani o pensie mai decenta, sau o ingrijire medicala mai buna este ca si cum, tie ti-au pus capul pe trunchi, calaul a ridicat toporul deasupra capului tau, iar tu deodata il rogi pe acesta:,, Auzi, fii bun te rog si da-mi si mie o bucatica de panie sau tort,, depinde de fiecare ce isi imagineaza. Noi suntem pur si simplu lichidati in propria tata si cu mainele propriilor nostri concetateni. Asta e relaitatea. Nu va pacaliti si alta nu cautati ca nu exista. Exista in schimb foarte multe oglinzi strambe, iluzii, minciuni si pacaleli. Impotriva tarii noastre cat si al multor altora inclusiv a Rusiei se duce un razvoi informational masiv pentru decimarea noastra.Cauza acestui razboi nu este ca noi nu ii placem cuiva, sau cuiva nu am convenit, sau ca cineva pentru ca nu are ce face s-a gandit sa ne faca noua rau. Nu! Cauza se ascunde in criza globala sistemica pe intreaga supragata a Pamantului. In incercarea de a rezolva problemele pe care aceasta mafie globala le-a creat, iar acum incearca sa iasa din situatie din contul unor tari fost comuniste si nu numai.Asta este foarte greu de crezut dar asta este realitatea. Si mai greu de crezut este ca instrumentul de baza al proiectului Harvard a fost chiar membrii partidului comunist la cel mai inalt nive. Imaginativa ca sunteti menbru al partidului si faceti parte din biroul politic central. Tu nu ai nici o problema in comparatie cu masa muncitoare. Dimineata te urci in avion si esti in cine stie ce tara. Te intalnesti acolo cu cineva, faci cumparaturi si sera te intorci la o sedinta de partid. Asa ai trait o buna parte din viata si acum ai iesit la pensie si deja nu mai e tot, iti dai seama ca ai copii si nepoti, si iti doresti in continuare si pentru ei cate ceva. Ce faci?
Ii tragi dupa tine, le deschizi usile ca sa poata si ei intra, mai tarziu le inscenezi o privatizare puternica, o licitatie castigata, doua, trei, un contract cu statul si tot asa. Toate aceste slabaciuni a fostilor numenclatoristi si oligarhi au fost expluatate de proectul Haevard, fara nici un fel de mila pentru toti ceilalti – robi. Superiorii din esalonul unu au primit ca si cum un fel de liber. Puteti sa luati, sa furati, sa privatizati, sa licitati, acum se poate. Datii bataie, timpul trece. Si toti acestea au cazut la aceasta momeala si ispita. Aproape toti.
Exista un fel de intelegere atat la nivel constient cat si la cel inconstient: fura cat se poate. Fura cat e Iliescu, la rusi era – fura cat e Gorbaciov. Unii actionau impinsi de eferverscenta monentului, altii actionau in directia jefuirii propriei patrii si popot chiar foarte constienti si pe altii ii invatau cum sa faca.Toti au furat din ce au avut posibilitatea de a pune maina. Cine avea o republica a luat republica, cine avea judetul a luat judetul, cine avea orasul a luat orasul. Cine a avut aces la o intreprindere a furat tot de pe acolo si a devenit un SA ( cocietate pe actiuni), altii aveau un domeniu si au devenit o societate cu capital de stat. Cine nu a avut nimic i-au bagat in dinti ca unui caine o actiune si i-au spus, asteapta si vei deveni milionar, actiunile vor creste. Imi aduc aminte cum unii se bateau pe aceste actiuni care dupa putin timp in general au fost anulate sau nu au mai valorat nici macar cat hartia pe care au fost tipatite. Sau imi amintesc toti acei oameni care se luptau sa depuna banii FNI, iar mai tarziu cereau dreptate de la stat. Toti au furat care si cum a putut si de unde a putut. Toti au muscat din aceasta momeala dar muscang din ea nici nu au observat cum au nimerit in carligul proiectului Harvard.
Va voi prezenta trei fraze iar dumneavoastra singuri ve-ti aprecia nivelul umorului din ele.
Prima fraza. Uleiul s-a scumpit.
A doua fraza. Cursul dolarului a scazut, sau a crescut.
A treia fraza. URSS s-a descompus.
Acum va voi spune toate aceste lucruri in alte cuvinte. Negustorul Ionescu sau Ivanov a crescut pretul la uleiul de floarea soarelui. Mafia mondiala a crescut cursul dolarului.URSS este descompus, devizat pentru ai putea fi cucerite resursele. Sensul este aici cu totul altul. Ce am facut de fapt? Eu pur si simplu am numit lucrurile cu numele lor relal. Trebuie sa inteleaga fiecare, inclusiv politicienii si guvernatorii, ca nu exista procese nedirijabile, spontane adica, necontrolate. Totul in lumea asta este dirijat, mamageriat, controlat, etc. Daca ceva in orice colt al lumii se intampla, se desfasoara, acestea se petrece numai pentru ca cineva are nevoie de asta, exista un interes, cineva din asta castiga si chiar foarte multi bani, daca nu imediat atunci poate peste 10 ani sau chiar mai multi, sigur va castiga. Nu uitati ca cineva poate sa aiba planuri nu pentru patru ani ci pentru 10, 50 si chiar 100 de ani. Pentru acesti oameni totul se vede altfel decat vad simplii politicieni, care fara sa doreasca sau sa observe, din simplitatea lor si ingustimea orizonturilor si viziunilor, cu usurinta pot deveni instrumente foarte utile in mainele globalizatorilor.
Noua ni se sugereaza, ni se baga in cap precum ca URSS s-a destramat. Apoi vin toti acestea politologi, istorici, sociologi si ne spun: ,,Da URSS s-a destramat. Imperiile se destrama de la sine. Nimic nu e vesnic. Tot ce are in inceput va avea si un sfarist,, Nimic de la sine niciodata nu se distrama. Nu intamplarea guverneaza viata societatilor umane, ci anumite mecanisme dirijate de niste oameni concreti. URSS a fost destramat in mod planificat, deliberat, conform unei anumite strategii, orientate catre un anumit scop. Instrumentarul destramarii a slujit chiar esalonul unu a partidului de guvernamant, adica partidul comunist, biroul politic central, in cazul Rusiei dar nu numai. Desi multi credeau ca daca se vor intoarce la republicile lor, isi vor crea cate un parlament, vor face alegeri, imediat va apare si fericrea. Dar fericirea asa si nu a mai aparut in nici o republica fosta sovetica. Nu a aparut si nici nu are cum sa apara. Aceasta mafie globala pur si simplu nu are nevoie de aceste republici. Interesul lor era si este doar Rusia cu toate zacamintele si resursele ei. Dar pentru a ajunge la ele trebuia ca sa distrami URSS in prima faza. Trebuie doar sa nu uitam ca exista planuri pentru 50 si 100 de ani si ne va veni timpul si randul tuturor sa fim destramati, descompusi, manipulati in modul cel mai direct si pe fata. America si ea pana la urma va fi destramata in patru mari zone de interes si influenta. Nici macar America nu va scapa. O sa vedeti cat de curand.
Cei din biroul politic central al URSS stieau exact in ce joc se baga si atunci s-au gandit ca sa nu fie ei in fata si sa nu se arunce mai tarziu cu pietre in ei, este mai bine ca toata aceasta munca murdara sa o faca cu mainele tinerilor reformatori. Asa au aparut marii reformatori ai Rusiei de genul lui Ciubais, Burbulis, Gaidar, Sahrai si multi alti elvetieni cu intentii bune.
Socoteala era urmatoarea: acest tineret inferbantat si dornic de afirmatie va face munca murdara iar apoi ne vom gandi cum sa scapam de ei. Numai ca lucurile nu au stat asa pentru ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la targ. Tinerii reformatori au gustat din placerea banului si puterii si nu au mai vrut sa plece, sa cedeze. Iar ceea ce vedem astazi in Rusia este efectul acelor vremuri. Tinerii reformatori se omoara intre ei pentru proprietate, zone de influenta, piete… Fii oligarhilor nu vor sa cedeze puterea inapoi celor de la care au primit-o, adica fostilor Comunisti, KGB-isti…Astfel a fost omorat generalul Lebedi, tentativa de omor asupra presedintelui Ucrainei si multi altii, dar multora inca le va veni randul. Proiectul Harvard anume asta si urmarea sa se intample, sa se impuste oamenii intre ei la toate nivelele de la proprietarii de chioscuri pana la guvernatori de genul lui Valentin Tvetkov, guvernatorul bogatei regiuni rusesti Magadan si altii
Dupa ce prima faza a proiectului Harvard a fost realizata – URSS a fost destramat ( Ciausescu a fost inlaturat si impuscat) a inceput faza numarul doi – jefuirea tarii sub numele de privatizare. In timpul acestei privatizari in mod automat s-au format grupuri de interese, clanuri mafiote care pretindeau la o anumita zona de influenta, la o anumita regiune sau domeniu economic. In tot acest timp desi clanurile se omorau intre ele, totusi puterea lor de influenta si economica a ajuns destul de mare, astfel incat s-a ajuns ca acestea sa stea la masa de tratative cu presedintele tarii, in Cremlin. Deaceia cand noi astazi auzim astfel de cuvinte precum Presedintetele tuturor romanilor, Obama cel mai puternic barbat de pe glob, presedintele lumii, guvern, parlament, senat, comisii, politia… trebuie sa intelegem ca nu acestea sunt adevaratii stapani a tarii. Adevaratii stapani a Rusiei dar si a Romaniei sunt clanurile mafiote, baronii locali, grupurile de interese. Cine face legea de exemplu in Craiova, in Bacau, in Buzau…Statul prin reprezentantii sai? Politia? Justitia?
Clanurile. Acestea in 18 ani s-au format atat la nivele judetene cat si la nivel de tara, iar acum sunt gata sa se lupte intre ele, sa se impuste, pentru ca acestea sunt performante numai pe teritoriul Romaniei. Desi Romania este o tara relativ mare, totusi nu ajunge loc pentru toti, asa ca unii pe ici pe colo trebuie sa dispara ca sa faca loc altora mai barosani. Se va intampla cat de curand astfel de lucruri.
