Extraterestrii rapesc oamenii din motive inca necunoscute

Doctorul David Jacobs este profesor de istorie la Universitatea Temple, Pennsylvania, fiind singura persoana acreditata sa tina un curs  de ufologie – disciplina care se ocupa cu studierea obiectelor zburatoare neidentificate si a fiintelor extraterestre. In diverse lucrari si interviuri ale sale, Jacobs dezvaluie lucruri socante despre extraterestri si insista asupra ciudatelor rapiri puse pe seama acestora.

Reproducerea – unicul interes al extraterestrilor

David Jacobs considera ca fiinte straine coboara pe Pamint si rapesc oameni, intreaga lor atentie fiind indreptata, de fapt, spre functia reproductiva, si anume producerea  copiilor hibrizi – jumatate oameni, jumatate extraterestri. Recolteaza sperma sau ovulele, uneori implanteaza ovule deja fecundate, pentru ca dupa un timp sa scoata fatul pentru o gestatie externa.

De indata ce fatul s-a transformat in copil, femeia este din nou rapita, cerindu-i-se sa isi atinga copilul sau sa-l stringa in brate. Citeodata, aceste evenimente sint insotite de manipulari mentale – se insereaza in mintea subiectilor false amintiri ale unor contacte sexuale sau ale nasterii. Uneori, persoanele rapite sustin cu tarie ca au trecut chiar prin aceste experiente. Nu stim de ce procedeaza extraterestrii asa, marturiseste Jacobs, nici macar nu stim ce fac cu hibrizii; din moment ce sint foarte diferiti de oamenii normali, in mod sigur nu sint adusi pe Pamint.  Aceste fiinte – nici binevoitoare, nici rauvoitoare – au de indeplinit o sarcina bine determinata, de natura clinica. Ceea ce se intimpla sugereaza faptul ca superioritatea tehnologiei lor nu inseamna neaparat si superioritate morala. Uneori o persoana rapita este tratata de cine stie ce boala incurabila care ii ameninta viata, dar Jacobs este convins ca aceasta nu este o dovada de bunavointa. Pur si simplu au grija ca persoana respectiva sa fie sanatoasa atunci cind va fi supusa unui experiment.

Cine sint rapitorii si de cind actioneaza

Exista patru tipuri distincte de fiinte extraterestre implicate, dupa parerea doctorului Jacobs. In 90 la suta dintre cazuri este vorba de binecunoscutii cenusii, descrisi ca fiind mici de statura, lipsiti de par, cu brate si picioare lungi si subtiri, cranii mari, fara nas si urechi, cu ochi mari, negri si despicatura in loc de gura. Altii se pare ca arata ca reptilele, ca insectele sau chiar ca oamenii. Nimeni nu stie daca vin din acelasi loc sau nu. Cu totii fac insa acelasi lucru: rapesc oameni. Este un fenomen al secolului XX, care a capatat proportii serioase chiar dupa cel de-al doilea razboi mondial. La inceput, impresia a fost  ca aceste rapiri sint extrem de rare. Alarmante, ce-i drept, insa cu o incidenta mica. In anii ’70 au fost raportate in jur de zece cazuri, dar in anii ’80 acestea s-au inmultit. Acum se poate spune ca au atins cote periculoase, numarul lor ridicindu-se la ordinul milioanelor numai in SUA. Desigur, aceste cifre sint puse intotdeauna sub semnul indoielii, pentru simplul motiv ca unii oameni nu-si pot aduce aminte de ceea ce li s-a intimplat.

