ADEVARUL DESPRE ,,RAZBOIUL RECE,,

(GENOCIDUL PE CARE NU VOR SA-L VEDETI)

Inainte de toate, tu trebuie sa intelegi, ca astazi impotriva tarii noastre si a poporului cat si impotriva multor altor popoare se duce un RAZBOI. Unul foarte real si concret, iar scopul acestuia este decimarea populatiei neamului, poate chiar distrugerea toatala a acestuia. Fiecare dintre dumneavoastra indiferent de varsta si apartenenta la religie, indiferent daca credeti ce scrie mai sus sau nu, intelegeti ce se intampla in lume sau nu – sunteti un participant la acest razboi. Va va atinge, cu siguranta, dar poate sa fie prea tarziu pentru dumneavoastra.
Nu deveni un simplu fir de iarba pe campul bataleiei ! Incearca sa intelegi ce se intampla in jurul tau si in lume in general !
Dupa trei ani de la terminatea celui de-a doilea razboi mondial mafia globala a inteles ca URSS nu poate fi cucerita cu puterea armelor si astfel au declansat impotriva URSS-ului si a intreg pactului de la Varsovia un razboi rece masiv pe scara larga. In calitate de arme s-au folosit armele de prioritate 5, 4, 3, 2, si 1 iar in caltate de inarmati ,,soldati,, au fost utilizati ,,elita,, partidului comunist si a biroului central care sa afla sub conducerea lui Hrusciov si pana la Eltin.
Razboiul informatiunal – este un razboi ca oricare altul. Scopul razboiului informational este cucerirea resurselor umane, resurselor energetice si de alta natura al altei tari. Pentru atingerea acestor scopuri se utilizeaza influente asupra mintii si constiintei umane cu caracter ideologic, religios,politic, istoric, filosofic, stiintific,
Razboiul informational – este o activitate (militara) cu scopul de a cuceri resursele energetice, umane, zacaminte minerale si alt gen de resurse ale altei tari, in care se utilizeaza influente asupra constiintei umane a poporului agresat in domeniile ideologice, religioase, politice, istorice, stiintifice si altele. Influentele se produc deliberat, sunt orientate catre scopuri precise. Poporului agresat i se inoculeaza deliberat diferite reprezentari false despre ceea ce se intampla in lume si in propria lor tara, li se modifica reprezentarile si perceptiile despre trecut, prezent si viitor cu scopul unei mai libere si facile manipulari a guvernantilor, clasei politice cat si a poporului in intregime, iar prin aceasta se asigura captarea resurselor, atingerea scopurilor propuse faca a fi nevoie de interventie armata. Deformarea istoriei, culturii, dezvoltarea cultului banului si a inbogatirii, a lacomiei, a desfraului, libertinajului, alcoolismului, fumatului, consumului de dragori, inocularea ideilor separatiste, confruntarea etnica si religioasa, descompunerea traditiilor nationale, eliminarea valorilor nationale si inlocuirea lor cu alte ,,valori,, , inlocuirea comportamentelor morale cu cele legale, distrugerea oricarei judecati si pedepse sociale cu justitia (sunt o serie de comportamente si actiuni care candva erau pedepsite si blamate de societate, desi lege nu le pedepsea. Judecata lumii este mai grea decat judecata instutionala. Astazi poti face ce doresti daca nu incalci prin asta vre-o lege sau daca te asiguri ca nu va putea fi demonstrata actiunea ta din lipsa de probe si poporul, comunitatea nu se baga, pentru doar justitia trebuie sa-si spuna cuvantul), promovarea nonvalorilor…iada doar cateva astfel de activitati dintr-o lista mult mai lunga a obuzelor ,,informationale,, care se arunca asupra psihicului poporului agresat.
Cat de eficiente sunt aceste obuze informationale aruncate in campul psihic de lupta va puteti da seama si singuri comparand evenimentele din viata cu definitia genocidului – Exterminare intenţionată a unei comunităţi naţionale, etnice, rasiale sau religioase, constituind o crimă împotriva umanităţii. Crimă constând în executarea metodică şi în masă a unei comunităţi etnice (din motive naţionale, religioase etc.). Eu as mai adauga – la fel si crearea intentionata a unor conditii specifice de viata si de munca menite sa distruga total sau partial intr-un anume interval de timp aceste grupuri de oameni, cat si impedicarea sau interzicerea natalitatii acestor grupuri umane in mediul lor. In Romania mor anual:
33.000 de romani mor anual din cauza fumatu
În fiecare an apar peste 8.500 de cazuri noi de cancer pulmonar
În fiecare an, în România, 60.000 de oameni mor din cauza problemelor din sistemul sanitar
2500 de nou-născuţi mor anual în România pentru că statul asigură numai 10% din tratamentul necesar. În raport se arată că un copil născut în România în 2007 are de 6 ori mai mari riscuri de a deceda în primul an de viaţă, comparativ cu unul născut în Suedia şi de aproximativ de 3 ori mai mari faţă de unul născut în Ungaria.