In Rusia, clanurile s-au format atat la nivel federal cat si regional iar in cele din urma, cel mai puternic clan a devenit pe atunci cel a familiei Eltin. Aceasta familie a furat cam tot ce era de furat la nivel de tara iar daca a mai ramas cate ceva, restul au furat cei de la nivel regional asa numitii guvernatori. Nimeni in rusia nu poate spune ca macar undeva exista un guvernator de regiune care este curat ca lacrima de copil. In fata acestora in prezent se deschid doua drumuri, ori la bal ori la spital, ori in insulile Canare, ori la puscarie.
Urmatorul clan ca si putere dar la nivel regional, este cel al familiei Lijkov. Acest lucru putini il inteleg astazi dar trebuie sa stiti ca Lujkov este unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Primarul Moscovei, Iuri Lujkov, a declarat că Sevastopolul nu a fost niciodată cedat Ucrainei în timpul Uniunii Sovietice. Potrivit acestuia, Kremlinul ar trebui să rupă Acordul privind flota de la Marea Neagră cât mai curând. „Dacă pierdem Sevastopolul, vom pierde Caucazul. Rusia trebuie să invite Ucraina la discuţii pentru a o determina să revizuiască termenii acordului”, a adăugat primarul Moscovei. Credeti ca-l intereseaza pe acesta soarta Ucrainei si a Caucazului? Il intereseaza doar propriile lui interese financiare si atat.
Moscova este un mare centru economic unde se aduna o multime de bani si de interese. In acest mediu clanul lui Lujkov incetul cu incetul a prins la putere si chiar a incercat sa se extinda in alte zone insa nu prea a avut soti de izbanda pentru ca prin intermediul unui killer informational, numit Darenko, acesta a primit o reposta atat de puternica incat s-a vazut nevoit sa strige pe toate canalele de televiziune:,,Eltin, Eltin, Eltin,, aratandu-si astfel loialitatea si devotamentul fata de ,,familie,, Lujkov a inteles foarte repede, ca la acele nivele nu se fac nici un fel de glume. Aici decurg niste priocese pe care daca nu le intelegi sau te pui contra lor foarte usor te evaporezi din lumea asta.
Clanurile rusesti isi gaseau expresia in diferite partide politice. Mai tineti poate minte, clanul lui Eltin a realizat partidul sub numele de Edinstvo – Unitate. Clanul lui Lujkov a creat partidul Otechestvo, alte clanuri si-au creat si ele propriile partide, dupa care au facut cele mai diferite aliante si intelegeri. Astfel astazi in Rusia aproape 80% din bani se invart in asa numita economie subterana si doar 20% din bani compun ceea ce se numeste PIB-ul tarii. Din acest motiv nu guvernul, duma de stat…sunt adevaratii stapani a situatiei ci anume aceste clanuri. Guvernul, duma de stat hotarasc nu prea multe asa, de capul lor in Rusia. Situatia e cumva asemanatoare cu cea de la noi din Tara? Eee, de unde? Nu e adevarat. Noi suntem o tara balcanica, atipica, la noi totul e altfel, pentru ca noi suntem un popor de oameni destepti si cumsecade. Dar in Rusia anume acest motiv, adica raportul de 80% / 20% reprezinta problema principala care genereaza lipsa banilor in bugetul tarii din care se platesc salarii profesorilor, medicilor, asistentilor medicali, functionarilor, politiei, militarilor… Asta este o mare problema la ei. La noi nu? Poporul, sindicatele, alearga la prim – ministru, la presedintele tarii, pentru ca ei intruchipeaza puterea vizibila, dar in realitatea adevarata putere, invizibila este complet in alta parte. Lupta cu aceste clanuri nu este deloc una simpla atat la rusi cat si in oricare alta tara din lume. Ca sa termin cu aceasta idee trebuie sa spun ca Lujcov in prezent incearca sa adune la un loc, sub un singur acoperis toate clanurile regionale si deja in mare parte a si reusit. Va dati seama ce putere vor avea peste putin timp? Putin incearca sa opuna rezistenta acestor clanuri prin intermediul partidului sau Edinaia Rasia – Rusia unita, care nici pedeparte nu este unita. Partidul lui Putin astazi este un fel de Head&Shoulders 3 in 1 unde s-au adunat reprezentantii a trei partide Edinstvo, Otechestvo, Rasia si au format unul singur. Dar interesele sunt diferite. Au format un singur partid dar la nivel de interese au ramas fiecare pe bucatica lui si fiecare cu stapanul lui. De aici apar neintelegeri si tensiuni, care conduc catre dezbinare, deoarece reprezentanii acestor partide au inteles destul de repede ca Putin i-a transformat intr-un simplu mecanism de vot iar din aceasta activitate nu iese nici un fel de cascaval.
– Noi avem interesele noastre si stapanii nostri, ce tot stam noi aici si ridicam manutile ca scolarii – au zis acestea incepand sa-si vada de treaba lor. Pe vremea comunistilor cel putin aveam un procent destul de bunicel pentru intermedieri si activitate de lobbi, dar aici nu avem chiar nimic decat salariul si anumite beneficii ca si deputat. Mare treaba, noi avem activitati si planuri mult mai interesante. Iata ca astfel partidul Rusia Unita nu mai pare deloc sa fie unita. Dar rusilor simpli de la toate aceste frecusuri dintre partide nu le este nici mai cald nici mai de satios.
A doua faza de descompunere a URSS era pusa pe umerii guvernatorilor regionali, care prin actiunile lor fara de minte aveau sa contribuie deja nu numai la distramareaURSS-ul ci deja chiar a Rusiei. Guvernatorii regionali trebuiau sa fure Rusia, sa o jefuiasca. Chiar Ieltin le-a dat maina libera spunandu-le: ,,Luati autonomie si suveranitate cu totii cat puteti,, Asa ca fiecare si-a luat cata suveranitate a dorit jefuind tot ce puteau, fiecare la nivelul lui.
Astazi toti acesti oameni, presedinti de republici, ministri, guvernatori, primari, prefecti…in varianta ideala nu au nevoie de acea tara care poate sa le ceara socoteala pentru tot ce au facut si din acest motiv cu foarte multa placere vor realiza tendinte separatiste, vor tulbura apele, vor ameninta, vor corupe…Intr-o anumita perioada de timp acestea au adus populatia intr-un asemenea hal incat situatia in unele zone ale rusiei era aproximativ egala cu cea din blocada Leningradului. Astfel populatia era disperata si cu foarte mare usurinta erau gata sa spuna: Da mai ducetiva voi cu Moscova voastra cu tot la mama dracului, ca noi nu mai putem. Mai bine mergem si ne culcam sub japonezi, caci acestea cel putin ne vor da de mancare.
Celor din Iacutia le baga in cap ceva de genul: Iacutilor, voi ce sunteti nebuni? Pai voi aveti diamante si briliante o multime si puteti trai ca in rai. Separativa de Moscova, nu mai platiti contributii la stat si deveniti autonomi. Alta viata ve-ti avea.
Generalul Lebedi avea aceleasi tendinte separatiste si dorea sa creeze republica Siberiana. Poate chiar nici el insusi nu intelegea ca este la carligul proiectului Harvard, dar le facea jocul globalistilor de parca ar fi fost instruit si scolit chiar de acestea. El a spus odata intr-un interviu ceva de genul: ,,Moscova? Moscova pentru noi nu este decat un vecin de dincolo de Ural.,, Alti nebuni vroiau sa creeze republica Ural. Cicenii au vrut si ei la fel si toata lume vroia separare, sa imparta, sa rupa in bucatele tot ce mai era de furat. Toate aceste tendinte inca nu s-au stins in totalitate astfel incat ceea ce prevede proiectul Harvard se poate inca realiza si anume impartirea Rusiei ( nu URSS-ului) in aproximativ 30-40 de state autonome si suverane. Exista in acest proiect si o harta a destramarii Rusiei in care se prevede ce regiuni sub influenta caror state vecine sa nimereasca. Tehnica realizarii acestui plan este aceiasi de cand lumea si anume ,, Dezbină, urăşte şi stăpâneşte,, acesta este principiu de guvernare sau ,,DIVIDE ET IMPERA!,, – este un adagiu roman, ulterior atribuit lui Niccolo Machiavelli.
Vladimir Putin a reusit prin politica si puterea lui sa opreasca toata aceasta rupere in bucati a Rusiei. A reusit acest lucru prin maina forte speriindu-i prin aceasta pe liderii locali din toate regiunile, dar tendintele inca nu au disparut complet, ele exista acolo, mocnesc. Aceasta mina a fost pusa sub pragul Rusiei inca de Lenin. Stalin era impotriva impartirii Rusiei pe principii teritoriale, religioase, economice sau culturale si s-a opus, dar nu a reusit prea multe pentru ca a castigat linia politica a lui Lenin. Acum acelasi opozitie o realizeaza a doua oara si Vladimir Putin. Poate va reusi sa pastreze Rusia integra. Poate. Dar mai repet odata ca toti acei oameni care au jefuit Rusia nu au nevoie de acea tara cate mai devreme sau mai tarziu ii poate trage la raspundere pentru tot ce au facut. De aici si tendintele de separatism.
Ceia ce se intampla astazi cu Rusia si multe alte tari nu este o intamplare. Motivul a ceea ce se petrece este criza globala de sistem, iar mafia globala care conduce cu procesele sociale globale, incearca sa rezolbe problemele acumulate a omenirii din contul Rusiei si a multor alte tari inclusiv Europene. Toate aceste tari pentru globalizatori au devenit o bucata de cascaval dulce dar in acelasi timp si un camp de lupta desi razboiul este informational. Globalizatorii nu au aparut ieri ci inca pe timpurile Egiptului antic. Astazi procesul de globalizare este practic finalizat, acum doar se trece la urmatoarele faze a planului – inrobirea umanitatii.
