Rapiti de extraterestri

Sute si chiar mii de oameni, din diverse parti ale lumii, au afirmat ca au avut de-a face cu extraterestrii într-un fel sau altul. Fenomenul cunoaste un larg interes în rîndul publicului si o evolutie nebanuita in ultimii ani. Desi sint multi care, de dragul publicitatii, inventeaza povesti  demne de romanele SF, contactele cu entitatile nepamintene sint o realitate a zilelor noastre.

Am fost ajutati sa evoluam

Nu sintem singuri în Univers. Pamîntul a fost vizitat de multe ori si-n trecut, si acum de diferite tipuri de extraterestri. Se presupune ca acestia s-au interesat si chiar implicat în evolutia omenirii, influentînd religiile, credintele, miturile si creatia noastra.

Unii specialisti sint de parere ca întîlnirea oamenilor cu extraterestrii dateaza din timpuri stravechi si ca fara aceastia niciodata oamenii nu ar fi evoluat pîna la nivelul actual.

Mai exista si teorii care spun ca oamenii au fost creati de un grup de extraterestri, folosind în laboratoarele lor tehnici de inginerie genetica deosebit de avansate.

Ne pregatim de schimbari majore

Un salt major în constiinta si evolutia oamenilor a avut loc: întreaga serie de urme ale OZN-urilor: cercuri, contacte vizuale si experiente de rapiri umane sau animale sint doar cîteva semne care au rolul de a ne pregati pentru astfel de schimbari.

Aceasta teorie se sustine pe numeroase marturii care confirma experiente terifiante de contacte cu extraterestri: rapiri, aparitii ale unor copii hibrizi si chiar recunoasterea unui gen de limbaj ce foloseste simboluri sau hieroglife. Toate acestea par a fi în perfecta concordanta cu cercetarile care se fac asupra numeroaselor cazuri de rapiri ale oamenilor, mutilari de animale.

Figuri cunoscute sau invizibile care ne controleaza

Dr. Karla Turner a lucrat cu aproximativ 400 de oameni care au sustinut ca au fost rapiti de extraterestri si a ajuns la concluzia ca acesti umanoizi ne pot influenta si controla perceptiile si gîndirea. Ei pot sa apara sub diverse forme si înfatisari.

Ei pot, de asemenea, sa fie în prezenta noastra sub o forma invizibila sau se pot face vazuti doar partial.

Cei rapiti pot prezenta pe corpul lor, dupa astfel de evenimente, diverse semne, altele decît cele stiute, cum sint: ranile, simple puncte sau multiple colorate, vînatai, urme de zgîrieturi.

Un mare numar de rapiti au acuzat aparitia unor boli grave

Femeile rapite de extraterestri sufera de multe ori de probleme ginecologice în urma întîlnirii cu acestia care uneori conduc la chisturi, tumori, cancer la sîn sau uter.

Un mare numar de rapiti au acuzat aparitia unor boli grave de care nu sufereau înainte. Unii au slabit foarte mult din cauze necunoscute, le-au aparut numeroase chisturi si tumori ce au necesitat interventii chirurgicale complicate sau chiar au murit. Ei au spus ca au fost amenintati, jigniti si batjocoriti de rapitori. De asemenea, cei rapiti spun ca li s-au prelevat probe din zona genitala si anala într-un mod foarte dureros. Uneori le-au fost injectate fluide necunoscute.

Multi din cei care au trait trauma unor astfel de experiente marturisesc ca au vazut creaturi grotesti, unii vorbesc de o cresa unde erau crescuti foetusi umani carora li se administrau tot felul de lichide colorate în diverse parti ale corpului.

Se vorbeste de laboratoare in care zac oameni plini de sînge, mutilati, jupuiti, dezmembrati, lipsiti de viata. Unii dintre cei care au raportat rapiri au marturisit ca au fost amenintati in acest fel daca nu vor coopera.

Copii rapiti de linga parinti

Extraterestrii pot patrunde în case si, temporar sau nu, pot lua copii, lasîndu-i pe parintii acestora complet paralizati si neajutorati. In cazul în care un parinte poate protesta, extraterestrii insista spunînd: copiii ne apartin noua.