Raportul mai susţine că impactul cel mai puternic asupra stării de sănătate este dat de fumat (5 milioane de români sunt fumători).
Peste 2.700 de romani mor in fiecare an in accidente de circulatie. In Romania o persoana moare la fiecare trei accidente, in timp ce media europeana este de un decedat la 40 de accidente. Un studiu efectuat la nivel modial de Organizatia Mondiala a Sanatatii releva faptul ca in fiecare an peste 1,2 milioane de oameni mor in accidente de masina. Cifra ranitilor in aceste accidente se ridica la 50 de milione de persoane
Peste 2.000 de femei mor anual din cauza cancerului de col uterin. în fiecare an apar peste 3.500 de noi cazuri de col uterin.
Sute de copii mor annual din cauza apei infectate cu nitriti.
150.000 de europeni mor anual din cauze legate de locul de munca.
Aproximativ 6,5 milioane fumatori (cu vârste cuprinse între 25 si 44 de ani) se înregistreaza în România, iar 33.000 dintre acestia mor anual ca urmare a consumului de tutun, a doua cauza de deces din lume, a declarat, marti, presedintele Agentiei Nationale Antidrog (ANA), Pavel Abraham, la o conferinta de presa prilejuita de „Ziua Mondiala fara Tutun”.
Raport UNICEF ( Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii): in lume10 milioane de copii mor anual înainte de a împini 5 ani din cauze care pot fi prevenite, (din cauza pojarului sau a altor boli care pot fi prevenite prin vaccinare, din cauza foamei…) acest lucru înseamnă că zilnic, peste 26 de mii de copii mor fara a se face ceva.
UNICEF avertizează că în pofida recentelor progrese, Africa, Asia de Sud şi Orientul Mijlociu sunt departe de a îndeplini obiectivele ONU şi anume, de a reduce mortalitatea infantilă cu două treimi între 1990 şi 2015, la mai puţin de 5 milioane de decese pe an. Directorul executiv al UNICEF atrage atenţia: ‘trebuie făcut mai mult pentru a creşte accesul la tratament şi la mijloacele de prevenire, pentru a face faţă pneumoniei, diareei, malariei, malnutriţiei severe şi al SIDA. In lume anual mor 36 de milioane de oameni din cauza foamei.
20.000 de bucuresteni mor anual din cauza poluarii. Dar cati mai mor din cauza stresului extrem de ridicat din cauza nivelului de viata pe alocuri extrem de scazut ? Stresul omoara mai multi oameni decat oricare alta cauza si este considerata – boala cea mai ucigasa a secolului. Asta stieati ? Acum ganditi-va este eficienta aceasta arma sau nu. Toate aceste cifre ne arata ca in fiecare luna aproximativ 30-40 de batalioane de oameni sunt culcati la pamant in campul de lupta. Atatea pierderi nu au avut americanii in toate razboaiele din ultima perioada. Daca in Irak au murit aproape 2.000 de militari americani in in Afganistan au existat „doar“ 51 de pierderi americane. Vedeti ? Intr-un razboi clasic modern nici macar nu se mai moare atat de mult ca cele din secolul trecut. In propria tara a devenit mai periculos decat daca ai fi soldat in Afganistan.
Insa cu toate acestea poporul nostru nici nu a inteles macar, CE S-A INTAMPLAT SI CE SE INTAMPLA IN REALITATE !
Strabunii nostri au invins nu o singura data agresorii tarii si a neamului in razboaie ferbinti de aparare. Au luptat si in cel de-al doilea razboi mondial. Acelea au fost Victoriile Lor. Noi, nepotii si stranepotii, urmasii si mostenitorii avem de dat propria lupta pentru pastrarea naemului, tarii si culturii noastre. Este randul nostru acum sa ne aparam Patria si spiritul roman. Aceasta este misiunea sfanta a generatiilor de acum pe care trebuie sa realizam cu demnitate pentru a nu pata memoria eroilor romani care au luptat pana acum in toate timpurile pentru integritate si independenta, pentru slavirea neamului si spiritului romanesc, pentru bunastarea si bogatia traditiilor si culturii, pentru PATRIE !
Noi, toti cei care traiesc astazi in Romania, trebuie sa ne aparam, sa invingem si sa detinem propria Victorie, dar deja intr-un razboi ,,rece,, !
Nimeni in locul nostru nu va lupta pentru asta si daca nu vom intelege rapid aceasta situatie atunci voarte repede vom fi cuceriti si vom ajunge ,, negrii,, pe plantatiile ,, albului,, .
Fiecare generatie duce propriile ei razboaie, iar noi ne aflam intr-un astfel de razboi de mult timp deja si macar nu ne dam seama.
Interesanta tara suntem si cu adevarat atipica deoarece strabunii nostri au creat-, fii lor au luptat si aparat, iar nepotii acestora jefuesc si isi bat joc de una si aceiasi tara – Romania. Mai tineti minte ? ,,Trezeste-te romaneeeee…..,,