Intelegand toate aceste aspecte a lumii in care traim, apare intrebarea: Ce ne facem? Ce trebuie sa facem? Cineva poate in mod firesc sa ma intrebe: bine, bine, am citit tot ce scrii tu aici, mi-ai intors universul cu fundul in sus si acum ce facem?
Pai… lucrurile stau in felul urmator. Intr-un razboi clasic, ferbinte, cine castica? Fireste ca acel care are tunuri mai bune si mai precise, tancuri mai puternice si mai greu de oprit, soldati mai bine pregatiti si motivati, cel care are strategii mai bune, cel care are generali si ofiteri mai buni, cel care anticipeaza mai bine, care este mai rapid si tot asa mai departe. Corect? Corect!
Dar intr-un razboi rece, informational cine castiga? Probabil acela care are informatii mai puternice si care stie sa opereze mai rapid si bine cu toate acele informatii. Acum e momentul cel mai interesant. Pe oricine nu ai intreba, nimeni nu stie cu ce fel anume de informatii se duce un astfel de razboi. De ce informatii avem nevoie, nu sa atacam ci macar sa ne aparam astfel incat sa nu ajungem in situatia in care noi insine ne creem propria spanzuratoare, bagam capul in lat si ne aruncam de pe scaun fata macar sa ne dam seama ce facem. Cu ce informatii trebuie sa operam. Iata doar cateva dintre categoriile de informatii care trebuie sa le stapanim extrem de bine ca sa ne putem cel putin apara eficient.
Informatii lefate de filosofie si viziune asupra lumii. Ce legatura au aceste informatii cu razboiul informational – poate intreba cineva. Au legatura si inca una extrem de importanta, pur si simplu nu ai gandit la asta nici odata, pentru ca erai preocupat de munca, de salariu si de ce sa cumperi din el. Daca ai fi gandit la asta profund, macar odata in viata ai fi observat care este legatura dintre problemele filosofice si razboiul informational.
Principiul de guvernare al acestei mafii il stiti deja ,,Dezbină, urăşte şi stăpâneşte,, iar acest principiu in varianta extrema se realizeaza prin ridicarea intrebarii filosofice – ce primeaza materia sau spiritul? Haide-ti acum sa analizam putin acest aspect, sa gandim putin. Daca omul percepe in mod corect lumea in care traieste, adica are o perceptie corecta asupra lumii, acesta va avea emotii corecte, ganduri corecte, decizii si actiuni la fel de corecte care il vor duce pe acesta spre implinire, fericire…Daca insa omul percepe realitatea gresit, distorsionat, sau ceva nu intelege din ce se intampla in jurul lui, atunci fireste ca omul va avea comportamente, decizii si actiuni gresite care il vor duce catre neimplinire, chin, durere… Acum, care dintre stiinte ne invata pe noi sa percepem lumea inconjuratoare? Filosofia! Filosofia ne invata cum e construita lumea, cate categorii filosofice exista, ramuri ale filosofiei, curente…In filosofie insa exista doua curente mari si puternice, cel idealist si cel materialist. In materialism primeaza materia si spiritul este secundar, in idealism primeaza spiritul si materia este secundara. Iata ca adeptii acestor doua curente sunt de foarte mult timp intr-o lupta permanenta fara sa fi ajuns la vre-o concluzie general acceptata. Mai tineti minte ,,DIVIDE ET IMPERA!,, si cine se foloseste de acest principiu? Mai tineti minte Egiptul antic…? …preotimea?… primii globalizatori?… primele razboae informationale? Materialistii impotriva idealistilor. Acum va dati seama ce se intampla si de ce, chiar si in filosofie? Nu au dreptate nici unii nici altii dar nu ar recunoaste asta nici odata. Orgoliu. In realitate in Univers absolut toate procesele sunt interconectate si interdependente. Toate procesele au un caracter oscilant. Totul oscileaza, totul vibreaza. Sunetul, lumina, apa, focul…electronul se invarte in jurul atomului, Luna in jurul Pamantului, Globul se invarte in jurul axei sale si in jurul Soarelui…totul este oscilatie, vibratie. Toate aceste vibratii reprezinta trinitatea, adica materia se transforma in masura dezvoltarii sale. Cu alte cuvinte, orice lucru este material, este echilibrata si ordonata, are imagine sau chip daca vreti si poarta in sine toata informatiea specifica.
Ce a facut preotimea Egipteana ca sa divida si sa stapaneasca. A facut un lucru extrem de simplu dupa care lumea pana si astazi nu isi vine in fire si anume, materia a dat-o in manele stiintei, spiritul in mainele religiei, bisericii, masura a fost ascunsa ca sa nu ajunga nici la biserici nici la stiinta si ca rezultat al acestei smecherii a realizat principiul global de conducere. Atat. Pana atunci stiinta era religioasa si religia era stiintifica, dupa ce preotimea Egipteana si-a bagat coada incetul cu incetul stiinta a devenit materialista, ateista, lipsita de spiritualitate, unii ,,oameni de stiinta,, si astazi neaga existenta spiritului, iar religia a devenit dogmatica, fanata, lipsita de posibilitatea de a argumenta stiintific cele mai marunte aspecte ale activitatii sale. Si astazi culegem roadele acelor vremuri, stiinta impotriva bisericii si invers. Ateistii impotriva dogmaticilor. Se omoara intre ei la propriu si la figurat pana si astazi.
Oamenii, atat materialistii cat si idealistii nu percep corect lumea inconjuratoare. Pur si simplu nu au cum. Alta data o sa vorbesc mai detailat despre acest aspect. Acum as vrea sa vedem urmatorul aspect si anume legatura cauza-efect. Ce legatura are asta cu razboile informationale? Are o mare legatura si importanta. Daca in cazul de mai sus actiunile si deciziile corecte apar in urma perceptiei cat mai ample si mai corecte a realitatii, aici vom vorbi despe, ce anume trezeste la viata unul sau mai multe efecte. Asta este foarte important de stiut. Haide-ti sa aruncam o privire asupra istoriei, dar nu asa cum o fac istoricii ( in anul cutare imparatul Rosu a pornit razboi impotriva imparatului Verde. Razboiul a durat 5 luni, ambele tabere au avut mari perderi…) Sa analizam istoria ca pe un mic fragment in procesul global de evolutie a biosferei planetei Pamant. Ce este istoria, un set de intamplari sau o colectie de legitati? Adevaratii istorici si oameni de stiinta de astazi recunosc ca da, istoria este o suma de efecte care au la baza o serie de cauze. Iata si legatura cauzalitate- efect. O alta intrebare, dar cine determina aceste legitati? Cum se infaptueste istoria? Istoria este dirijabila sau nu? Daca istoria este dirijabila, atunci care ii sunt metodele de dirijare? Unde se ascund cauzele celor care se petrec in lume?
Ce trebuie de stiut este faptul ca istoria este un proces ce are un caracter dirijabil si este incadrata in lantul cauza –efect. Analizand astfel lucrurile am ajuns iarasi la acele timpuri de care vorbeam mai sus.Mai tine-ti minte din cartile de istorie cum stateau lucurile in trecut?
In lume exista scalavia. Imaginativa, robul, legat cu catuse de picior, de maina sau de gait. Acesta este suparat, tinde sa se razbune. Robul nu prea vrea sa munceasca, se eschiveaza, productivitatea muncii este mica. Pentru a creste productivitatea muncii ai nevoie de supraveghetorii de robi. Acestea din urma trebuie bine platiti. Supraveghetorul umbla printre sclavi cu ,,stimulatorul,, in maina si din cand in cand mai stimuleaza cate un rob iar acesta imediat se misca mai repede. Uneori supraveghetorul iti stimula robul atat de mul cu biciul incat ti-l baga in pamant. O serie intreaga de probleme, te doare capul. In aceasta situatie proprietarii de sclavi si-au dat seama ca cel mai bun sclav este acela care nici macar nu intelege ca este sclav si chiar se bucura de lanturile sale, se mandreste cu ele. Ce oare sa inventam ca sclavii sa lucreze pentru noi cu cantec, veseli si fericiti si nici macar sa nu constientizeze ca sunt sclavi?
– Hai sa-i dam sclavului ceea ce doreste.
– Libertate? Pai daca ii dam sclavului libertate acesta va inceta sa mai fie sclav.
– Atunci hai sa-i dam acestuia doar iluzia libertatii. Iata ca o astfel de iluzie a libertatii a fost creata inca in antichitate. La inceput iluzia se realiza si se intretinea prin sistemele religioase, prin credinta oamenilor in Dumnezeu, iar atunci cand religia s-a epuizat pe sine, aceasta iluzie a fost transferata in ideologiile inalt elitare. Ultima dintre aceste ideologii a fost marxismul. Astazi structura reala a societatii umane este exact la fel ca atunci cand aceasta iluzie a fost creata, doar cuvintele, denumirile difera. Nimic nu a disparut nici macar supraveghetorul cu stimulatorul, adica cu biciul, acestea pur si simplu au fost interiorizati, adica mutati din afara in interiorul fiecarui sclav. Astazi fiecare se biciueste pe el insusi si se supraveheaza in acelasi timp. Nimic nu s-a scimbat, exista doar iluzia schimbarii. Nimeni nu e liber, exista doar iluzia libertatii. Astazi exista oameni care mor la locul de munca din cauza epuizarii, va dati seama? Supraveghetorii de sclavi parca nu mai exista dar omul moare totusi la locul de munca din cauza extenuarii. Nu e interesant? Eu sunt psiholog si pentru mine astfel de lucruri sunt extrem de interesante.
