Amy a fost rapita in toiul noptii de un OZN

In cele ce urmeaza vom expune un caz de rapire la bordul unui OZN, in care victima a fost transportata in citeva minute la aproape 800 de kilometri de casa sa.

Acest lucru s-a intimplat in seara zilei de 4 octombrie 2001, in apropierea oraselului Gundiah (Queensland). Tinara Amy Railans (22 de ani) se uita la televizor si a adormit pe canapea in rulota in care se mai gaseau sotul ei, Keit Railans, si partenera lor de afaceri care le era oaspete, Petra Geller. Fiecare a adormit in cite o camera a rulotei.

La ora 23.15, Petra s-a trezit din cauza unei lumini puternice, care se revarsa prin usa deschisa de la camera lui Amy. Cind Petra s-a dus sa vada ce se intimpla i s-a taiat respiratia: prin fereastra deschisa se vedea o raza de lumina foarte puternica.

Raza a luat o forma dreptunghiulara, ca o grinda stralucitoare

Trecind prin dreptunghiul ferestrei, raza a luat o forma dreptunghiulara, ca o grinda stralucitoare. Raza nu ajungea pina la podea, parea parca retezata deasupra podelei. In interiorul razei plutea incet Amy adormita. O forta nevazuta o ducea pe ea cu capul inainte catre fereastra deschisa. In raza pluteau de asemenea niste obiecte marunte, care s-au aflat in zona in care a inceput sa functioneze atractia. Petra s-a uitat pe fereastra si a vazut ca raza se indreapta catre un OZN care se gasea nu departe de rulota. Dupa aceea, femeia si-a pierdut cunostinta.

Petra Geller si-a revenit dupa mai multe minute, iar atunci cind a deschis ochii nici Amy, nici farfuria nu se mai vedeau nicaieri. A inceput sa tipe sa il trezeasca pe Keit care inca mai dormea. Vazind-o pe femeie ca tremura si plinge si aflind ce s-a intimplat, Railans a sunat imediat la politie.

Pe un arbust se puteau vedea urmele unui incendiu puternic

Agentii au sosit la locul intimplarii numai dupa o jumatate de ora. La inceput politistii au crezut ca sint victimele unei glume de prost gust, dar vazind in ce stare se afla Keit si Petra au inceput sa se gindeasca la faptul ca cei doi au ucis-o pe cea care le statea in cale, i-au ascuns corpul undeva si povestesc autoritatilor ca a fost rapita de un OZN. Chemind in ajutor inca un coleg, politistii au inceput sa examineze rulota si locurile inconjuratoare. Spre marea lor uimire, au descoperit ca pe un arbust care crestea linga fereastra se puteau vedea urmele unui incendiu puternic, care insa i-a afectat numai o parte – aceea care se gasea pe partea OZN-ului.

La un moment dat, s-a auzit sunind telefonul. Suna o femeie dintr-un oras situat la aproximativ 800 de kilometri de Gundiah. Ea spunea ca intr-o statie de autobuz de la marginea orasului a fost gasita o fata in stare de soc si deshidratata. Fata spunea ca se numeste Amy Railans! Femeia necunoscuta a spus ca deja Amy se afla la spital si ca a sunat pentru a-i linisti pe cei apropiati.

Lumina se revarsa din pereti si din tavan

Amy isi amintea ca statea pe canapea in rulota. Dupa care s-a trezit pe o banca intr-o camera dreptunghiulara ciudata; lumina se revarsa acolo din pereti si din tavan. Era singura, a inceput sa strige dupa ajutor cind a auzit un glas barbatesc. Acesta ii spunea sa se linisteasca pentru ca nu ii vor face nimic rau. In perete s-a deschis o trapa si din ea a iesit un barbat slab, de aproape 2 metri, dar bine facut, imbracat intr-o salopeta. Fata ii era acoperita cu o masca cu niste taieturi pentru ochi, nas si buze. Fiinta aceasta a incercat din nou sa o linisteasca prin cuvinte si a adaugat ca o vor duce inapoi de unde au luat-o, dar intr-un alt mod, pentru ca prima oara a fost putin cam primejdios.

Imediat dupa aceea, Amy s-a trezit pe pamint, undeva in padure, iar mai tirziu a ajuns la o statie de benzina.

Urme enigmatice dispuse in triunghi

Examinind-o pe suferinda, medicii au descoperit niste urme enigmatice dispuse in triunghi pe coapsele ei si niste urme ciudate pe ambele calciie.

Totul s-a terminat nu mai putin neasteptat. In mijlocul cercetarilor, Keit, Amy si Petra au disparut. Ufologii au avut numarul de telefon mobil al lui Keit. Acesta le-a povestit ca au plecat din cauza unui eveniment straniu, inspaimintator: dupa masina lor s-a luat un camion de culoare maro-inchis, cu intentii nu foarte bune, care incerca sa ii impinga afara de pe drum. Keit a refuzat sa comunice noua lor adresa.

Georgeta Licsandru

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.