Oamenii din Cro-Magnon, modificati genetic de extraterestri

Intr-adevar, aceasta este o ipoteza greu de crezut. Si totusi, pornind de la ideea ca oamenii de stiinta nu pot gasi veriga lipsa inainte de aparitia lui Homo Sapiens, sau ceea ce numim omul din Cro-Magnon, in timp ce mereu sint descoperite ramasite ale formelor de viata mai putin avansate care au existat cu mult timp inainte aceasta teorie ne pune pe ginduri.

Teoria evolutionista este contrazisa

Inainte se presupunea ca ramasitele acestei forme de viata sint stramosii imediati care au evoluat in Homo Sapiens si ar trebui sa fie intilniti des, sau cel putin la fel ca cele ale omului din Neanderthal, care nu este un stramos al lui Homo Sapiens, el existind aproximativ in aceeasi perioada.

Atunci cum a aparut aceasta forma Cro-Magnon? Evolutia presupune succesiunea mai multor generatii, iar generatia urmatoare ar trebui sa aiba mai multi reprezentanti ai speciei decit cea precedenta. Probabilitatea de a descoperi ramasitele creste o data cu numarul generatiilor si fiintelor care traiesc.

Homo Sapiens este un produs al ingineriei genetice

Daca oamenii de stiinta nu pot gasi o asemenea forma, in timp ce ei gasesc multe ramasite mai putin avansate, aceasta ar putea insemna ca aceasta forma de viata nici nu a existat si ca Homo Sapiens a fost de fapt obtinut printr-o modificare genetica. De cine?

Exista voci care spun ca raspunsul la aceasta intrebare este evident: de unele fiinte inteligente de origine extraterestra.

Daca admitem faptul ca aceste fiinte inteligente au o origine terestra, ele au fost fiinte nonumane, inteligente, care au trait pe Pamint si care au atins un asemenea nivel de dezvoltare incit l-au putut crea pe Homo Sapiens, atunci situatia va deveni mult mai complexa decit descoperirea verigii lipsa, pentru ca nu s-a descoperit nici o urma a unei alte fiinte inteligente care sa fi trait atunci pe Pamint.

In cautarea ramasitelor creatorilor

Daca presupunem ca ei isi incinerau mortii si de aceea nu exista ramasite pe care sa le putem descoperi, atunci cum puteau ei sa faca acest lucru la nivelul atins inainte, cind ei nu erau atit atit de avansati? Puteau ei sa-i gaseasca si sa-i incinereze pe toti? Au vrut sa distruga toate urmele? Si de ce? Putin plauzibil.

Trebuie remarcat ca probabil erau destul de numerosi pentru a crea o civilizatie atit de avansata, capabila sa-l produca prin inginerie genetica pe Homo Sapiens.

Numai daca presupunem ca delfini sau caracatite – locuitori ai oceanelor – ar fi putut crea o civilizatie si modifica genetic niste primate inteligente.

Imposibil de crezut ca la baza universului sta o intimplare

Multi oameni de stiinta cred ca rezultatul creatiei este simplu: existenta noastra, universul si tot ce vedem a fost produs printr-o simpla intimplare.

E greu de crezut asa ceva, avind in vedere nivelul actual la care a ajuns stiinta. Unii oamenii de stiinta insa incearca sa rezolve problema creatiei intregului univers (galaxii, stele, planete, sateliti etc.) abordind problema aparitiei vietii si vietii inteligente din alt unghi.

Probabilitatea aparitiei spontane a vietii este foarte mica

Din calcule rezulta ca sansa aparitiei vietii si, mai mult, a vietii inteligente, este foarte mica (este ca si cum un uragan ar putea sa asambleze un avion nou din fragmente care se afla asezate la sol).

Dar universul este urias – nesfirsit, deci aceasta sansa chiar s-a realizat si viata, chiar cea inteligenta, a aparut. Civilizatia creata de aceasta viata inteligenta a inceput sa creeze viata inteligenta in alte sisteme solare (ceea ce numim noi baze extraterestre, sau imense nave-mama)

Se poate ca aceste civilizatii sa nu fi creat numai viata si baze pe alte sisteme planetare, ci si alte planete cu satelitii lor, quasari etc.

Rezultatul este ca acest univers nu este numai nesfirsit, dar si etern si asta inseamna ca procese similare celor descrise mai sus poate au avut loc in multe timpuri si in diverse parti ale universului.

Cristina Matache

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.