Structura reala a societatii umane este exact aceea care intr-o forma simbolica este reprezentata pe bancnota de 1 dolar american. Nici nu se putea reprezenta mai bine ceea ce a existat si exista in continuare ca structura sociala. Daca analizati atent aceasta bancnota veti vede pe una din parti o piramida sub care scrie in latina ,,Noua ordine mondiala,, Ma intreb, care ordine, care noua? Ca e veche de cand lumea.Vedem o piramida la care varful pluteste in aer si straluceste purtand un ochi atotvazator. Varful reprezinta o pitramida aparte, desprinsa de piramida mare, desi se poate intelege ca in acelasi timp este continuarea fireasca a piramidei mari si neterminate. Nu stim ce face varful, se desprinde si se inalta sau coboara pentru a ateriza exact la locul ei. Pentru marele public nu se lasa nimic clar de inteles. Vedem doar ca varful straluceste, este inconjurat de lumina, are si un ochi atotvazator, iar mai gos sunt o multime de caramizi, cu cat mai jos cu atat mai grosiere. Pe randul de jos vedem o inscriptie care sunt niste cifre romane MDCCLXXVI

Iata aceasta piramida, acesta reprezinta exact structura reala a oricarui stat si popor existent astazi pe planeta Pamant. In varf se situiaza proprietari de sclavi, putin mai jos sunt supraveghetorii, managerii, conducatorii si jos de tot – sclavii, care sunt si cei mai multi la numar. Mentinerea populatiei in aceasta constructie turmo-elitara se efectuiaza prin furnizarea dozata a informatiilor si cunostintelor in diferitele zone si sectoare, straturi ale societatii, ale piramidei.

Daca alaturi de piramida ce reprezinta structurarea sociala a oricarui stat si a lumii in general vom desena o alta piramida intoarsa cu farful in jos, aceasta va reprezenta circuitul informatiilor si cunoasterilor in societate.

Astel vom observa ca oamenii care sunt in varf, detin un volum mare si complet de informatii si cunostinte, detin cele mai bune si secrete metodologii, au cunoastere metodologice, deaceia le este usor sa manipuleze intreaga lume. La acest nivel oamenii detin informatii dintre cele mai vechi si oculte pana la cele mai noi si secrete.
Supraveghetorii la nivelul lor primesc informatii dozate de origine factologica si numai acea informatie care are legatura cu viata si activitatea lor. Atat! La acest nivel informatiile sunt particularizate, factologice, partiale.
La nivelul sclavilor, informatiile sunt extrem de fragmentate, fara legatura intre ele, sunt informatii simple, banale, de cele mai multe ori – inutile, cu alte cuvinte este un fel de gunoi informational. ( Informatii de genul: cine cu cine face sex, cine si ce chiloti si-a mai cumparat, divertisment, alte informatii ca si cum stiintifice…) Aici daca informatia sau cunoasterea are continut, nu are forma, daca are forma nu are continut, daca are si una si alta nu are sens, nu te ajuta la nimic, nu te ajuta sa traiesti mai bine…Putem spune ca informatia si cunoasterea la acest nivel este plecata in deplasare. Deaceia ai impresia ca si oamenii nu ai au pe toti acasa.
Astfel cei de sus detin informatii complete inclusiv cunostinte metodologice. Supraveghetorii primesc doar informatii factologice, adica daca tu esti ministrul transporturilor, atunci ai grija de sinele ferate si asfalteaza drumuri, construeste grafice si orare al mersului trenurilor si cam atat. Mai mult nu ai voie sa stii. Nu ai tu nevoie de istorie, filosofie…Daca esti ministrul apararii, atunci vezi-ti de tancurile tale, trage din ele in propriul popor cand este nevoie…nu ai tu nevoie de informatii economice, sociale…Grija ta este cum sa-ti intretii armata si sa indeplinesti exact si la timp toate ordinile primite. Daca esti la nivelul sclavului atunci nu primesti decat niste gunoae informationale, pentru profani, pentru ca la acest nivel nu ai voie sa stii nimic decat sa tii mai strans volanul in maina si sa conduci stabil 8 ore, dupa care – dormi putin si iarasi totul de la capat. La acest nivel desi oamenii au iluzia ca stiu sau cunosc cate ceva in realitate toate acele informatii sunt foarte trunchiate, fara legatura intre ele, nu te ajuta la nimic decat poate sa schimbi niste opinii cu altii, sa socializezi. Ideea de baza aici este: ,,Dormi linistit, noi gandim si decidem totul pentru tine,, nu te obosi sa gandesti, pentru asta exista un sef, un Dumnezeu, care stie mai bine ce trebuie facut.
Aceasta conceptie nu are un caracter abstract, ci dinpotriva – unul foarte concret si aplicativ, functional. Sunt oameni care pe la fiecare colt de strada si la tot felul de mitinguri si demonstratii striga extaziati:,,Puterea in mainele poporului! Puterea este a poporului!,, Haide-ti sa analizam putin. Iata de exemplu sa zicem doi reprezentatnti ai elitei, adica supraveghetorii de sclavi – Cernomardin si Ciubais. Ce se va intampla daca ii coboram pe acestea la nivelul turmei si ii obligam sa taie padure. Nu se va intampla nimic deosebit. Vor pune maina pe topor, isi vor face ceva bataturi in palme, va fi greu cateva saptamani, iar apoi se vor obisnui si atat. Se vor descurca acestea in acest nivel si cu aceasta munca, sarcina? Se vor descurca! Nu e nimic deosebit, cainele latra, santinela cu mitraliera e la locul cuvenit, zona e ingradita, pazita si totul este in regula. Se vor descurca cu aceasta munca poate chiar mai bine decat altii. Dar ce se va intampla daca luam alti doi oameni oarecare, taetori de padure de la nivelul – multimei si ii vom ridica la nivelul – elitelor si ii vom face ministri? Cum crede-ti, se vor descurca acestea doi cu noile lor sarcini? Nu se vor descurca! Abea dupa ce vor dobandi cunostintele si informatiile, deprinderile necesare pentru aceasta functie vor incepe sa se descurce. Dar acest proces de acumulare de cunostinte si informatii necesita timp. Este un proces foarte energo si cronofag. In tot acest timp cat acestea doi vor invata ce trebuie sa stie si sa faca, cei care stiu deja asta, au bagajul necesar de cunostinte si deprinderi se vor folosi de ei, ii vor prosti, corupe, sau in general ii vor indeparta de responsabilitatile lor, apoi ii vor arunca direct in gat. Deaceia cand aud astfel de slogane ,,Puterea poporului!,, le spun acelor oameni: Ioane, Ionescule, tu in general intelegi macar ce vrei, stii ce trebuie de facut, ai cunostintele necesare pentru asta?
– Nu conteaza, sa ajungem mai intai acolo si ne vom descurca noi. Acum este important sa rasturnam guvernul asta si sa construim altul din reprezentantii poporului!
– Bine. Dar mai departe ce se va intampla?
Mai departe se va intampla o mare ciorba, deoarece cunoasterea este putere si ca sa poti face ceva ai nevoie de un anumit bagaj de cunostinte inclusiv si din domeniul managementului. Acest sistem turmo-elitar se realizeaza si se mentine prin sistemul educational prescolar, scolar, superior si academic. Acest sistem educational organizeaza lucrurile in asa fel incat fiecare profesor sau academician ajunge sa cunoasca numai fasiea lui de informatii si din acest motiv, de cele mai multe ori, se intampla asa numitul conflict al fizicienilor cu liricii. Fizicienii vorbesc despre fizica, liricii despre lirica si nici decum nu se pot intelege, pentru ca fiecare meserie mai are si propriul sau limbaj care este inteles numai de oamenii care sunt in acel sistem. Fiecare cu adevarul lui. Unii sunt cu adevarul juridic, altii cu adevarul social, psihologic, fiziologic, politic, istoric…o mie si una de adevaruri referitoare la acelasi subiect. Desi fiecare dintre acestea stiu sa-si faca bine munca lor, totusi nu cunosc intregul ci detin numai franturi de informatii si adevaruri. La acest nivel asa si este necesar sa se intample, fiecare vrabiuta sa-si cunoasca a sa crenguta si atat. Alta crenguta, alta vrabiuta.. Cate crengute tot atatea vrabiute. Toate ciripesc deodata si in limba lor dar o melodie, un sincron, un cor nu rezulta nici odata.
Cum arata structura globala de astazi, daca vorbim despre politica globala, interna si externa? Simpu. Sus de tot se pozitioneaza aceasta mafie globala- piramida suspendata si stralucitoare. Mai jos se pozitioneaza niste mauzolee decapitate – acestea sunt diferitele tari de pe planeta Pamant. Fiecare tara cu mauzoleul ei. Aceasta mafie globala repartizeaza pentru fiecare tara in parte propriile ei sarcini si obligatii in procesul de globalizare. Cum arata asta? De exemplu, Japonia este tara cu tehnologii inalte, electronica, inalta specializare in robototehnica…ea se va ocupa de acest aspect in procesul de globalizare. America – jandarmul planetar, politistul global. Spania – litoralul mondial, pensiune… Rusia – complex energetic si al resurselor. Fiecare vrabiuta sa-si cunoasca a sa crenguta. Asta inseamna concentrarea fortelor productive. Acum cred ca intelegeti cum se desfasoara lucrurile. Cei de sus infaptuesc politica globala, iar fiecare tara in parte infaptueste politici interne si externe. Atat. Deaceia chiar daca esti presedintele tarii, sau a partidului de guvenamant, esti prim-secretar de ce doresti, ministru sau prim-ministru si chiar daca esti foarte carismatic si cu priza la public, chiar daca ai trei facultati terminate oriunde in lume, dar daca nu cunosti si nu intelegi politica globala, atunci esti prizionerul celor care o cunosc si o infaptuesc, iar tie iti ramane doar sa infaptuesti politici interne si externe.
Nu cu mult timp in urma lumea era structurata pe doua poluri. Era o lume bipolara. Pe noi ca si cum ne speriau cu economia de piata, capitalismul, iar pe ei ca si cum ii speriau cu comunismul. Pe noi ne indreptau impotriva lor si a politicilor acestora, pe ei impotriva politicilor noastre. In realitate si la noi si la ei era aceiasi piramida globala. Cu cat mai mult pe noi ne indoctrinau impotriva capitalizmului, cu atat mai mult ii indoctrinau pe ei impotriva comunismului. Fiecare depunea eforturi considerabile si cheltuieli materiale si logistice ca sa convinga propriul popor ca anume acel sistem si acea oranduire este cea mai buna din lume, este cea mai corecta, mai echitabila. Insa intreaga cunoastere nu o detineau nici unii nici altii.