Asa s-a intimplat cu o familie din Australia care, acum citiva ani, in miezul noptii, a fost trezita de o lumina puternica care razbatea din camera copilului lor de numai 5 ani. Ajungind in camera mama micutului a ramas pur si simplu paralizata, fara sa mai poata face vreo miscare sau scoate vreun sunet, privind cum sub ochii ei niste creaturi mici de inaltime ii iau copilul adormit din pat si ies cu el pe fereastra,  indreptindu-se spre lumina cea puternica. Cazul nu a fost elucidat nici pina in prezent.

Extraterestrii sint interesati de sex

Extraterestrii i-au fortat pe cei rapiti sa întretina relatii sexuale cu ei, iar unii povestesc ca în acest timp grupuri de fiinte nepamîntene priveau. In unele întîlniri, extraterestrii se deghizau în ideea de a cîstiga încrederea celor rapiti, folosindu-se de imaginea unor personalitati celebre sau chiar a unor rude decedate ale acestor nefericiti.

Creaturile folosesc procedee extrem de dureroase în experimentele lor cu oameni, spunînd ca acestea sint absolut necesare, dar fara sa dea vreo alta explicatie.

Predictii referitoare la o iminenta perioada de haos general

Extraterestrii au facut predictii referitoare la o iminenta perioada de haos general si distrugator. Ei spun ca un numar de oameni vor fi salvati de ei de pe planeta în scopul conservarii speciei si readusi pe pamînt dupa ce distrugerile vor înceta, lucru greu de crezut pentru cei rapiti, care au trecut prin experiente sinistre.

In rapoartele acestor cazuri se evidentiaza faptul ca, în urma rapirilor relatate, oamenii au fost atît de traumatizati încît multi si-au pierdut mintile.

Acest experimente care se fac pe oameni nu pot fi explicate ca fiind cercetari stiintifice asupra psihologiei umane.

Inainte de a da crezare intentiei lor bune ne punem totusi o serie de întrebari: sint teama, durerea, trauma psihica un mod de evolutie spirituala?

Unele rapiri recente

Doi barbati din SUA au avut parte de o întîmplare neobisnuita: într-o seara,  pe cînd erau la pescuit, pe neasteptate au vazut deasupra barcii lor o nava mare, ovala, luminata în albastru, care scotea un usor bîzîit.

În timp ce priveau plini de uimire surprinzatoarea aparitie, ceva ca o usa imensa s-a deschis si trei entitati ciudate au plutit catre iesire. Unul din barbati a spus: Fiintele nu purtau haine, aveau si un fel de picioare si erau mici de înaltime. Creaturile pareau niste stafii, cu o pielea cutata, iar în loc de urechi aveau niste forme conice. Miinile prezentau  terminatii precum clestii crabilor.

Barbatii povestesc cum doi extraterestri l-au luat întîi pe unul din pescari si l-au introdus în OZN, dupa care s-au întors si l-au luat si cel de-al doilea.

Aflîndu-se în nava, ei au spus ca nu se puteau misca, erau ca paralizati, dar constienti. A urmat un fel de examen medical realizat cu ajutorul unui dispozitiv ce parea un ochi mare. Dupa mai bine de 20-30 de minute pescarii s-a trezit pe chei, singuri. OZN-ul disparuse. El s-a dus sa raporteze evenimentul ofiterului de politie din zona, dar acesta nu i-a crezut. Au urmat diverse investigatii ale specialittilor în domeniu si au trecut cu bine si de testul cu detectorul de minciuni.

La numai cinci zile de la aceasta raportare, un alt barbat a povestit politistilor ca, în timp ce îsi conducea automobilul, între Alabama si Pensacola, a fost atacat de un obiect ce venea din cer, rapit si examinat de sase fiinte ciudate. Nu-si aminteste exact ce s-a intimplat cu el acolo, dar in urma acestui eveniment barbatul s-a simtit foarte rau si s-a ales cu citeva rani pe fata, piept si brate, o serie de vinatai destul de urite pe tot corpul si chiar fara doi dinti.

Documentar de Cristina Matache

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.