Extraterestrii se pregatesc de lupta sub pamint

In subteranele pustiului Colorado

Referatul intocmit nu demult de presedintele Centrului american de cercetari subterane de la Universitatea din Princeton a atras atentia prin aceea ca materialele studiilor au fost pe neasteptate confiscate, iar dupa aceea au devenit secret de stat.

Numai datorita promptitudinii unuia dintre participantii la conferinta, care a reusit sa copieze datele cercetarilor subterane, aceasta informatie unica a devenit cunoscuta societatii largi.

In anul 1996, in pustiul din Colorado, cu ajutorul ecolocatiei a fost descoperit la o adincime de 2,5 kilometri un obiect de provenienta necunoscuta, care atingea nu mai putin de 100 de metri in diametru. Cercetatorii au presupus ca acesta este un meteorit care a cazut pe Pamint in timpuri demult trecute. Dupa aproximativ un an s-au intors in acel loc pentru a face unele cercetari, dar nu au mai gasit nimic.

Statiile seismologice care se gaseau in acea regiune au comunicat ca atit inainte, cit si dupa aceea au observat niste miscari de origine necunoscuta, repetate la intervale neregulate, la o adincime mai mare. In afara de aceasta, statiile locale de radio au observat unele semnale asemanatoare celor de recunoastere care erau emise de la adincime mare.

Relatia dintre dislocarile subterane si aparitia OZN-urilor

Allen Tyby, presedintele Centrului american de cercetari subterane, a adunat si a sistematizat toate datele primite de statiile seismice de stat si particulare si, de asemenea, de la asociatiile ufologice. Rezultatele acestor cercetari au fost expuse in referatul sau. A fost descoperita o legatura clara intre dislocarile subterane, semnalele si aparitia OZN-urilor, iar un expert invitat special de la Pentagon a spus ca asemenea semnale se folosesc in aviatia militara atunci cind pilotul comunica faptul ca vrea sa aterizeze.

Cind militarii au vazut harta facuta de Allen Tyby, cu datele despre miscarea obiectelor subterane necunoscute insemnate pe ea, au avut o senzatie stranie: oaspetii subterani neinvitati sint dispusi regulat pe tot teritoriul tarii, concentrindu-se in zonele cele mai importante din punct de vedere strategic.

Se poate sa se implineasca cele mai rele prorociri ale fantastilor, potrivit carora o civilizatie extraterestra oarecare pregateste o operatie de lupta grandioasa in subteranele planetei noastre.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.