La un moment dat globalizatorii au inceput sa se ingrijoreze deoarece se temeau ca daca guvernul american si cel rus vor ajunge la intelegerea mecanismelor globale, vor dobandi informatii complete si nu doar factologice sau partiale, atunci apare pericolul ca aceste doua guverne sa ne arunce pe noi globalizatorii de pe pozitie si sa ne ocupe locul. Pentru a preintampina acest pericol globalizatorii au inventat o noua viziune, care de fapt este un joc de cuvinte si anume, daca pana acum a fost o lume bipolara acum lumea a devenit multipolara. In realitate nimic nu s-a schimbat doar au introdus niste cuvinte noi in mintile oamenilor. Cand lumea ca si cum era bipolara, adica in intreaga lume erau doua puncte de propaganda, doua puncte ideologice care in principiu erau exact la fel numai ca in SUA sistemul elitar era deschis si la vedere pe cand in URSS sistemul elitar era ascuns si inchis. Credeti oare ca pe vremea comunismului membrii biroului politic in Rusia sau si in Romania traiau rau? Traiau poate chiar mai bine decat acum si aveau poate chiar mai multe facilitati si drepturi, va spun eu. Elita era prezenta si la rusi si la Americani, doar ca una era pe fata si alta era ascunsa. Anume aceasta elita ascunsa si inchisa a cazut in mainele globalizatorilor care au vrut sa o faca deschisa si la vedere ca in America. Sa vada toata lumea cine este baronul, stapanul, cine este puterea reala.
Trebuie sa intelegeti ca mafia globala nu detine armate proprii, ministere de finante, institutii de invatamant…nu au nimic si din aceasta cauza, astfel organizeaza lucrurile incat restul lumii – fraerii insasi sa faca, cu manutele lor tot ceea ce le este convenabil si necesar pentru globalizatori. Daca insa fraerii vor intelege cum noi ii manipulam si dirijam atunci exista pericolul ca acestea sa se asocieze si sa ne arunce jos, deaceea trebuie sa facem in asa fel ca fraerii nici odata sa nu inteleaga nimic. Cand parca incep sa inteleaga cate ceva venim repede cu un act de terorism de amploare, cu o criza economica astfel incat sa le dam fraerilor de lucru acolo la nivelul lor ca sa nu aiba cand sa se mai gandeasca la altele. Divide si conduce. Initial au devizat lumea in doua parti, lagarul socialist si lagarul capitalist. Blocul NATO si blocul tratatului de la Varsovia. Tot timpul ii asmuteau pe unii impotriva altora si in timp ce acestea isi faceau treaba lor legata de politicile interne si externe, mafia globala culegea roadele – sume enorme de bani si teritorii de influenta. Noi sefii, prin corporatiile noastre transnationale si transcontinentale producem submarine, elicoptere, avioane, portavioane, corabii, tehnica electronica, arme…Am creeat o tensiune in lume si astfel toate aceste produse in exces le vindem celor care se aflau in conflict. Am vorbit mai sus de cele trei piete mondiale si locul pietii armamentului si tehnicii militare in aceasta lume. Deaceia pentru a mai putea vinde un nou super submarin, trebuie sa creem o zona de tensiune. Apoi organizam un mic razboi pe undeva si astfel descoperim neajunsurile diferitelor arme. Astfel apare necesitatea modernizarii armamentului si tehicii militare. Incepem sa modernizam, alti bani alta distractie. In tot acest timp unele sau mai mute astfel de concerne au inceput sa pretinda la puterea noastra, pentru ca au dobandit sume mari de bani. Ca sa nu se intample acest lucru, ce facem noi? Simplu, le descompunem, le distramam. Cum? Eu sunt stapanul acestor doua corpotarii. Una produce sa zicem masini Dacia alta produce masini Ford. Am cate un director la fiecare dintre aceste concerne si sub acestea am o linie de productie. Pentru ca directorii acestor doua uzine sa nu ma poata arunca, sa ma dea jos de pe pozitia mea eu vin si impart uzinele in mai multe linii de productie, ateliere, firme. De acum inainte fiecare dintre ele impreuna cu directorii lor vor produce lucruri diferite, unul roti, altul cutii de viteza, alta linie produce caroserii…astfel incat fiecare firma si linie de productie separat nu va produce o masina nici odata. Prima tara care a nimerit in aceasta capcana a fost Rusia chiar in faza destramarii URSS-ului si se mai afla pe alocuri in aceasta situatie chiar si astazi, adica in faza de destramare deja a Rusiei. Dar exact acelasi clopotel, acelasi sunet se aude deja si in SUA. Nu intamplator se incearca sa faca din acesta tara un imperiul al raului. Exista in proectul Harvard si o harta care arata cum va fi destramata America. Cum se va produce aceasta destramare? Exact dupa acelasi scenariu dupa care s-au petrecut lucrurile in URSS, adica au asmutit un popor impotriva altuia, le-au finantat actiunile, ultimul exemplu este Georgia, au impins o religie impotriva alteia…Astazi in SUA exista decja miscarea Farrakhan prin care cei de culoare sunt inrolati, recrutati, atrasi in religia islamica. Liderul aceste miscari este boxerul Muhammad Ali care a primit religia islamica. Celor de culoare li se spune deja foarte clar: negrilor, sclavilor, pe oasele si din pielea voastra este construita bunastarea intergii Americi. Voi aveti toate drepturile la suveranitate. Partea de nord, Alasca se pregateste si ea sa devina Stat Crestin si Suveran al Americii. Si aici exista deja tot felul de tensiuni si dispozitii separatiste. Si la sud spre Florida se incearca a se crea Statul African Islamic al Americii. Alaturi vor sa creeze Republica Independenta Texas. In zona apropiata de Canada vor sa creeze un stat independent care sa fie sub influenta Canadiana. Deja se lupta acolo pentr introducerea limbii franceze in scoli. Si in aceasta zona exista tendinte separatiste deoarece aceasta zona candva a fost dominata de francezi la inceputurile Americi. Iata cam asa stau lucrurile. Principiul si scenariul este exact la fel cu cateva plus minus detalii fata de Rusia. Si in Romania vor apare tendinte de separatism mai accentuate decat pana acum. Daca guvernul si politicienii nostri nu se vor trezi la timpul potrivit si nu vor incepe real sa se ocupe de bunastarea natiunii, atunci foarte usor unii vor dori sa se alature acestor tendinte de separare. Mai bine ma duc si ma culc sub unguri decat sa mor de foame in tara asta, acolo cel putin au drumuri, autostrazi, si ceva poate mai putina birocratie si poate mai putini hoti – vor gandi unii. Poate deja gandesc astfel.
Motivul tuturor acestor miscari separatiste si a tot ce se mai intampla astazi in lume este teama sefilor marilor corporatii si institutii financiar bancare de a fi aruncati de pe poziitile lor de guvernatori, iar toate aceste miscari sunt aduse in fata fraerilor ca fiind trecrea de la o lume bipolara la una multipolara.
Mai tineti minte cu ce am inceput acest articol? Cu antiglobalistii. Multi cred ca antiglobalistii sunt niste baieti buni si ca in general miscarea antiglobalista este una buna. Oroarea consta tocmai in aceea ca antiglobalistii sunt instrumentul globalizatorilor. Imaginativa si voi cum se produc lucrurile. Sa zicem ca la Viena are loc un simpozion, un sumit sau ceva de genul si in acest loc vin mii de oameni din toata lumea ca sa demonstreze impotriva globalizarii. De ce fac asta, nu au ce face altceva? Uleiul s-a scumpit…Acestea trebuie sa fie platiti de cineva, bilete de tren, avion, benzina, ceva bani de buzunar, dor vin din toata lumea si se aduna toti la un loc pentru a demonstra. Si intr-adevar acestea sunt platiti chiar de globalizatori infaptuind prin aceasta transferul lumii de la bipolaritate la multipolaritate. Nu e rau. Nu? Cu alte cuvinte antiglobalistii exprima planurile globalistilor.