Ce trebuie de facut ?

Sunt posibile o multime de actiuni atat din partea guvernului cat si din partea populatiei. Nu o sa le descriu aici pe toate dar un exemplu de atitudine care mi-a placut o sa-l redau totusi.
Cateva zile in urma a circulat pe internet un mesaj pe care il prezint mai jos.

,,Cumparati Made in Romania tot ce se poate, de la orez pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar, producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege … Ajutand Romania, ne ajutam pe noi insine !!! Trimite la cat mai multi daca esti roman !,,
Nu este rau mesajul ca intentie, si poate deveni o arma defensiva destul de puternica daca lumea ar intelege real unde se afla si ar trece la actiuni concrete si sustinute.
Trebuie sa intelegem ca nu ne mai aflam intr-o criza financiara. Criza a inceput ca fiind una financiara dar acum si tot anul 2009 ne vom afla intr-o criza economica.

In ultima perioada de timp am primit o multime de mailuri in care cititorii mei ma roaga sa continui tema ,,Securitate Globala”. O sa mai scriu pe marginea acestei teme dar putin mai tarziu. Pana atunci va pot oferi un filmulet simplu, creat de mine la repezeala. Filmuletul este despre evolutia unui simbol ,,Ochiul Atotvazator” din antichitate si pana in prezent. Filmuletul vrea sa arate ca simbolul este utilizat inca din antichitate si pana in trezent cu anumite scopuri si semnificatii. Conspirationistii ,,Teoria conspiratiei” ca si cum nu exista, dar simbolurile ezoterice sunt utilizate pana in prezent cu aceleasi scopuri.
Filmuletul va va purta intr-o calatorie a lumii simbolului, iar cine are ochi sa vada va vedea exact ce am vrut eu sa spun, cine are ochi numai sa priveasca dar nu si sa vada – asta e. Acestuia din urma chiar daca ii vei arata totul limpede nu va intrezari nimic si aceasta munca se va transforma in una zadarnica.
Priviti cu atentie, apoi meditati la ce a-ti vazut, astfel exista posibilitatea ca informatia sa fie interiorizata, apoi internalizata si uite asa ceva nou va incepe sa faca parte din voi. Tot secretul este in a gandi.

Acum ca ati vizionat acest modest filmulet, puteti trece la urmatorul. In viitor promit sa mai postezi si alte filmulete despre alte simboluri care vin din antichitate ajungand pana la noi purtand anumita semnificatie, valoare informationala si energetica, functionalitate, sens.Cine foloseste puterea simbolurilor stie exact de ce face acest lucru, pentru ce, stie incotro se orienteaza, unde vrea sa ajunga,ce puteri trebuie folosite pentru asta, cat timp, la ce intensitate, cunoaste legile psihologice si sociologice si multe alte.
Un simbol reprezinta simplificarea unui concept, a unei idei, doctrini, paradigme etc. intr-o forma grafica acceptata general sau numai de un grup restrans de oameni ca un reprezentant al ideii respective. Aceasta este una din cele mai simpliste definitii ale simbolului, pe care o putem da pentru acest nivel de constiinta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.