Extraterestrii apar si sub forma unor dubluri ale pamintenilor

Dupa cum au demonstrat experientele, fenomenul OZN este legat adesea de un sir de alte fenomene, care sint percepute de noi ca minuni de alt ordin datorita limitarii constiintei noastre. Adesea, contactantii observa dublurile lor sau dublurile unor persoane foarte cunoscute (in aceeasi masura si persoane moarte). In anii ’90 ai secolului al XX-lea, valul acestor observatii a cuprins si Rusia.

De multa publicitate s-a bucurat un episod din Dalnegorsk (Rusia). Acolo, in apartamentul unei femei au aparut dublurile copiilor ei, imbracate in niste haine argintii.

Acestea se purtau foarte ciudat, iar atunci cind femeia bulversata, socotind toate acestea drept o gluma, a incercat sa ii atinga, a fost lovita de un curent… Imediat ce s-au intors copiii adevarati de la cumparaturi, oaspetii au disparut.

In satul Karlovo, in regiunea Orlovsk (Rusia), a aterizat o farfurie zburatoare, din care au coborit niste personaje stranii. Printre ele, curiosii care s-au strins la locul aterizarii au observat si un om din partea locului, un barbat in virsta. In acest timp, originalul statea in multime, privindu-l uimit pe fratele sau geaman…

In Novoceboksarsk, intr-un apartament unde statea o femeie cu fiul, a aparut dublul copilului cu un geamantan in mina. Mama s-a speriat stiind ca fiul doarme in camera alaturata. Ea a inceput sa tipe, iar strainul s-a farimitat in bucati mici albe, care dupa aceea au disparut. Pe fereastra in tot acest timp s-a vazut o lumina alba.

Majoritatea ufologilor presupun ca extraterestrii se mascheaza special in dubluri, pentru a intra mai usor in contact cu omul sau pentru a-l rapi. Dar aceasta mascare nu le ajuta cu nimic de multe ori: dublurile, in ciuda asemanarii exterioare, se deosebesc de obicei prin hainele care ies din standard, prin comportamentul care adesea aminteste de un robot, prin lipsa de adecvare in comunicare.

Documentar de Georgeta Licsandru

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.