Acum ca sa ajungem la un alt subiect legat de securitatea globala trebuie sa ne punem iarasi in pozitia mafiei globale. Noi avem tari si popoare, tineti mine acele piramide neterminate- mauzolee. Toate aceste tari trebuie sa indeplineasca anumite sarcini. Sa zicem ca intr-o tara oarecare nu se realizeaza planurile stabilite. Adica robii nu muncesc productiv in mine sau in cele mai diferite cariere de expluatare a zacamintelor minerale, nu se produc suficiente masini si utilaje …Cine e vinovat pentru aceste nerealizari, pentru aceasta situatie in general? Minerul Vasile? Sau soferul Mihai? Nu. Sunt vinovati cei care trebuie sa conduca, adica conducatorii acestor intreprinderi sau chiar presedintele tarii? Ce trebuie sa facem in aceasta situatie? Sa schimbam conducatorii nepotriviti, neperformanti, sau inconvenabili. Cum facem asta? Creem situatii tensionate in popor, invrajbim, furnizam tot felul de informatii compromitatoare, dezvaluim tot felul de lucruri calomnioase, in general facem tot ce este posibil ca masele sa-si urasca conducatorii- elita. In multime se acumuleaza o tensiune suficient de mare si la momentul potrivit noi aruncam chibritul. Masele se revolta, isi bat elitele, arunca conducatorii de pe poziitiile lor iar acestea din urma imediat sunt inlocuiti cu altii convenabili noua. Multime se bucura ca au un nou sef, o noua elita si cu aceasta bucurosi se intorc multumiti acasa, iar noi ne vedem de treburile noastre. Asa sa intamplat deseori in Rusia cand sub sloganul ,,Bate-i pe evrei, salveaza Rusia,, s-au facut chiar si revolutii. Abea acum ne apropiem de tema evreilor. Analizand istoria mi-am dat seama ca evreii au fost primul popor care a nimerit la carligul globalizatorilor. Sa o luam de la capat. Egiptul antic. Popor mult, pamant roditor putin si fericirea nu ajungea pentru toti. Egiptul pornea tot felul de razboaie pentru cucerirea spatiilor vitale si a resurselor pe care de cele mai multe ori le perdea. Pentru a nu mai pierde au inventat o noua tehnologie de a duce razboaie si anume – razboiul informational. Dar pentru a duce astfel de razboaie ai nevoie de o armata care sa nu fie inzestrata cu arcuri, sulite si sabii, ci cu arma informationala. Aceasta noua armata trebuie sa fie foarte bine calificata si instruita pentru a stapani noile tehnologii informationale, strategii si metode. Pentru acest scop egiptenii au luat o familie, un trib nomad sarac dintre semitii evrei ( deacei exista legea care vorbeste despre antisemitism si nu despre antievreism. Se mai spune ca, ei sunt cei ce vegheaza ca sumitii sa nu deranjeze Summit-ul.) Semitii erau familii nomade ale arabilor in acele timpuri. Egiptenii au luat un astfel de trib si l-au dus pentru 42 de ani in pustiu, totul foarte bine concertat. Apare intrebarea, de sa porti in mod concertat acest trib nenorocit prin pustiu timp de 42 de ani cand in realitate intreg pustiul putea fi traversat in 2-3 saptamani mergand lejer? Pai iata de ce. In conditiile vitrige de pustiu batranii au murit destul de repede. E caldura mare, furtuni de nisip, tot felul de boli, conditii de viata grele, mult stres fizic si psihic, lipsa acuta de apa si hrana…Iar cei ce se nasteau in acele conditii nu mai stiau nimic de povestele bunicilor si foarte repede ajunge sa fie o generatie care nu isi cunoaste radacinele si legatura cu neamul. Toti acesti sarmani, in timpul zilei nu munceau mult, conditiile erau extrem de grele, dar in acelasi timp din pustiu nu ai unde sa fugi asa ca erau nevoiti sa se tina impreuna. Doar chidul turistic Moise stiea unde era plasata de catre greci urmatoarea gramada de saci cu mana cereasca. Cititi in Biblie ca acolo se descrie cu lux de amanunte ce se petrecea cu aceasta familie de semiti sub indrumarea lui Moise. In timpul zilei acestea nu munceau, nu prea ai ce sa muncesti in pustiu, se alimentau cu „o substanţă fină şi pufoasă” sau „asemenea sămânţei de coriandru, albă, cu un gust de turtă cu miere” un fel de terci de ovăz de gris, numita mana cereasca pe care ca si cum insasi Dumnezeu o furniza si nu oamenii Egiptului care tineau mereu legatura cu Moise. In timpul zilei faceau pregatire fizica, alergare, marsuri, iar seara ghidul turistic Moise le spala creerii, adica infaptuia pregatirea militara si ideologica. Era un fel de politruc. Va dati seama cum in 40 de poti sa faci o spalare de creer de ajung saracii oameni sa creada orice le-ai spune. Aduceti-va aminte cum inca nu mult timp in urma oamenii din tara noastra aplaudau cu atata frenezie pe tovarasul Ceauscu, iesiau la parade, iar Elena si Nicolai erau calauza catre un viitor luminos. Exact asa era si Moise pentru acei sarmani. Tot ce spunea el era litera de lege, ba chiar mai mult, insasi Dumnezeu vorbea prin el. Dar sa vedeti ce ii invata Moise. Cititeste atent.
1. Ascultă dar, Israele: hotărârile şi legile care vă învăţ eu astăzi să le păziţi, ca să fiţi vii, să vă înmulţiţi şi ca să vă duceţi să moşteniţi acel pământ pe care Domnul Dumnezeul părinţilor voştri vi-l dă în stăpânire.
Ce trebuie sa faca acestea pentra asta, adica pentru a lua pamantul in stapanire?
19. Să nu dai cu camătă fratelui (fratele iudeu) tău nici argint, nici pâine, nici nimic din câte se pot da cu camătă.
Pai daca ii dai fratelui tau cu camata si asta iti intoarce banii inapoi cu dobanda, unde e afacerea? Daca fratele nu poate sa-ti dea banii inapoi si tu ii ei casa, iarasi unde este afacerea? Eai de la ai tai si iti complici tie viata?
20. Celui de alt neam ( adica noua neiudeilor) să-i dai cu camătă; iar fratelui tău să nu-i dai cu camătă, ca Domnul Dumnezeul tău să te binecuvânteze întru toate câte se fac de mâinile tale în pământul în care mergi ca să-l iei în stăpânire.
Foarte interesant cum suna – pamantul in care mergi sa-l iei in stapanire.
10. Feciorii de neam străin zidi-vor zidurile tale şi regii lor în slujba ta vor fi, că întru mânia Mea te-am lovit şi în îndurarea Mea M-am milostivit de tine.
11. Porţile tale mereu vor fi în lături, zi şi noapte vor rămâne deschise, ca să se care la tine bogăţiile neamurilor, iar regii lor în fruntea lor vor fi.
12. Căci neamul şi regatul care nu vor sluji ţie vor pieri şi neamurile acelea vor fi nimicite.
12 Domnul îţi va deschide comoara Sa cea bună, cerul, ca să dea ploaie pământului tău la vreme şi ca să binecuvânteze toate lucrurile mâinilor tale; şi vei da împrumut multor popoare, iar tu nu vei lua împrumut; vei domni peste multe popoare, iar acelea nu vor domni peste tine;
Mai departe Moise le spune inca un sir intreg de reguli si legi, dupa care urmeaza blestemele care trebuie sa se abata asupra acestor oameni daca ei nu se vor tine de implementarea lor in viata.
Toata aceasta porcarie este considerata porcarie sfanta. Eu nu am facut nimic decat sa aduc din Biblie informatia pe care politrucul Moise o baga in mintile soldatilor sai.
Puteti lua acest text biblic in afara de ce am scris eu in paranteze si sa va duceti cu el direct la Patriarhul Romanie pentru al intreba, cine a scris porcaria asta in Biblie. Dumnezeu? Care Dumnezeu? Dumnezeul cui? Nu cred ca ve-ti primi vre-un raspuns argumentat, poate va incerca sa va abureasca, dar in realitate nici nu are cum sa va raspunda cinstit si corect in vre-un fel. Ce sa mai raspunzi la asta. Papa de la Roma, cel putin odata a spus ca intr-adevar apare necesitatea de a revizui Biblia pentru ca nu mai coincide cu terminologiile contemporane, viziune…Posibil vom avea in curand o Biblie revazuta si corectata. Uite cum ni se arata noua pe fata pseudo-crestinismul de care vorbeam mai sus. Fiecare om normal dupa ce titeste astfel de texte nu mai stie pe unde sa o apuce cu astfel de teze, pe ce lume traieste.
Dupa ce o astfel de armata capabila sa duca si sa mentina razboie informationale a fost creata, timp de 40 de ani, s-a trecut la faza urmatoare care in general este una antiumana si reprezinta un fel de experiment inuman care s-a infaptuit asupra evreilor. Stiti probabil ca la evrei exista ritualul, obiceiul taerii imprejur (Circumcizia) in a 8-a zi dupa nastere. Acest ritual a taierii preputului la baetie este ca si cum poruncit de insasi Dumnezeu. Eu am studiat si analizat aceste practici si am ajuns la concluzia ca acesta reprezinta un mecanism foarte complicat, elaborat, bine gandit dar si deabolic, care impinge copilul catre formarea incorecta a algoritmului functionarii creerului uman.Creerul uman este compus din doua emisfere – emisfera dreapta si stanga.
Iata pe scurt in ce se specializeaza fiecare dintre emisfere.
Emisfera stanga Emisfera dreapta
– controleaza partea dreapta a corpului – controleaza partea stanga a corpului
– verbal / numeric – vizual / spatial
– logic / vertical – perceptual / senzitiv / gandire laterala
– rational – intuitiv
– timp liniar – spatiu, infinitate
– concentrare – disparare
– secvential / ordonat – spontan / creativ
– analitic, aranjarea in parti – gestalt, vizualizarea intregului
– explicit – tacit
– activ – receptiv
– literar – metaforic / simbolic
– convergent – divergent
– fapte / realitate – vis / fantezie / mistic
Omul, pe langa emisfere mai are interactiunea dintre constinent si subconstient. Constientul, este precum un procesor care prelucreaza informatia care vine imediat, are o memorie mica. Subconstientul este precum hardul calculatorului, care depoziteaza toate informatiile, chiar si cele care ne-au scapat observatiei, adica au trecut pe langa constient direct in subcomstient. Acesta are o memorie mare, e ca un depozit. Cand omul are nevoie de vre-o informatie o scoate din sbconstient si o introduce in mecanismul de prelucrarea operativa si analiza – constient. Toate aceste procese, gandirea logica, gandirea abstracta, memoria de scurta durata, memoria de lunga durata, constient, subconstient…toate aceste mecanisme functioneaza interconectandu-se, intr-o anumita ordine a proceselor, ceea ce stiintific se numeste – algoritm. Acest algoritm la fiecare dintre noi are doua componente; componenta genetica si componenta sociala. Genetic este ceea ce am mostenit la nivel genetic si social este ceea ce noi insine am dobandit in timpul cresterii dezvoltarii, socializarii.