Celor rapiti li se poate schimba viata

Dr. Jacobs marturiseste ca, atunci cind este contactat de cei care sustin ca au fost rapiti de extraterestri, trebuie sa se lamureasca intii daca persoana respectiva a fost intr-adevar rapita si nu este bolnava psihic. Incep prin a le pune o serie de 25 de intrebari, cu ajutorul carora imi dau repede seama daca am de-a face cu un bolnav mintal. Vorbesc cu ei la telefon, uneori citeva ore, si in acest timp pot trage niste concluzii, iar daca este vorba de un om bolnav, ii recomand un psiholog, precizeaza Jacobs. Se intimpla si ca o persoana rapita sa fi fost afectata mental, deci este posibil sa faca greseli. In majoritatea cazurilor, Jacobs are de-a face cu oameni perfect normali, a caror unica problema este ca extraterestrii i-au rapit la un moment dat. Cind vin prima oara la el, doctorul ii avertizeaza despre consecintele asa numitelor sedinte de regresie, caci ceea ce urmeza sa afle poate fi traumatizant – rapirea le poate schimba total viata, nimic nemaifiind la fel dupa aceea. Unii, de exemplu, se opresc, nu mai vor sa continue. Altii nu se sperie si atunci sint avertizati din nou, ca sa inteleaga ce risca. Daca apar probleme mari in timpul sedintelor le este recomandat un psiholog, care ii poate ajuta sa depaseasca momentul critic. Majoritatea simt insa o imbunatatire a starii lor psihice, fiind capabili chiar sa elimine acea experienta din memorie, putindu-si continua astfel viata in mod normal. Exista, intr-adevar, o mentalitate  de victima pe care, de-a lungul anilor, cei  care au fost rapiti o dezvolta. Isi pierd stima si increderea in sine, iar adesea sint deprimati. Dupa ce afla – de cele mai multe ori cu ajutorul sedintelor de regresie – ce li s-a intimplat, devin furiosi. Acest lucru, in mod uimitor, are un efect purificator, imbunatatindu-le starea psihica.

… Am descoperit un obiect complex introdus in nasul unei femei

Cind oamenii vorbesc despre dovezi materiale se refera, de obicei, la obiecte de provenienta extraterestra. Aceste dovezi sint extrem de greu de obtinut. Jacobs povesteste despre cazurile cu care s-a confruntat: Pot spune, de pilda, ca am vazut oameni carora li s-au vindecat rani – mai mult sau mai putin grave – ceea ce, in mod natural, este imposibil intr-un timp atit de scurt.  Mai mult decit atit, ranile nu au lasat nici macar o cicatrice. O alta dovada ar fi implanturile, ce au fost introduse in organismul celui rapit. La scanare, am observat niste puncte minuscule pe piele,  iar cu ajutorul razelor X am descoperit, de exemplu, un obiect complex introdus in nasul unei femei.  Problema este ca doctorul nu poate forta pe nimeni sa se supuna radiografiilor, multi temindu-se de pericolul iradierii. De asemenea, aceste obiecte sint greu de identificat pentru ca, de obicei, sint radio-opace.  Se intimpla ca extraterestrii sa folosesca, in investigatiile lor, un lichid maroniu care, adesea, pica pe hainele celui rapit – aceste pete se pot studia cu ajutorul analizei spectrale. Desi au fost gasite elemente neobisnuite, pina acum nu au fost considerate probe concludente.

De ce unele persoane sint rapite des

Nu se stie de ce unii oameni sint hartuiti si rapiti in mod repetat. Incepe din copilarie, continuind apoi la maturitate, iar ei nu pot face nimic pentru ca neplacuta experinta sa inceteze. Asa ca degeaba dorm cu arme sub perna, caci nimeni, pina acum, nu a putut preveni rapirile. Nu stim de ce o rasa superioara, din punct de vedere tehnologic, are nevoie de sperma si ovulele noastre din moment ce, in mod normal, ei ar trebui sa fie in stare sa fabrice materialele genetice de care au atita nevoie, spune Jacobs. Nu s-a gasit nici o modalitate de a preveni rapirile. De exemplu, o persoana a raportat ca este rapita chiar si de doua ori pe saptamina. S-a instalat o camera video in casa acelei persoane, care insa nu a putut preveni rapirile, efectul sau fiind, practic, nul: de fiecare data cind avea loc o rapire se intrerupea curentul, asa ca instalatia video nu a putut niciodata sa inregistreze ceva. Relatarile celor care sustin ca sint rapiti sint impresionante. Prezinta, constant, o deosebita precizie a detaliilor. Pina la urma va trebui sa acceptam ca ceva se intimpla, concluzioneaza Jacobs.

