OZN urmarit de elicopterul politiei

Un vinator de extraterestri marturiseste ca a reusit sa filmeze cu ajutorul camerei video un OZN care era urmarit indeaproape de un elicopter al politiei in apropiere de Greenwich, Anglia.

Martori si dovezi

In seara zilei de 8 aprilie, la ora 9.30, Chris Marin, de 42 de ani, mergea cu masina pe sosea cind  a vazut un obiect zburator puternic luminat, urmarit cu tenacitate de un elicopter. El s-a oprit si a filmat cum acesta din urma incerca sa-si focalizeze luminile de cautare pe obiectul zburator ce emitea lumini pulsatorii.

Apoi a telefonat acasa si, spre marea lui surprindere, sora lui i-a confirmat cele vazute fiind si ea, intimplator, martora la neobisnuitul eveniment.

Domnul Martin a declarat ulterior reporterilor ca: nu pot spune exact ce a fost, dar nu avea ce sa caute acolo, a fost sigur un OZN. Elicopterul politiei parea ca-l urmareste pozitionind luminile de cautare pe el. Cred ca au fost trimisi sa intercepteze nava.

Pasionat de OZN-uri, domnul Martin renuntase inca din 1997 la munca sa pentru a se dedica studiului ciudatelor aparitii extraterestre.

Ei vin sa stringa informatii si sa adune material genetic

Un specialist in domeniu care a publicat o carte in anul 2000 spunea ca extraterestrii nu vin aici doar pentru a vizita locurile.

El spune: cred ca exista viata si pe alte planete si cred ca fiintele care traiesc acolo ne viziteaza in mod regulat cu ajutorul navelor deosebit de performante pe care le detin. Ei vin sa stringa informatii si sa adune material genetic rapind oameni si animale.

Domnul Martin adauga: extraterestrii se folosesc de tehnologia lor inalta pentru a crea specii hibride.

Politia neaga toate dovezile

Ca aproape de fiecare data, politistii au negat ca ar sti ceva despre vreo aparitie OZN in zona si au declarat reporterilor ca pe 8 aprilie au urmarit o tinta mai putin neobisnuita, banala.

Purtatorul de cuvint al politiei din localitate a spus: un elicopter al politiei era intr-adevar in aer in acea zona si la acea ora deoarece pe sosea avusese loc o coliziune.

O persoana a fost vazuta indepartindu-se de una din masinile implicate in accident si elicopterul a fost trimis sa ajute in cautarea omului de urma caruia nu s-a dat insa.

Nu detinem nici un raport care sa indice prezenta unui OZN in zona Blackheath.

Cristina Matache

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.