Pentru un copil, corecta functionare a acestui algoritm mai ales in primuu ani de viata este extrem de importanta. Acest algoritm in faza copilariei este precum un fundament. Imaginativa in constructor, care se apuca sa construiasca o casa pe un fundament deja existent. Daca fundamentul este bun si drept atunci si caramizile se aseaza corect, daca fundamentul este inclinat, atunci si peretele va iesi stramb. Dar aici inca e bine, pentru ca daca nu ne place peretele dam caramizile jos si refacem peretele, iar daca fundamentul nu e corect sau nu e bun – nu mai poate fi refacut. Acum avand imaginea descrisa mai sus sa vedem ce se intampla. Imaginati-va, s-a nascut un baietel. Acesta incepe viata si percepe in mod corect lumea inconjuratoare. Adica copilul aude vocea blanda a mamei, suge sainul acesteia, gusta laptele hranitor, soarele straluceste, vrabiutele ciripesc, vantul bate…si in tot acest timp copilul percepe realitatea in mod corect si isi formeaza algoritme corecte de prelucrare a informatiilor si analiza a acesteia. Abea ai inceput sa traiesti si deodata primesti o cantitate imensa de durere, cineva iti taie preputul. In acele timpuri aceasta operatiune se facea uneori chiar cu unghiile murdare, cu un cutit de piatra, sau unul de fier pe gumate ruginit. Astazi acelasi lucru se face in alte conditii, cu bisturiul si chiar sun anestezie locala sau totala. Copilul plange, simte durerea, e o durere imensa care il va insoti cateva saptamani sau luni pana ce rana se va vindeca si in tot acest timp creerul acestui pui de om se deconecteaza de la perceptia corecta a lumii inconjuratoare si se concentreaza asupra durerii din acea zona. In acele conditii antisanitarie si antiegiena de pe vremea lui Moise se intampla frecvent ca rana sa mai puroeze, sa se mai infecteze, sa te manace, sa te scarpini si iata astfel o perioada buna de timp creerul era supus unui zgomot absolut nefiresc pentru copil. Toata aceasta perioada de timp era extrem de suficienta pentru a modifica, inclina fundamentul copilului. Genetica noastra este astfel construita incat aloca in cadrul temporar general perioade de timp foarte precise si limitate in care omul poate sa invete ceva, sa asimileze. (Se spune ca, daca nu ai cei 7 ani de acasa…) Ca sa intelegeti si mai bine acest proces aducetiva aminte de copii maugli, sau copii lupi.
Un copil ca in desenul animat cu Maugli inca de la varsta de sugar nimereste la urs sau la un lup. El traieste acolo si se adapteaza. Cand un astfel de copil este gasit pe la varsta de 12 – 15 ani si este introdus in societatea umana, apare o amre problema, copilul nu mai poate fi invatat sa vorbeasca. Poate fi invatat sau dresat sa manance cu lingura si furculita sa faca alte cateva lucruri dar sa vorbeasca – nu. Copilul are cap, limba, coarde vocale, are tot ce ii trebuie, dar nu il poti invata sa vorbeasca. De ce? Pentru ca genetica aloca spatii temporare precise pentru ca omul sa asimileze ceva anume. A trecut timpul in care era posibila invatarea limbajului articulat.
Cunoscand aceste lucruri mult mai bine decat va inchipuiti, preotimea Egipteana a introdus acest ritual si nu oricand ci anume in a 8 zi de la nastere. In lumea araba circumcizia se face cand copilul e mare pe la 7 – 8 ani si mai mult. Dar aici s-a insistat sa se faca anume in a 8 zi. De ce? Nu voi vorbi aici despre deschiderea chakrelor si alte stiinte ezoterice, voi spune doar ca in urma acestui ritual, adunand toate efectele impreuna dobandim niste oameni care sunt mult mai usor de stapanit direct prin subconstient ocolind constientul lor. Acestea devin un fel de bioroboti pe baza elementara vie. Sunt usor de dirijat, de stapanit. Creeand o astfel de armata in timpul calatoriei turistice prin pustiu timp de 40 de ani si introducand elementele necesare de autoreproducere stabila si pe aceiasi baza psihologica, educationala pana la urma ce s-a intamplat? Corect. Evreimea s-a spart. Izrailul s-a destramat in 13 neamuri exact ca si URSS-ul. Iar mai departe istoria ne spune ce s-a intaplat. In Spania evreii erau ucisi. In Anglia in incercarea de a introduce iudaismul a dus la o revolutie sangeroasa, apoi revolutia franceza, Nopoleon, Columb si inspatele lui stateau evrei in cautare de aur si tot asa unde nu privesti evreii sunt vinovati. Aceasta este parerea multor oameni. Peste tot numai evreii sunt vinovati. Evreii, evreii, evreii sunt vinovati, totul e din cauza lor, evreii , evreii , evreii. Lumea fara minte chiar si crede asta.
Ce a facut aceasta armata care devenise intre timp o mafie? Ei insasi s-au ascuns in neamul Levie si au devenit leviti, adica neamul preotimii sfinte care au dreptul monopol de a talmaci adevarurile, rabinii sunt pastorii evreilor raspanditi prin toata lumea. Acesti pastori – rabinii trebuie sa indeplineasca intocmai si exact directivele levitilor. Evreii ca si cum peste tot si pentru toate sunt vinovati, dar aceasta mafia insasi sta ascunsa sus si nimeni nu o vede, nimeni nu poate da vina pe ea. Din acest motiv si din ingustimea mintii unor oameni, mereu si peste tot se da vina pe evrei. Acestea au de suferit enorm in schimb adevaratii vinovati, piramida suspendata si inconjurata de lumina, mafia globala ramane nepedepsita. Trebuie sa fie cineva vinovat si atunci mafia globala s-a obisnuit deja ca pentru toate sa fie vinovati evreii. Foarte des aud ca oarecare bancher este evreu, Hodarcovskii e evreu, Abrahamovici e evreu, si ala e evrei si alaltu mare bogatas este tot evreu stiu exact asta, m-am interesat. Toti sunt niste evreii. Uneori aud astfel de lucuri si pe la televiziuni, posturi radio, se mai si scrie in unele ziare, ca ala e evreu, ca si celalalt, ca jumatate din parlament sunt evrei la baza si tot asa. Astfel in popor se vormeaza parerea ca pentru toate sunt vinovati evreii, pai daca ei sunt peste tot. Bate-i pe evrei astai toata stiinta, am auzit si astfel de lucruri si nu de la oricine. Mafia globala anume asta si urmareste, zazania, iar acel om care nu spune adevarul sau raspandeste astfel de lucruri fara sa vrea devine un instrument pentru realizarea planurilot globalizatorilor. Aceasta atmosfera se inoculeaza metodic astazi in Rusia si alte tari, dar cel mai interesant este ca cei mai puternici activisti in aceasta directie si prin urmare si cele mai bune instrumente in realizarea planurilor mafiei globale sunt chiar oamenii care se autonumesc patrioti. Pentru patrie si in numele patriei noastre sa scapam tara de evrei. Asta e patriotul modern.
Oameni buni, nu au evreii nici o treaba cu ceia ce se intampla in lume. Bagati-va asta bine in cap si nu mai incercati sa faceti propaganda aiurea. Nu evreii, nu negrii, nu tiganii, nu galbenii, nu, nu, nu sunt de vina pentru ce viata traim. Noi fiecare in parte suntem de vina pentru ca suportam aceasta mafie globala. Este adevarat ca in aceasta mafie globala sunt si destui evrei, dar sunt si rusi si reprezentatnti al multor altor popoare, insa din cauza a catorva zeci de evrei, sa acuzi intregul popor evreu e o mare greseala, la fel cum din cauza a catorva zeci sau sute de romani care fac tot felul de ilegalitati prin Italia, Spania sau alte tari sa acuzi intreg poporul roman.
Urmatorul aspect important pentru securitatea globala pe care vreau doar sa-l ating este religia.
Ce se intampla astazi? Mafia globala la un moment dat si-a dat seama ca iudaismul ca religie si instrument al lor s-a epuizat. Acestea au nevoie de un nou instrument pentru ca si-au dat seama ca lumea incepe sa inteleaga mecanismul lor de guvernare si din acest motiv se vad nevoiti sa schimbe elementul de baza. Pentru aceasta ei incearca sa adapteze dianetica lui L. Ron Hubbard ca instrument de conducere, de rezolvare a problemelor si pentru aceasta dezvolta in lume asa numita biserica scientologica.
O alta oglinda stramba, o alta iluzie in aceasta lume este acea care ne arata noua ca munca se imparte in doua categorii, intelectuala si fizica. Asta este o minciuna, o minciuna grandioasa, dar daca este corect intretinuta ii ajuta pe globalizatori sa-si rezolve o multime de probleme, inclusiv cele de conducere. Vreti sa spuneti ca zidarul atunci cand cladeste caramizile nu gandeste? Gandeste! Sau vreti sa spuneti ca cizmarul atunci cand produce pantofii lui nu gandeste? Gandeste!
De la bun inceput munca se imparte intr-adevar in doua categorii, numai ca acestea sunt altele. Exista munca de conducere si munca de productie. Atat. In munca de productie se incadreaza nu numai cizmarul, dulgherul, brutarul, gradinar, etc dar si medicul – rezultatul muncii sale este corpul reparat al omului, scriitorul- rezultatul muncii sale este unul informational intruchipat intr-o carte, inventatorul – rezultatul este unul informational intruchipat intr-o inventie tehnica sau intr-o teorie, filosoful, cercetatorul, profesorul, pictorul – produsul lui este un tablou, etc. Acest articol a rezultat tot dintr-o munca de productie, am realizat un produs informational pe care il donezi in folosul comunitatii, pentru ca nu voi primi nici un ban pentru aceasta munca. Am facut o munca voluntara in folosul celor care vor citi articolul si vor incepe sa gandeasca. Daca munca de productie poate fi masurata, cuantificata, vine chizmarul isi pune pantofii pe masa si primeste banutul, pictorul isi ia banii de pe tablou…atunci nu acelasi luctu il putem spune si despre munca de conducere. Cum masuram aceasta munca? Insa cu toate acestea, probabil ati observat ca anume munca de conducere este cel mai bine platita. Din piramida prezentata de mai sus puteti vedea ca partea de sus a piramidei neterminate este ocupata de elita, conducatori, sefi, manageri. Acestea iau cei mai multi bani, dar in contextul actual toti acesti conducatori nu isi mai indeplinesc bine sarcinile si trebuiesc inlocuiti, tot corpul de conducere de pe platforma iudaica cu altii noi pe o platforma scientologica. Mai exista o solutie si anume de ai conecta pe toti cei actuali la scientologie. De ce este nevoie de aceasta miscare? Am spus deja ca iudaismul s-a epuizat pe sine si putem spune chiar ca s-a desconspirat nemaifind un intrument performant. Dianeticalui Ron Hubbard poate fi cu usurinta adaptata pentru noile cerinte si noile faze de globalizare.
