Un triunghi negru cu trei lumini in virfuri

Ce fel de avion sau elicopter are doua lumini albe ca acestea?

Intr-o vineri seara (24 ianuarie 2003), conduceam spre nord pe sosea pe linga Kingston Mills Road. Era o noapte racoroasa si linistita, iar eu cintam dupa o caseta a celor de la Mamas and the Papas pe care o aveam in casetofonul masinii mele. Tocmai am trecut de Stephenson Creek Road, cind ceva de pe cer mi-a atras atentia. Deasupra mea si spre stinga, chiar deasupra sirului de copaci, am vazut doua lumini rotunde albe. Erau mult mai mari decit orice stea si se parea ca se indreapta spre mine

Mi-am verificat oglinzile de la masina ca sa vad daca mai erau si alte masini pe sosea. Am observat ca nu mai erau masini si am incetinit imediat la 10-15 km/h.

Pe masura ce se apropiau, cele doua lumini semanau cu niste faruri mari de autobuz pe cer. Atunci m-am gindit: Ce fel de avion sau elicopter are doua lumini asa de mari? Nu ma pricep prea bine la aviatie, dar nu am auzit niciodata de ceva care sa aiba doua lumini mari albe.

Mai era si o luminita rosie

Dupa aceea am sesizat existenta unei lumini rosii mai mici clipind intre cele doua lumini albe. A inceput mai intii in interiorul luminii din stinga si a clipit, apoi si-a indreptat drumul sau catre lumina din dreapta si a continuat in felul acesta inainte si inapoi. La o privire mai apropiata mi-am dat seama ca mai este o lumina mica rosie care statea aprinsa linga lumina alba din dreapta. Obiectul zbura incet chiar deasupra copacilor (aproximativ 2-3 stilpi de telegraf ca inaltime).

Am verificat iar traficul, apoi am deschis geamul de sus al masinii, gindindu-ma ca asa o sa vad mai bine totul. Nu am oprit masina, dar conduceam asa de incet incit de-abia ma miscam.

Semana cu ceva din Star Trek

Nu-mi venea sa cred ce vedeam; era un triunghi echilateral chiar deasupra capului meu. Triunghiul era egal in ceea ce priveste laturile si unghiurile. Era si o lumina puternica alba care licarea constant la cele trei virfuri. Fiecare dintre aceste lumini rotunde era de marimea unei jumatati de minge de volei. Nici una dintre lumini nu proiecta nici macar o raza de lumina pe ceva. Am coborit repede geamul si am scos capul afara. Am vazut foarte bine parte de dedesubt a acelui obiect deoarece a trecut exact pe deasupra masinii mele. Zbura spre Kingston Mills Locks. Triunghiul negru era de fapt de un gri inchis si exact ca o umbra deasupra unei forme negre tridimensionale, atasat de triunghi. Semana cu ceva din filmul Star Trek. Avea parca dispozitive cu sageti la fiecare virf. Apoi a luat forma unui dreptunghi in interior, apoi, la exterior, a unui dreptunghi mai mare, din nou a unui dreptunghi in interior. M-a impresionat cit de incet se misca (poate 40 km/h), cit de jos era si cit de mic, ar fi incaput intr-o sala de sport.

Este asa de aproape incit ar putea auzi melodia…

Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost faptul ca ar putea fi un fel de avion secret de armata. M-am gindit ca orice ar fi, este asa de aproape incit ar putea auzi melodia Dream a Little Dream pe care o ascultam in masina. As fi stins radioul, dar nu m-am deranjat. Poate le-ar fi atras atentia asupra mea, iar atunci un lucru mi-a trecut prin minte, ar fi acesta un lucru bun sau un lucru rau? Daca este chiar o farfurie zburatoare si daca e posibila o rapire? Nu-mi era frica, de vreme ce nimic nu se intimplase cu masina mea; nu s-a oprit nimic, luminile nu s-au stins sau sa aud vreun zgomot ciudat la radio.

Nu am auzit nici un sunet

Am vazut niste faruri de masina venind spre mine. Atunci m-am gindit: Ce bine, acesti oameni trebuie sa vada acest lucru! M-am simtit mai bine ca nu eram singura in peisaj si am mers mai departe. Ciudatul obiect nu s-a oprit deloc si nici nu a schitat ceva, si-a continuat linistit drumul spre Kingston Mills Locks. Nu am vazut obiectul din spate. M-am uitat la ceas, era 6.21. Cum ceasul meu de la masina este cu opt minute inainte, era deci 6.13. Am remarcat indicatorul strazii alaturate Isle of Man Road. Tot acest spectacol a durat probabil mai putin de doua minute. Am fost foarte incintata de ceea ce vazusem asa ca le-am schitat totul imediat. M-au intrebat daca am auzit vreun sunet. Nu am auzit nici un sunet. Le-am spus ca radioul meu mergea, dar nu am auzit nici un sunet care sa vina de la obiectul acela. De asemenea, mi-am dat seama ca nu am simtit nici un fel de vint puternic sau ceva de genul asta. A fost o experienta ciudata si n-o s-o uit niciodata, cu siguranta.

Adaptare de Florentina Bajenescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.