Omenirea nu se poate apara de extraterestri

Unii ufologi cred ca sint manipulati informational, fiindu-le oferite date false, ce fac parte dintr-o campanie de dezinformare condusa de CIA. Jacobs sutine ca de multe ori s-a intimplat ca o persoana, care nu fusese supusa hipnozei si nici nu auzise de CIA (un copil, de exemplu), sa relateze cum a fost rapita. Subiectii apartin unor rase diferite si sint din zone diferite ale lumii. CIA ar fi trebuit sa inventeze aceste povesti si sa lucreze zi si noapte pentru a le imprastia pe o arie atit de larga. Jacobs crede ca pur si simplu acest subiect este privit cu indiferenta de catre guvernele tarilor in care au fost rapiri – mai ales guvernul american afiseaza o indiferenta suspecta. Doctorul considera ca este teribil de dificil sa ai de-a face cu oameni care au trecut prin asa ceva:  La inceput a fost o experienta intelectuala extraordinara, care te purta pina la cele mai indepartate granite ale cunoasterii – ba chiar dincolo de ele. Timp de 25 de ani, aparitiile stranii au fost pasiunea vietii mele. Acum stiu insa ca intilnirile de gradul trei mascheaza, de fapt, rapiri cu consecinte negative asupra oamenilor, iar cercetarea in domeniul OZN-urilor si-a pierdut farmecul. Concluzia este ca ce se intimpla acum este un fenomen tragic, care aduce necazuri in vietile oamenilor si afecteaza dezvoltarea copiilor. Practic, noi sintem fara aparare in fata acestui fenomen.

De ce au ei nevoie de noi

Relatarile oamenilor despre rapiri sint obtinute, in marea lor majoritate, prin hipnoza. Insa se stie ca aceasta tehnica este o metoda destul de indoielnica de recuperare a amintirilor din subconstient. Multi oameni reusesc sa-si aminteasca  fara a recurge la aceasta metoda. Dar numeroase studii au aratat ca nu reprezinta cea mai potrivita modalitate de a ajunge la adevar. Pe de alta parte insa, alte investigatii au aratat ca, prin hipnoza, amintirile revin cu mai mare exactitate, atunci cind la mijloc se afla experiente traumatizante. De fapt, pentru acest domeniu anume, ea s-a dovedit a fi cea mai buna tehnica – se pare ca actioneaza ca un mecanism de eliberare a amintirilor, acestea tisnind pur si simplu la suprafata. Deocamdata se pot face doar speculatii cu privire la intrebarea De ce au nevoie de noi? Se poate spune, de pilda, ca o civilizatie care nu-si arata fata, ar putea realiza, din material genetic pamintean, noi rase umane, cu un creier mai mare, cu o inteligenta crescuta, adaptate unor sarcini speciale etc. Multe din rasele descrise de victimele presupuselor rapiri (micutii cenusii, uriasii blonzi si altii) ar putea fi astfel de umanoizi artificiali sau chiar bioroboti derivati din zestrea genetica a speciei umane. Aceste rase puteau fi produse, de exemplu, in rezervatii sau baze, undeva in afara Pamintului. S-ar putea ca omenirea sa fie banca de gene corespunzatoare utilizata periodic la imbunatatirea unor alte rase extraterestre? Ipoteze de tipul acesta ar putea explica majoritatea istoriilor de rapiri OZN si hibridari, asa cum sint ele cunoscute din rapoarte.

Documentar de Roxana Elena

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.