Ron Hubbard este la baza fizician. A terminat in aceasta directie o facultate la una din universitatile SUA. In tinerete acesta a nimerit in niste incurcaturi astfel incet era foarte aproape de moarte. Se intampla asta undeva prin Asia, prin Tailanda daca nu gresesc.Viata acestuia a fost salvata de un saman local. Cand acesta si-a revenit a ramas foarte uimit; adica cum eu un arian, un alb, am fost salvat de un localnic aproape analfabet? Cum a fost posibil? Hubbard s-a preocupat de aceasta problematica si a ajuns la aspectele functionarii creerului uman, apoi a facut o serie intreaga de corelari si analogii cu cibernetica si in cele din urma a infiintat invatatura ,,Cum sa devii fericit,, După ce a înfiinţat Dianetica, din care s-a dezvoltat mai apoi Scientologia, Ronald Hubbard a câştigat o avere. Problema omului contemporan este omul însuşi, spun reprezentanţii Bisericii Scientologice. Ca urmare, acesta trebuie „eliberat” de imperfecţiunile, dependenţele şi slăbiciunile sale. De fapt, de propria sa umanitate – care trebuie progresiv înlocuită cu „techs”, respectiv tehnici capabile să-i confere putere. Există „tech” pentru a gândi, a comunica, a vinde şi chiar pentru relaţia de cuplu. Aceste „tech” sunt opera americanului Lafayette Ronald Hubbard, întemeietorul Scientologiei, cel care a considerat că a găsit „drumul spre libertatea totală”.Oamenii nu sunt fiinţe libere, mai spune Scientologia, ci sclavii unor minţi (reactive) „aberante şi deviate”. De aceea, se practică Dianetica şi terapia scientologică, un fel de purificare de propria umanitate, prin care să devenim mai „curaţi” şi, drept urmare, stăpâni pe comportamentul nostru, în loc de a depinde de o minte reactivă bolnavă. Cu alte cuvinte, să devenim simple maşinării.
Globalizatorii au prins repede perspectivele acestui nou instrument si incearca sa-l ajusteze pentru cerintile si sarcinile lor. Esenta acestei invataturi este simpla. Oamenii au tot felul de trairi dureroase, traumatizante care nu le permite sa fie fericiti. Unii au trecut printr-un accindent, catastrofe naturale, au trecut la un pas de moarte, a comis fapte imorale, ticaloase care il framanta si alte trairi si experiente de acest gen. Pentru a deveni fericit omul trebuie eliberat de aceste trairi chinuitoare. Pentru aceasta ei se folosesc de o procedura, care este o psihotehnica la baza si o putem numi procedura mersului pe sleau sau (engl. „preclear” – „inainte de curatire”), de precelare.
De exemplu. Vine omul si acesta este intrebat.
– Spune ce te chinuie pe tine, ce te macina?
– Pai uite eu am trecut printr-un accident rutier si de fiecare daca numai cum imi aduc aminte de acel moment ma ia cu transpirati reci, nu ma simt bine, nu ma mai pot concentra, ma ia cu dureri de inima si mi se face rau.
– Hai sa ne reamintim cum s-a intamplat totul, sa mai trecem odata prin acele momente dar de data asta totul se va intampla dor la nivel emotional. Sa ne amintim cu lux de amanute.
Omul isi aduce aminte de accident odata, de doua, de zece, povesteste cu lux de amanunte ce i sa intamplat, ce a simtit, ce a auzit, ce a vazut…si treptat aceasta informatie din subconstient este adusa la nivelul constientului, este reanalizata, recolorata, reinterpretata, rescrisa pe alocuri incadrand-o intr-un alt scenariu si omului i se face mai bine si nu mai are astfel de anxietati. Nu a inventat Hubbard aceste psihotehnici, ele erau cunoscute in cercurile ezoterice si in comunitatea spirituala inca acum cateva mii de ani in urma.
Dupa ce omul este ,,curatat,, se trece la faza urmatoare – programarea pentru o anumita activitate si in primul rand cea de conducere. Aceasta este o procedura de aditing. Iata cum se face acest lucru, va dau un mic exemplu. Se aseaza doi oameni ,,curatati,, fata in fata. Unul ii spune celuilalt tot felul de lucruri cum ar fi; prostule, uite ce urat esti, idiotule, sclavule, esti un bou, uite ce nas aiure ai, nu esti capabil de nimic. Crezi ca daca esti mare ca fizic, esti tot atat si de destept? Esti un ticalos, un marsav, un ipocrit, un prefacut… Celalalt trebuie sa asculte toate acestea in mod linistit, sa se simta bine, sa zambeasca. Acest comportament este exact acela de care are nevoie un conducator, un manager. Mai sunt si alte psihotehnologii de acest gen. Oamenii care trec prin scoala lui Hubbard, intr-adevar memoreaza informatiile mai bine, pot lua decizii ma rapid decat altii, sunt operativi, cu alte cuvinte multi dintre acestea intr-adevar pot deveni buni manageri. Dar aceleasi efecte le putem dobandi in oricare alta scoala, chiar si in scoala generala daca ar exista intelegerea necesara la acest nivel si s-ar pune lumea pe treaba.
Adeptii bisericii scientologice sunt in realitate prizionerii acestei mafii globale. In mintea acestor adepti se baga subtil sistemul de ancorare Teta MEST, (Materie, Energie, Spatiul, Timpul) iar acesta ofera o viziune la fel de gresita asupra realitatii, dar extrem de necesara si utila pentru mafia glabala. Cei din varful piramidei inconjurata de lumina nici pedeparte nu impartasesc acesta viziune asupra realitatii. Multi dintre ei sunt cu adevarat iluminati, dar morala lor este alt aspect, alta problema, alta discutie.
Toti acesti adepti ai bisericii scientologice nu sunt nimic altceva decat aceiasi biorobotei. Cine dintre ei inca nu este biorobotel va ajunge la aceasta ,,performanta,, in mod sigur. Cineva va avea grija de asta. Sunt si acolo oameni cu responsabilitati, manageri, conducatori ceea ce inseamna ca trebuie sa existe si productie care se intruchipeaza in numarul de bioroboti produsi.
Ca rezumat. Mafia globala a luat hotararea de a inlocui managerii lor cu platforma iudaica cu aceiasi sau altii pe o platforma scientologica. Aceasta actiune are insa ecouri destul de puternice asupra Israilului. Unii dintre acesti mafioti globali considera ca evreimea trebuie lasata in continuare in calitate de instrument pentru realizarea proceselor de conducere, iar altii considera ca evreimea trebuie terminata si sa se treaca rapid la adeptii bisericii scientologice. Astfel chiar si intre acesti mafioti a aparut o fisura si asta nu le place deloc, pentru ca daca untr-un stat, organizatie, familie apar tendinte separatiste, poli de tensiune, va mai sta acel stat…familei in picioare? Nu! Aceste doua tendinte se manifesta in Izrail. De ce credeti ca acolo se petrec tot felul de explozii, impuscaturi, acte de terorism infaptuite nu cu mult timp in urma chiar cu mainele lui Yasser Arafat, care a murit chiar pe data de 11. (11WTC, turnurile gemeni…911=9+1+1=11. Nu odata am spus ca in lumea asta cineva se voloseste de numerologie si alte stiinte esoterice pentru infaptuirea in viata a scopurilor si proiectelor sale. Nu cu mult timp in urma la aceisi concluzie a ajuns si FBI-ul) De ce se fac toate acestea in Izrail, cine are nevoie de asa ceva? Iata pentru ce si care este interesul. Evreii sunt raspinditi prin toata lume, la imprastierea lor prin lume a contribuit si Hitler, dupa ce i-a lasat sa plece pe cei mai bogati dintre ei, sa se fereasca de razboi , apoi a lovit in toti restul, asa cum uneori se tinde sa se procedeze si astazi. Izraelul este punctul de atractie pentru evreii din toata lumea. Acestea vor sa se intoarca si sa consolideze propriul stat. E bine sa se intoarca evreii la casa lor? Noi spunem ca da, e foarte bine. Dar globalizatorii nu gandesc astfel, ei chiar nu au nevoie ca evreii sa se intoarca acolo si deaceia organizeaza cu bani foarte putini tot felul de acte teroriste, raspandesc frica si oroarea, pentru ca evreii sa nu isi mai doreasca de a se intoarce acasa, unde foarte usor ar putea sa moara. Iata si toata povestea despre Negru Imparat. Daca intelegi toate aceste mecanisme globale altfel poti analiza viitoarele actiuni politice, economice…Stalin intelegea foarte bine toate aceste mecanisme si putem spune ca chiar el cumva a dar maina libera pentru infiintarea statului Izrail. Hitler care avea multe probleme de rezolvat, avea tot felul de sarcini dictate de catre mafia globala proceda exact invers in comparatie cu Stalin. URSS-ul de atunci era un fel de far pentru o multime de state sarace. Acestea observau ca un fostul URSS preturile scadeau iar salariile cresteau, adica oamenilor le este din ce in ce mai bine, toti au locuri de munca… si astfel multi evrei ieseau din supunerea acestei mafii si veneau in Rusia. Aici evreii au fost asimilati impreuna cu multi altii, dar acest lucru nu era deloc pe placul MG cum si astazi nu ii este pe plac ca evreii sa se intoarca acasa pentru consolidarea si intarirea statului Izrail.
Avem cu totii o mare problema pentru ca noi in fiecare zi mergem la munca, dar in acelasi timp in lumea aceasta exista oameni care in fiecare dimineata merg la lupta, la razboi. Razboiul este unul rece si neobservat. Armele folosite sunt – informationale. Distrugerile se produc direct in sufletele si mintile noastre. Constiinta noastra capata forme si continuturi dezastruoase desi nu se vad si nu se simt. Noi devenim prizonieri si captivi fara macar sa ne dam seama de acest lucru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.