Dosar OZN – Extraterestrii devin tot mai insistenti

Primavara anului 2002 s-a remarcat printr-un adevarat boom al OZN-urilor: din toate colturile lumii au inceput sa soseasca stiri privind aparitii ale unor farfurii zburatoare.

Statele Unite, Canada, America Latina s-au obisnuit cu asemenea fenomene: in aceste trei zone se petrec aproximativ 90 la suta din fenomenele OZN mentionate. Acum insa fenomenul este semnalat pretutindeni.

Parada OZN-urilor

La 7 martie 2002 s-au inregistrat formatii de obiecte zburatoare gigantice in citeva zone din Iugoslavia. La auzul unor sunete asemanatoare unor explozii, sute de oameni au sarit afara din case; aici au putut vedea cum deasupra acoperisurilor pluteau niste obiecte imense. Ele luminau totul in jur si, inainte de a disparea din ochii privitorilor, isi schimbau forma.

La 8 aprilie 2002, enigmatice obiecte zburatoare au aparut in Germania. Serviciile speciale din landul Bavaria au recunoscut ca au primit neincetat telefoane de la cetatenii nelinistiti, care semnalau un fel de fulgere. Si dispecerii de la aeroportul din München au inregistrat lumini stranii.

In 2001, in Canada s-au inregistrat cu 42 la suta mai multe semnalari de OZN-uri decit in anul anterior. Centrul de studii ufologice a comunicat ca in ultimele 12 luni au fost inregistrate peste 1.000 de cazuri de obiecte neidentificate raportate, in timp ce, in toata perioada anterioara, Centrul a inregistrat cel mult 15.000 de cazuri in total.

Extraterestrii se straduiesc sa atraga atentia

Activitatea aceasta creeaza impresia ca farfuristii se straduiesc pe toate caile sa atraga atentia pamintenilor: in statul New York au fost semnalate formatii de obiecte triunghiulare, romboidale si hexagonale, care au evoluat intr-un perimetru restrins si numai acolo. Unul din aceste OZN-uri parea ca vrea sa indice cu precizie un anume punct, coborind si urcind apoi, iar si iar, deasupra acestuia.

In aprilie 2002 evolutiile au fost simultane, in sudul Europei, dar si in Chile. In orasul chilian Rankagua a avut loc un seminar al specialistilor in OZN-uri. Timp de trei zile, cit a durat seminarul, pe cerul de deasupra orasului a stationat o nava imensa. Un grup de 24 de participanti la seminar a intrat sub imensul OZN si a disparut!

Mai tirziu, cei 24 de ufologi au relatat intilnirea lor cu umanoizii chilugi, cum i-au denumit ei pe cei de pe respectiva nava. Acesti umanoizi au promis sa reia, cit de des va fi posibil, contactele cu oamenii si sa-si manifeste permanent prezenta in emisfera sudica – Africa, America Latina si Australia –  transformind-o intr-o zona de prezenta constanta, un fel de baza permanenta.

Alte fenomene stranii

In luna mai a acestui an, in Chile a fost un adevarat val de OZN-uri. Uneori apareau seriale adevarate: intii un OZN, apoi al doilea, urmat de al treilea, al patrulea etc. – apareau si dispareau succesiv, ca intr-un spectacol.

Din pacate insa, frecventele aparitii ale OZN-urilor sint insotite de catastrofe: miscari ale scoartei terestre, falii de pina la 400 de metri latime, aparute in urma fenomenelor tectonice, surpari de grote si mine, deteriorari si distrugeri totale ale cladirilor, precum si aparitia unor fiinte nemaivazute, denumite de catre savanti anomalii biologice.

In general, OZN-urile au continuat sa apara si in alte tari din America Latina, cautind parca inadins zonele cele mai aglomerate.

In mai OZN-urile au evoluat deasupra unor orase columbiene, in aprilie si mai – in Mexic. Dar aparitiile s-au extins si in Egipt, in Noua Zeelanda si in mai toate tarile lumii, inclusiv in cele europene.

Concluzii

In primul rind se pare ca extraterestrii s-au hotarit sa-i abordeze direct pe paminturi, intr-un dialog deschis.

In al doilea rind, OZN-urile si-au facut aparitia in zone nevizitate pina acum.

In al treilea rind, au avut loc contacte, nu izolate ca pina acum, ci de-a dreptul in masa, intre paminteni si fiinte evident nonpamintene.

Nora Nicolae

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.